اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینکش:
مرسی لطفا برای دروس اختصاصی هم راهنمایی کنین![]()
یکی به ما هم یه کمک بکنه!نقل قول:
دوستان این کتاب اندیشه سازان فیزیک1و2 پیشک که میگید خیلی خوبه الان دیگه چاپ نمیشه؟همون 3 جلدیس دیگه؟؟؟
ازکجا گیر بیارم؟؟؟
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟![]()
دوست عزیز صبر کن در مورد کتاب فیزیک پست خواهم داد.
میگم این چقدر شبیه این پستی هست که آقای Amirdb دادن!!!
اگه دست نگه داری و الان نخری معلم عربی ما داره یه کتاب در مورد همین میزنه از انتشارات شبقرهکسی واسه عربی یه کتاب "درک مطلب" یا" درک متن" چیزی مثل کتاب" درک متن به زبان ساده"شهاب اناری سراغ نداره؟
اتفاقا چنین کتابی جدیدا چاپ شده اسمش هست " در بطن متن عربی" انتشارات شبقره مولفشم "سعید علیزاده" (استاد خودمون) کتابش عالیه! قیمتشم 4500 تومان . ما سرکلاس با این کتاب کار میکنیم. 52 تا آزمون درک مطلب داره! جلدشم قهوهایه . در کل حرف نداره! (هم کتابش هم نویسندهاش!!!)
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
معلم عربی تون احتمالا آقای علیزاده نیست؟
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
ولی همچین شبیه هم نیست! اگه هم یه کم شباهت داره واسه اینه که بعضی کتابا واقعا بی نظیرن!
راستی استاد ادبیات ما (شاهین شاهین زاد) که کتاب توپ " تاریخ ادبیات مصور" رو نوشته، یه کتاب جدیدم واسه آرایههای ادبی تو همون مایههای تاریخ ادبیات مصور نوشته خیلی جالبه. پیشنهاد میکنم اگه رفتین کتاب فروشی یه نگاهی هم به این کتاب بندازین
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
میشه یکی لطف کنه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازیخ ادبیاتشو گرفتم خیلی خداسراستی استاد ادبیات ما (شاهین شاهین زاد) که کتاب توپ " تاریخ ادبیات مصور" رو نوشته، یه کتاب جدیدم واسه آرایههای ادبی تو همون مایههای تاریخ ادبیات مصور نوشته خیلی جالبه. پیشنهاد میکنم اگه رفتین کتاب فروشی یه نگاهی هم به این کتاب بندازین
یکیشونمعلم عربی تون احتمالا آقای علیزاده نیست؟
آقای علیزاده خیلی باحاله!! مگه نه؟ من که خیلی ازش خوشم میاد. راستی آقای علیزاده معلم مدرسهتون یا آموزشگاه؟ کدوم مدرسه یا آموزشگاه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)