بعد از 4 روز قطعی اینترنتم یه چیز جالب کشف کردم
هر روز اینترنتم سر ساعت 2 ظهر وصل میشه و 5 بعد از ظهرم قطع میشه تا فردا . (چراغ کره زمین چشمک سبز می زنه ولی وصل نمی شه با این که شارژم دارم)
بعد از 4 روز قطعی اینترنتم یه چیز جالب کشف کردم
هر روز اینترنتم سر ساعت 2 ظهر وصل میشه و 5 بعد از ظهرم قطع میشه تا فردا . (چراغ کره زمین چشمک سبز می زنه ولی وصل نمی شه با این که شارژم دارم)
مریضی و مرگ و سرطان ارزوی من بر تمام کار کنان مخابرات استان اصفهان مرکز ردانی پور و اعضای محترم خانواده شان
حروم خور خط هارو DLC کردی کسی از جای دیگه نگیره اینترنت منو مالیدین ...یک ماه گذشت هنوز پورت خالی برای این اینترنت اشغالتون ندارید؟
سال 2012 با دیال اپ به نت! وصلیم![]()
سلام
من میخوام سرویس نامحدود بگیرم،اگه میشه راهنمائیم کنید ک از کجا بگیرم ک قیمت و سرعت مناسبی داشته باشه
سلام
امزور یکی از دوستان به من گفت آریافون روی خطوط مخابرات سرویس میدهد!
ادرس سایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست گفته؟
درود
دوستان این قطع موقت سرویس که توی پنل هست قضیش چیه؟
فعال کردنش زمان می بره یا هر وقت خواستیم میشه از طریق پنل فعالش کرد؟
هر ماه که شارژ اتوماتیک میکنه و من یه چند ماهی خونه نیستم ولی می خوام بلافاصله که اومدم اینترنتم وصل باشه.
سلام میشه یکی بگه این شناسه سرویس مسخره چیه که برای تغیر پسورد میخواد ؟؟
من چند ماه قبل ثبت نام کردم شهید قندی هم هستم امروز گفتم بزار چک کنم ببینم وصل شده یا نه که هر چی یوزر پسم رو میزنم میگه اشتباه!!!!! با این که شک ندارم درسته !! نشته بودمش !
گفتم تغیر پسورد میزنم این شناسه سرویس رو معلوم نیست از کجام باید در بیارم!!!
میشه یکی بگه چیه !!!؟
خوب کلا هیچ کس جواب نداد همون شماره خط خونست
برای پسورد هم باید برید خیابان شیخ صدوق فرم رو کامل کنید تا بهتون بدن یا باید طرف بیاد ازتون امضا بگره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت این سرویس دنلودش بدکی نیست اما آپلودش واقعا وحشتناکه !!
پینگشم خوبه بدکی نست کار منو که میخوام کد بازی کنم راه میندازه
Last edited by iilliya; 28-09-2012 at 15:20.
دوستان کدوم شرکت ها روی این خطوط سرویس میدن؟ظاهرا شبکیه هست رفتم سایتش هنوز مطمئن نیستم که روی فیبر میده یا نه ضمنا میخوام ببینم جای دیگه ای هم هست یا نه تا قیمتاش رو مقایسه کنم
بیشتر مد نظر من دانلود شبانه هست اون اریا فون هم که تو پست 4635 معرفی شده شبانه نداره و شبانه نیم بها حساب میشه که به درد من نمیخوره
بچه ها من یه مدت هست وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز می کنم این ارور رو میده و نمی توتم به نت وصل شم ای دی اس ال 128 مخابرات رو دارم و شارژ هم دارم لطفا راهنمایی کنید؟
ISP Loding Failed
The password is invalid. Please enter the correct password and click "Apply".
سلام به همه
دوستان این صفحه سرویس دهی به مشترکین واسم باز نمیشه
شارژم داره تموم میشه و میخوام اعتبارمو تمدید کنم حالا چی کار کنم؟
ممنون میشم جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)