Dodge Charger SRT8 Super Bee 2012
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 6400 CC
قدرت : 470 اسب بخار
گیربکس : heavy-duty four-speed manual with a Hurst Competition-Plus floor shifter
![]()
Dodge Charger SRT8 Super Bee 2012
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 6400 CC
قدرت : 470 اسب بخار
گیربکس : heavy-duty four-speed manual with a Hurst Competition-Plus floor shifter
![]()
خریدار رینگ استیل van gmc سالم 4 عدد
09198415173
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاپوت مناسب را پيدا كردم. به قيمت 120.000 تومان با زهوار اصلي و فلزي جلو، كه البته من 100.000 تومان گرفتم( با كمي چك و چونه!! چون زبان آمريكايي فروشها رو بايد بلد باشين!!!)
همون موقع يه جاي ديگه،يك كاپوت ديگه ديدم كه زهوار جلو نداشت، قسمت جلوي اون هم فرورفتگي زيادي داشت و عقبش هم باز مقداري قُر شدگي داشت كه صاف كردنشون كار ساده اي نبود..و فكر ميكنين روي اون چقدر قيمت گذاشته بودن؟؟
350.000 تومان!!!
اينو براي دوستاني گفتم كه احتمالا قصد دارن امريكايي بخرند و بازسازي كنن..چون بايد بدونين توي اين بازار لوازم دست دوم هيچ حساب و كتابي نيست و هركي هرچي دلش بخواد ميگه! ممكنه همين كاپوت 100 توماني كه من خريدم شما يه شهر ديگه 70 تومان يا 50 تومان هم گير بيارين..بايد بگرديد ، خيلي زياد..
ايني كه من خريدم واقعا تميزه..نه پوسيدگي ،نه تصادف، نه قُر شدگي، نه تاب و موج..
حسابي تميزش كردم و تمام روغنها و خاك و غبار و جرم رو از لابلاي دوبل و زير و روي اون پاك كردم تا موقع رنگ زدن كاملا تميز باشه..
رودري ها رو هم باز كردم تا آماده صافكاري بشه..احتمالا لوازم توي دربها و شيشه هاي اونها رو هم دربيارم..البته اگر صافكار گفت،..
براي دوتا درب عقي رودري ميسازم..بايد فرصت كنم برم اون كارگاه بدنه سازي ببينم برنامه اونها چطوريه؟
فكر كنم سايت آپلود قبلي مشكل داشته، عكسها رو دوباره توي يه سايت ديگه آپلود كردم..شرمنده اگه ديده نشدن
Last edited by camaro lt; 14-11-2011 at 20:53.
صد سال، زمان بسیار زیادی است. کمپانی های ماشین سازی مختلفی مانند فورد، آلفا رومئو، بوگاتی صدمین سالگرد تولدشان را جشن گرفته اند. اکنون نوبت به شورولت رسیده که بعد از 100 سال، یکی از مهمترین روز های عمرش را جشن بگیرد. در ادامه ویدئویی از تاریخچه مختصر ماشین های این کمپانی امریکایی را از صد سال پیش تا به امروز مشاهده می کنید.
جنرال موتورز دست به یک ابتکار جالب زده و تاریخچه ای از ماشین های شورولت را در یک ویدئو به نمایش گذاشته است. در این ویدئو که "یک داستان امریکایی: شورولت 100" نامگذاری شده، از ابتدایی ترین خودرو های ساخته شده توسط این کمپانی، این ویدئو همچنین 21 نوامبر در شبکه Discovery Velocity Channel پخش خواهد شد
منبع: Autoblog
سلام خدمت همه دوستان .
الان با 4-5 تومن میشه یه بیوک نوا تمیز گیر آورد یا ایمپالا ؟
کلا کدومش بهتره از نظر نرمی و راحتی و گیر آوردن وسایل واسه منی که تازه اومدم تو خط آمریکایی ؟
مصرف اینا 20 که بیشتر نیست ، نه ؟
خیلی ممنون از همه دوستان .![]()
سلام
بله دوست عزیز با 4-5 تومن تو تهران میشه بیوک-نوا و ایمپالا تمیز گیر آورد.
البته ایمپالا با 4-5 تومن یه دونه خوبش رو میتونید گیر بیارید نه خیلی عالی!
از نظر نرمی و راحتی شک نکن که ایمپالا یه سر و گردن سرتره
از لحاظ وسایل فنی چه بیوک و نوا و چه ایمپالا همه چیزش به خصوص در تهران راحت گیر میاد
ولی از لحاظ تزئینی ایمپالا لوازمش کم گیر میاد مگر اینکه برید اوراقچی ها را بگردید تا شاید یه چیزهایی گیر بیارید.
ولی نوا و بیوک تزئینی همه چیزش هست ایرانی چینی تایوانی اصلی
مصرفش هم مطمئن باش هیچ کدوم از اینها از 20 بیشتر نمیسوزنن.
======
======
کامارو جان بی زحمت عکسها رو یه بار دیگه آپلود کنید.
علی جان عکسات بالا نمیاد
-------------------
مصرف بستگی به 6یا8بودن/حجمش/اتومات یا دستی بودن و مهمتر از همه نحوه رانندگی شما داره
کلا امریکایی بطور معمول بین13تا18/19متغیره(البته با وجود یه سری فاکتورها این ارقام بالاتر یا پایینترم میشه)
ایمپالا لوازم تزیینیش کمه اما غیر دیفر تو موتور گیربگس با بیوک ایران یکیه
بیوک و نوای ایران تزینیش زیاده /خیالت تخته
ممنون جناب حجازی .من دیدم بیشتر افراد اینجا دنبال ایمپالا (مخصوصا)مدل پایین بودن . دلیل خاصی داره ؟ یا بخ خاطر شکل ظاهریشه؟مثلا چرا 68 از 73 بیشتر طرفدار داره ؟
عکس های camaro lt رو من میبینم و مشکلی ندارن . با اجازه جای دیگه آپ کردم . خدمت شما:
![]()
Chevrolet Spark 2013
موتور : 4 سیلندر
حجم موتور : 1200 CC
قدرت : 85 اسب بخار
گیربکس : 4 دنده اتوماتیک
![]()
گاهي اوقات براي منم پيش مياد كه عكسهاي خودم رو نميبينم..فكر كنم از سرعت يا مشكل نت باشه..احتمال زياد ممكنه توي چند ساعت آينده برطرف بشه..
ايمپالا به نظر من خيلي از بيوك اسكاي لارك و نوا سر تر هست..توي همه چيز..
نوا كلا يه ماشين ارزان قيمت به حساب ميامد كه نسبت به بيوك تجهيزات كمتري داشت..مثلا تزئينات ساده تر،كمربندي كه تنها يك تكيه گاه متحرك داره.، چراغهاي عقب ساده و كوچك، باك بنزين كوچيكتر، موتور كم حجمتر ، ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)