تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 674 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

13

دوستان

منون میشم جواب این سوال منو بدین...
    دوست عزیز
    سیستم دریبلینگ بازی تغییر کرده
    برای انجام دادن بیشتر این حرکات نیاز به دسته مجهز به شوک دارید SHOCK
    وقتی دسته رو تنظیم کردید به بازی برید و به مرور زمان میتونید تمام حرکت هارو یاد بگیرید
    برای مثال شوک سمت راست رو در جهت عقربه های ساعت سه بار بچرخونید
    این حرکت سیسوریس داخلی هست یا به قولی حرکات کریس رونالدو و یا اگه دوبار R3 که همون شوک سمت راست هست رو به داخل پشت سر هم فشار بدید حرکات پله یا همون Rainbow رو انجام میشه و دیگر جزئیات که در طی چند ساعت بازی با شوک سمت راست و ترکیبش با L2 میتونید یاد بگیرید .
    روش دیگر اجرای این حرکات تنظیم کردن اونا بصورت Feints که در قسمت Formation بازی جایی که ترکیب هارو می چینیم میریم و از منوی پایینی گزینه سومی یعنی Feints رو انتخاب می کنیم
    بطور پیشفرض کونامی 3 لیست فینت (Preset های 1 تا 3)در نظر گرفته که قابل تغییره و به جز اونها هم میتونید واسه خودتون لیست فینت دیگه هم بسازید اما نیازی نیست اصولا
    حالا مثلا Preset 1 رو انتخاب و Enter رو بزنید یه پنجره باز میشه که شامل دوتا عبارته :
    Assign که وقتی میزنیم لیست فعلی رو بعنوان لیست اکتیو در نظر می گیره
    Edit Data هم که برای ویرایش فینت هاست. همین گزینه رو میزنیم
    خب حالا به ترتیب با 6 گزینه مواجه هستید دوتای اولی که مال تغییر نام لیست و تنظیمات دسته است که اصلا بهش نیازی ندارید بیایید به چهارتای آخری که شامل جهت های بالا و راست و چپ و پایینه
    خب حالا مثلا ما میخوایم کاری کنیم که وقتی این لیست فینت اجرا شد با حرکت متئوس فینت وارد محوطه بشیم و با حرکات پله توپو بیاریم بالا و شوت کنیم
    پس یکی از جهت هارو به دلخواه انتخاب می کنیم مثلا من این حرکت رو به دلخواه روی جهت پایین گذاشتم
    حالا جهت پایین رو میزنیم (Stick Down) و یه صفحه باز میشه که 4 تا اسلات اونجا وجود داره و یک لیست از فینت های مختلف بازی که میتونیم ازش انتخاب کنید
    از لیست فینت Matthews Feint رو و سپس Rainbow Flick رو انتخاب کنید تا به لیست 4 اسلاته تون اضافه بشه که حالا دوتاش پر شده شما میتونید هر چهارتا اسلات رو پر کنید اما توصیه می کنم اینکار رو نکنید چون بازی درگیرانه و در محیط های کوچیک دنبال میشه حرکات کوتاه تر اما پیشرفته از حرکات بلند اما ساده اثر خیلی بهتری دارن
    حالا بیا بیرون و قبل بیرون رفتن از ترکیب Assign Controls رو بزن و برو تو بازی
    در بازی دکمه L1 رو نگه دار و شوک سمت راست رو به سمت پایین بده
    می بینی که حرکات مورد نظر انجام میشه

موفق باشید

2. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بی زحمت اگه میشه یکی لینک دانلود پچ های بازی رو همرا با کرک بزار ........من فقط می خوام آف لاین بازی کنم ولی الان که نصب کردم می بینم خیلی از نقل و انتقالات توی بازی اعمال نشده مثلا هنوز زلاتان توی بارسا هستش..................اگه میشه یکی لینک پچ های اصلاحی رو همرا با کرک بزاره بی زحمت......ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

ِِDUMMY!!!!!!!!
    این موجود ناشناخته توسط مسئولین و دستگاهای مخوف شرکت کونامی به وجود آمده اند که گفته میشود در DNA آنها دستکاریهایی انجام شده استبه اینصورت که با اضافه کردن اتمهای جیوه به DNA این انسانها آنها را به این شکل در آورده اند که گفته میشود میزان رشد و پیشرفت آنان به نسبت دیگر انسانها در حد بالایی قرار دارد!
    براستی اینها چیستند!!!؟؟؟؟
    ArminxXx گزارشگر نفوذی P30world

5. 5 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

بی زحمت اگه میشه یکی لینک دانلود پچ های بازی رو همرا با کرک بزار ........من فقط می خوام آف لاین بازی کنم ولی الان که نصب کردم می بینم خیلی از نقل و انتقالات توی بازی اعمال نشده مثلا هنوز زلاتان توی بارسا هستش..................اگه میشه یکی لینک پچ های اصلاحی رو همرا با کرک بزاره بی زحمت......ممنون
    سلام به این پست مراجعه کن اگه نت پر سرعت داری توصیه میکنم پچ 0.3 رو نصب کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اما تو FIFA اینجوری نیست هر بازی که انجام دادم دوست داشتم بیشتر بازی کنم و اصلا خسته نشدم.
    واقعا تو فیفا 11 هرچی بازی میکنی دلت میخواد بازم بازی کنی اما حیف که اونقدر ها هم بیکار نیستیم

9. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در حالی که فقط یه هفته به پایان فصل مونده به یه نکته جالب برخوردم..این عکسو نگاه کنید.

با این که دو تیم رم و یونتوس(صدر جدول) از همه نظر مثل هم هستن و تیم رم اختلاف گل بیشتری داره ولی یونتوس صدر جدوله. ظاهرا امسال مبنا بازیه روبرو در نظر گرفته شده، نمی دونم الان تو لیگ واقعیم همینجوری تغییر کرده یا این ایده رو کنامی از خودش در کرده.

البته زیاد به تیم من که به اون فجاعت رده شیشمه توجه نکنین. من همونیم که با pes2010 آخر فصل بدون حتی یک مساوی با 100 گل اختلاف گل با تیم دوم اول می شدم.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اینم لینک های پچ .03 کاملا سالمه و مستقیم خودم تست کردم مشکلی نداشتند قبلی ها از راپیدباز بود که محدودیت دانلود داشت

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

12. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

میگم چی شده همه دارن از فیفا تعریف می کنن؟اگه خوبه ما هم بریم بازی کنیم.تا حالا فیفارو رو pc بازی نکردم.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ِِDUMMY!!!!!!!!
    این موجود ناشناخته توسط مسئولین و دستگاهای مخوف شرکت کونامی به وجود آمده اند که گفته میشود در DNA آنها دستکاریهایی انجام شده استبه اینصورت که با اضافه کردن اتمهای جیوه به DNA این انسانها آنها را به این شکل در آورده اند که گفته میشود میزان رشد و پیشرفت آنان به نسبت دیگر انسانها در حد بالایی قرار دارد!
    براستی اینها چیستند!!!؟؟؟؟
    ArminxXx گزارشگر نفوذی P30world

سلام
    دوست عزیز این نسخه شما مطمئنا نسخه ناکامل بازیه که خیلی ها همچین موردی رو توش دیدن و البته در نسخه کامل درست شده

در حالی که فقط یه هفته به پایان فصل مونده به یه نکته جالب برخوردم..این عکسو نگاه کنید.

با این که دو تیم رم و یونتوس(صدر جدول) از همه نظر مثل هم هستن و تیم رم اختلاف گل بیشتری داره ولی یونتوس صدر جدوله. ظاهرا امسال مبنا بازیه روبرو در نظر گرفته شده، نمی دونم الان تو لیگ واقعیم همینجوری تغییر کرده یا این ایده رو کنامی از خودش در کرده.

البته زیاد به تیم من که به اون فجاعت رده شیشمه توجه نکنین. من همونیم که با pes2010 آخر فصل بدون حتی یک مساوی با 100 گل اختلاف گل با تیم دوم اول می شدم.
    دقیقا همینطوره
    تا جاییکه من میدونم در لالیگا همینطوره و در چند لیگ معتبر دیگه
    البته یه چیزیم هست شما قبل از شروع مسترلیگ میتونید این تنظیمات رو اعمال کنید

15. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

میگم چی شده همه دارن از فیفا تعریف می کنن؟اگه خوبه ما هم بریم بازی کنیم.تا حالا فیفارو رو pc بازی نکردم.
    اینقدر تعریف کردن منم صبرم نرسید رفتم گرفتم الان
    راستش به نظر من خیلی حرکاتشون طبیعی و جالبه ... کلا گیم پلی خیلی خوبی داره.
    البته من هنوز PES2011 بازی نکردم که بخوام مقایسه کنم
    فقط یه کم کنترل کردنش سخته باید عادت کرد بهش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •