دقیقا همینطور که تو گفتی و وحید گفت هر روز اوضاع بدتر از دیروز میشهممنون از راهنماییتون باید حتما از نخش بکشم بیرون وگرنه.......
دقیقا همینطور که تو گفتی و وحید گفت هر روز اوضاع بدتر از دیروز میشهممنون از راهنماییتون باید حتما از نخش بکشم بیرون وگرنه.......
ویرایش شد: پست پایین تایید میشه!!!
Last edited by rambo_1386; 13-12-2009 at 22:36.
بستگی به تاریخ تولدت داره
کسی نمیدونه بومی کجا حساب میشم !؟
با توجه به اینکه سال دیگه هم احتمالا میرم تهران و منطقه 1 حساب میشم , خیلی ضد حال میشه اگه هم بومی کرمانشاه حساب بشم هم منطقه 1 ! یعنی آخر ضد حال![]()
بالاخره ثبت نام کردم بعد چند روز![]()
چقدر فرم پر کردن داشتش
![]()
حتما همه اون پیام نورش رو ثبت نام بکنید هی نگین که من دولتی اونجایی که میخوامو 100% قبولما از ما گفتن بود
![]()
من که ثبت نام نکردم ولی خداییش ربعد از 4 ساعت سر جلسه نشستن کی حوصله داره دوباره چند ساعت بشینه سر جلسه
سینوس پیلونی می گیریم![]()
شما به خودت فشار نیار
من که فردا یه کارت دیگه می خرم ثبت نام کنم به باستان شناسی علاقه دارم
فقط برای هنر رو کدوم درسا تمرکز کنم
سلام
بچه ها شما امسال یعنی پیش دانشگاهی ورن اضافه نکردید زیاد ؟؟ نمی دونم من چرا دارم همین طوری میرم بالا! از مهر تا الان یه 6،7 کیلویی زیاد کردم. فکر کنم همین جوری پیش برم کنکور به 100 میرسم ...
تا جایی که من میدونم(چیز زیادی نمیدونم چون مشاور نداریم) موقع ثبت نام اصلی حالا ریاضی یا تجربی باید گزینه هنر رو هم تیک بزنید و اطلاعات کارت رو همون موقع وارد کنید ، الان مگه میشه دوباره ؟ این طوری باید دو تا کد رهگیری بگیرید ... نمی دونمشما به خودت فشار نیار
من که فردا یه کارت دیگه می خرم ثبت نام کنم به باستان شناسی علاقه دارم
فقط برای هنر رو کدوم درسا تمرکز کنم
ولی در کل میگن ریاضی ها و تجربی ها راحت قبول میشن ولی ادم بخواد تهران قبول بشه ظاهرا رتبه خیلی خوبی لازم داره...
چرا ميشه ، بعد ثبت نام از قسمت سمت راست صفحه ي ثبت نام ميتونين وارد كنين، كد رهگيري رو اولش ميگيره اطلاعاتو ثبت ميكنه با همون كد رهگيري .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)