من در مورد گیتی نت اطلاعی ندارم ولی در مورد صبانت تا بخوای اطلاعات دارم... سرویس 128 صبانت در 30 ثانیه اول شروع دانلود، سرعتش 1Mbps یعنی حدود 120KBps هستش که بعد از اون 30 ثانیه (حدود 3 مگ دانلود) سرعتتون به 130Kbps - 150Kbps یعنی حدود 15KBps - 18KBps کاهش پیدا میکنه... ولی در سرویس های با سرعت های دیگه (اعم از 512 و 1024) دیگه چنین مشکلی وجود نداره و همچنین برای اون سرعت ها به نامه (به دلیل اون قانون مسخره دولتی) هم نیازمندید... سرعت آپلود سرویس 128 هم به طور مداوم حدود 400Kbps - 512Kbps یعنی حدود 45KBps - 60KBps هستش...
صبانت شب ها بدون محدودیته... از ساعت 3:00 تا 7:45 بامداد با استفاده از اکانت شبانه که بین همه سرویس ها مشترکه میتونید با سرعت مداوم حدود 1Mbps دانلود کنید... و سرعت آپلودشم عین همون اکانت روزانه س... ولی در اکانت شبانه به دلیل ترافیک بسیار زیاد شبکه، Ping بسیار بالا میره و به حدود 2000ms میرسه که با چنین پینگی با اینکه سرعت دانلودتون زیاده ولی سرعت اومدن سایتا به یک دهم حالت عادی میرسه... (فقط در ساعات 3:00 تا حدود 6:30 بامداد چنین اتفاقی میفته)... البته شرکتای دیگه از جمله شاتل و دوستان (یوگی و دوستان) هم شبانه نامحدودن ولی صبانت سرعتش از همه بیشتره...
پس بهتره مثل ما کامپیوتر رو کوک کنی تا خودش شروع کنه به دانلود و روزها وبگردی کنی...
پینگ سرویسای صبانت حدود 230 تا 300 ه و خوبه و پشتیبانیشم میشه بهش نمره 8 از 10 داد که همیشه (روزهای تعطیل و نصفه شب) یارو اونجا جواب میده... البته اکثر شرکتا همینطوری هستن... البته یه مواقعی پیش میاد (مثل یک ماه گذشته) که اختلالات دولتی به دلایل سیاسی توی شبکه اینترنت کشور به وجود اومد که در اون مواقع هیچ شرکتی چه صبانت و چه شاتل هر چی زنگ بزنی یه مگس پیدا نمیشه جوابتو بده...
در کل شکت خوبیه... ولی شاتل هم خوبه و من بهت توصیه میکنم شاتل بگیری بهتره... کیفیت شاتل از صبانت بیشتره البته نه اینکه صبانت کیفیتش داغونه بلکه کیفیت شاتل بهتره...
بازم با بچه ها مشورت کن یه شرکت خوب رو انتخاب کن...
![]()