کسی فروشگاه فروش mac book با قیمت مناسب توی اصفهان نمیشناسه؟![]()
کسی فروشگاه فروش mac book با قیمت مناسب توی اصفهان نمیشناسه؟![]()
سلام
لطفا یه لب تاپ خوب با قیمت 1500 معرفی کنید.
مممنون
به نظر من که جالب نیست استفادی نکنی بهتره!
اگر با QT آشنایی داری میتونی کامپایل کنی دوست من ,Xcode یک چیز دیگه است ربطی به کار شما نداره
کول پدی که بدرد مک بخوره فقط اون کول پدی هست که فن نداره و با یخ خشک کار میکنه(یک ساعت میزاری فریزرر) و چند ساعت زیر مک بوک اتون میزارید البته زمانی که داغ میکنه بقیه کول پد ها هیچ کدوم بدرد مک نمیخوره و فقط پول دور ریختن هست همه اشون هیچ کارایی برای مک نداره
با این بودجه فکر کنم ام سی 700 و مک بوک ایر بتونی بخری دوست من
سعید جان ممنونم. چرا برای مک بوم یخ خشک میخواد؟؟ خود اپل مخصوص مک بوک هاش کول پد نزده؟؟؟؟ در ضمن این کول پد حجمش زیاده تو یخچال جا دادنش هم شرطهکول پدی که بدرد مک بخوره فقط اون کول پدی هست که فن نداره و با یخ خشک کار میکنه(یک ساعت میزاری فریزرر) و چند ساعت زیر مک بوک اتون میزارید البته زمانی که داغ میکنه بقیه کول پد ها هیچ کدوم بدرد مک نمیخوره و فقط پول دور ریختن هست همه اشون هیچ کارایی برای مک نداره) کارایی یخ خشک چجوریه مگه که برای مک بوم خوبه؟!
بچه ها چند تا سوال، فرق mc700 و mc724 چقده؟ می ارزه ادم 350 بیشتر خرج کنه؟من برای استفاده متوسط (و نه حرفه ای) ادیت صوتی تصویری می خوام یکی از این دو تا مدل رو بخرم.
و یه چیز دیگه اینکه اگه به فرض من mc700 بخرم، یه هارد اکسترنال بزارم کنارش از طریق یو اس بی و پروژه هام رو توی اون ذخیره کنم، خیلی کند می شه از این راه؟ منظورم اینه که سرعت ذخیره روی هارد 5400 بیشتره یا هارد اسکترنال یو اس بی 2، 7200 دور؟
و قیمتهای هم که دارین از این دو تا مدل توی چه رنج قیمتی هست؟
اصفهان رو بی خیال شو چرا که به خاطر محدودیت فروشگاه ، همون چند تایی هم که هستند قیمتهای نجومی میدن. من زمانی که خواستم بخرم بی خیال اصفهان شدم و رفتم از تهران مجتمع پایتخت گرفتم. هزینه رفت و برگشتم هم به ۲۰ تومن نرسید!
راستش من از اونا گرفتم ولی تو یخچال نذاشتم و در حالت عادی زود نرم می شه و دیگه اون کاری که باید، نمی کنه. اپل کول پد مخصوص نداره و در حالت عادی اصلا نیاز نداره. اما وقت کار سنگین مثل بازی هر مدلی که فن داشته باشه بگیری خوبه خیلی حساس نشو
فرقشون در سی پی یو هارده. به نظر من می ارزه اما 700 هم حرف نداره و هرکی گرفته راضی بوده. نه اصلا کند نمی شه که اتفاقا سریع تر هم می شه
قیمت 700 حدود 1600 و 724 تقریبا 200 اضافه تره
آقایون موس بلوتوث برای مک بوک چی توصیه میکنید؟
اگه میخوای مثل لپ تابت عالی باشه مجیک موس بگیر که حدود 90 تومنه اما اگه میخوای یه موس خوب و با قیمت مناسب بگیری یه موس فراسو مدل om910 superior wireless بگیر قیمتشم حدود 26 تومنه
راستش من خودم تو کف مجیکم!ولی یه مقدار کارام دقت بالا میخواد، کار با داده های حجیم اکسل و نرم افزار آرک جی آی اس. راستش میترسم به خاطر لمسی بودن نشه باهاش کارای دقیق رو انجام داد. از طرفی کیف لپتاپم خیلی جمع و جوره و نباید موسی که میگیرم ارتفاع زیادی داشته باشه، چون باد میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)