تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 500 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی فروشگاه فروش mac book با قیمت مناسب توی اصفهان نمیشناسه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    لطفا یه لب تاپ خوب با قیمت 1500 معرفی کنید.
    مممنون

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    من می خوام مک بوک پرو 15 اینچ مات و آنتی گلیر داشته باشم
    یه وب سایتی هست که لایه فیلم آنتی گلیر رو می فروشه به قیمت 35 دلار
    این لینکشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسی می دونه آیا تو پاساژ پایتخت خودمون هم پیدا میشه؟
    اصلا خوب هست؟
    به نظر من که جالب نیست استفادی نکنی بهتره!
    سلام
    بچه ها نمیدونم جاش هست که این سوال رو اینجا بپرسم یا نه؟
    به هر حال ببخشید!
    من یه کامپایلر برای مک میخوام که بشه باهاش c++ نوشت!!!
    خیلی برام مهمه !برای دانشگاه میخوام که بتونم رو مک بوک برنامه ها رو کامپایل کنم!
    نمیدونم xcode بدرد میخوره یا نه!
    یا اصلا" برنامه ی دیگه ای هم هستش؟؟؟
    من یه GCC فقط اسمشو دیدم دیگه اینکه بدرد میخوره یا نه رو یا اصلا" چیه رو نمیدونم؟؟؟
    میشه لطفا" منو راهنمایی کنید!
    هم در مورد xcode و هم در مورد هر برنامه ی دیگه ای که میشناسید لطفا" یه توضیح مختصر بدید!!!
    ممنون
    اگر با QT آشنایی داری میتونی کامپایل کنی دوست من ,Xcode یک چیز دیگه است ربطی به کار شما نداره
    ممنونم سعيد جان. البته ترجيح ميدم كول پد جدا باشه و اسپيكر هم جدا كه خواستم جايي هم ببرم. كول پد مد نظرت چيه براي اپل بگيرم؟؟؟؟ البته ميدونم نيازي نداره ولي خوب بودنش خالي از لطف نيست. حالا ميخوام كول پدي بگيرم خوب باشه هم به صورت ميزيش هست كه ميز بهتره.
    کول پدی که بدرد مک بخوره فقط اون کول پدی هست که فن نداره و با یخ خشک کار میکنه(یک ساعت میزاری فریزرر) و چند ساعت زیر مک بوک اتون میزارید البته زمانی که داغ میکنه بقیه کول پد ها هیچ کدوم بدرد مک نمیخوره و فقط پول دور ریختن هست همه اشون هیچ کارایی برای مک نداره
    سلام
    لطفا یه لب تاپ خوب با قیمت 1500 معرفی کنید.
    مممنون
    با این بودجه فکر کنم ام سی 700 و مک بوک ایر بتونی بخری دوست من

4. 3 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کول پدی که بدرد مک بخوره فقط اون کول پدی هست که فن نداره و با یخ خشک کار میکنه(یک ساعت میزاری فریزرر) و چند ساعت زیر مک بوک اتون میزارید البته زمانی که داغ میکنه بقیه کول پد ها هیچ کدوم بدرد مک نمیخوره و فقط پول دور ریختن هست همه اشون هیچ کارایی برای مک نداره
    سعید جان ممنونم. چرا برای مک بوم یخ خشک میخواد؟؟ خود اپل مخصوص مک بوک هاش کول پد نزده؟؟؟؟ در ضمن این کول پد حجمش زیاده تو یخچال جا دادنش هم شرطه ) کارایی یخ خشک چجوریه مگه که برای مک بوم خوبه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها چند تا سوال، فرق mc700 و mc724 چقده؟ می ارزه ادم 350 بیشتر خرج کنه؟من برای استفاده متوسط (و نه حرفه ای) ادیت صوتی تصویری می خوام یکی از این دو تا مدل رو بخرم.
    و یه چیز دیگه اینکه اگه به فرض من mc700 بخرم، یه هارد اکسترنال بزارم کنارش از طریق یو اس بی و پروژه هام رو توی اون ذخیره کنم، خیلی کند می شه از این راه؟ منظورم اینه که سرعت ذخیره روی هارد 5400 بیشتره یا هارد اسکترنال یو اس بی 2، 7200 دور؟
    و قیمتهای هم که دارین از این دو تا مدل توی چه رنج قیمتی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی فروشگاه فروش mac book با قیمت مناسب توی اصفهان نمیشناسه؟
    اصفهان رو بی خیال شو چرا که به خاطر محدودیت فروشگاه ، همون چند تایی هم که هستند قیمتهای نجومی میدن. من زمانی که خواستم بخرم بی خیال اصفهان شدم و رفتم از تهران مجتمع پایتخت گرفتم. هزینه رفت و برگشتم هم به ۲۰ تومن نرسید!

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سعید جان ممنونم. چرا برای مک بوم یخ خشک میخواد؟؟ خود اپل مخصوص مک بوک هاش کول پد نزده؟؟؟؟ در ضمن این کول پد حجمش زیاده تو یخچال جا دادنش هم شرطه ) کارایی یخ خشک چجوریه مگه که برای مک بوم خوبه؟!
    راستش من از اونا گرفتم ولی تو یخچال نذاشتم و در حالت عادی زود نرم می شه و دیگه اون کاری که باید، نمی کنه. اپل کول پد مخصوص نداره و در حالت عادی اصلا نیاز نداره. اما وقت کار سنگین مثل بازی هر مدلی که فن داشته باشه بگیری خوبه خیلی حساس نشو

بچه ها چند تا سوال، فرق mc700 و mc724 چقده؟ می ارزه ادم 350 بیشتر خرج کنه؟من برای استفاده متوسط (و نه حرفه ای) ادیت صوتی تصویری می خوام یکی از این دو تا مدل رو بخرم.
    و یه چیز دیگه اینکه اگه به فرض من mc700 بخرم، یه هارد اکسترنال بزارم کنارش از طریق یو اس بی و پروژه هام رو توی اون ذخیره کنم، خیلی کند می شه از این راه؟ منظورم اینه که سرعت ذخیره روی هارد 5400 بیشتره یا هارد اسکترنال یو اس بی 2، 7200 دور؟
    و قیمتهای هم که دارین از این دو تا مدل توی چه رنج قیمتی هست؟
    فرقشون در سی پی یو هارده. به نظر من می ارزه اما 700 هم حرف نداره و هرکی گرفته راضی بوده. نه اصلا کند نمی شه که اتفاقا سریع تر هم می شه
    قیمت 700 حدود 1600 و 724 تقریبا 200 اضافه تره

9. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض موس

آقایون موس بلوتوث برای مک بوک چی توصیه میکنید؟

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون موس بلوتوث برای مک بوک چی توصیه میکنید؟
    اگه میخوای مثل لپ تابت عالی باشه مجیک موس بگیر که حدود 90 تومنه اما اگه میخوای یه موس خوب و با قیمت مناسب بگیری یه موس فراسو مدل om910 superior wireless بگیر قیمتشم حدود 26 تومنه

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اگه میخوای مثل لپ تابت عالی باشه مجیک موس بگیر که حدود 90 تومنه اما اگه میخوای یه موس خوب و با قیمت مناسب بگیری یه موس فراسو مدل om910 superior wireless بگیر قیمتشم حدود 26 تومنه
    راستش من خودم تو کف مجیکم! ولی یه مقدار کارام دقت بالا میخواد، کار با داده های حجیم اکسل و نرم افزار آرک جی آی اس. راستش میترسم به خاطر لمسی بودن نشه باهاش کارای دقیق رو انجام داد. از طرفی کیف لپتاپم خیلی جمع و جوره و نباید موسی که میگیرم ارتفاع زیادی داشته باشه، چون باد میکنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •