یه مشکلی پیش اومده!وقتی که فلش تولز رو باز میکنم و گوشی رو خاموش میکنم و به PC وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه و میگه که درایور گوشی رو نصب کن!چیکار کنم
حامد جان روش دیگه ای سراغ نداری؟
یه مشکلی پیش اومده!وقتی که فلش تولز رو باز میکنم و گوشی رو خاموش میکنم و به PC وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه و میگه که درایور گوشی رو نصب کن!چیکار کنم
حامد جان روش دیگه ای سراغ نداری؟
دستتو بذار رو دکمه ی بک همون طور خاموش یو اس بی رو وصل کن![]()
منم همینکارو میکنم ولی همین اول کار ارور میده.
اگه بیرون بدم روت کنن بهتر نیست؟![]()
Sony Ericsson PC Companion 2.0 v رو از اول نصبش کن و یک بار گوشی رو وصل کن به سیستم درایورهاش نصب میشه بعد با فلش تولز میتونی کار کنی
جواب این سالمو نگرفتم.
اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون
Last edited by maryam.n98; 20-08-2011 at 16:00.
برای دیدن ورژن آندروید گوشی به این مسیر برید :
Settings < About Phone < Android Version
برای آپدیت کردن از همین مسیر منوی Update Servise رو بزنید
فکر کنم توی سایت موبایلستان هم مطرح کردید . برای من هم چند روز پیش همچین اتفاقی افتاد. من سیم کارت ایرانسلم رو در اوردم وهمراه اول رو که گذاشتم انتن پرید ! اول فکر کردم از سیمکارته ولی هر سیم دیگه ای هم گذاشتم کار نکرد.خلاصه هرچی رو میشد امتحان کردم ... برنامه ها رو uninstall کردم ... factory reset کردم...اپدیت 2.3.3 رسمی رو مجددا کردم ولی کار نکرد که نکرد.دست اخر نا امید از همه جا گفتم شاید پین های اتصال گوشی به سیمکارت کثیفی چیزی باشه (اگر چه گوشی رو تازه گرفتم) ولی چون زیر قاب هستش دسترسیش سخته . سیم کارت رو چند بار جا زدم و بیرون کشیدم وبار اخر هم که جا زدم از روی قاب پلاستیکی چند بار روی سیمکارت فشار دادم که اتصالش با پین ها حتمی بر قرار بشه! بعد که روشن کردم مشکل حل شد. (شاید اتفاقی بوده ولی امتحانش ضرر نداره.اگر جواب داد بگید بقیه هم بدونن)
کسی جواب مارو نمی ده
وقتی توی قسمت account میری میخوای اکانت رو پاک کنی خودش میگه باید چیکار کنی.میگه باید یه ریست فکتوری کنی.کامل ها.اونجوری پاک میشه.چطوری می تونم account گوگل رو در گوشی پاک کنم
قبلا از این account برای مارکت استفاده می کردم ولی الان پسوردش یادم رفته چی کار کنم
اقا از کجا بفهمم روتم درست شده یا نه؟...با فلش تولز هم دو تاkernal ها رو فلش کردم...اولی اوکی بود اما واسه دومی پیغامی واسه روت شدن نداد و گوشی هم روشن شد..مثل فلش اولی تو لوگوی سونی اریکسون نموند!!!
ها ای یهنی چه حامد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)