تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 1081 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان دو تا سوال:
    اول اینکه قبلا یه لینکی رو یکی از بچهه ا گزاشته بود که همیشه کلیذ های اون ابدیت بود من لینکش رو گم کردم اگه هنوز پابرجاهست یه نفر اونو دوباره بزاره(ضمن اینکه اگه سایت خاصی دیگه ای هم وجود داره که کلید های اون به روز هست معرفی کنید البته یه سایت چینی هم بود که خود کاسپر به اون گیر میداد اگه کاسپر رو غیر فعال کنیم و وارد اون سایت بشیم خطرناکه از نطر امنیتی؟)
    سوال دومم در باره مشکل که کاسپر و بابیلون دارن هست من تو هر برنامه ای و هر کجای ویندوز روی کلمه ای کلیک کنم با بایلون(کلید وسط موس رو توی تنظیمات بابیلون گزاشتم برای معنی کردن لغات) به راحتی بابیلون میاد واون کلمه رو معنیش رو میده اما توی پنجره های کاسپر وقتی کلید وسط موس رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته به نظر شما مشکل از چی هست و چطور میشه اونو برطرف کرد؟(البته نمیدونستم اینو توی تایپیک بابیلون بپرسم یا اینجا ولی انجا رو انتخاب کردم)
    احتمالا لینک امضای Markus رو میگیند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راه های جاگزین به جای غیر فعال کردن کاسپر برای ورود به سایت چینی
    کد:
    بقیه سایت ها و لینک سریال ها رو در تاپیک کرک وسریال کاسپر پیگیر باشید.
    کد:
    فکر کنم در تاپیک بابیلون یا ویندوز بپرسید بهتر باشه. زیاد ارتباطی به کاسپر نداره.

2. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

omid-p30 جون دستت درد نکنه در مورد سوال اولم عالی بود همه رو کامل راهنمایی کردید

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر با توجه به توضیحات فوق باز چنین موردی پیش آمد ، پس احتمالا کمپانی روشی برای مقابله با این ترفند در پیش گرفته
    سلام.
    من هم همین فکر رو میکردم. چون بعد آپدیت این مشکل پیش میاد. حالا روشی برای دور زدن این مشکل وجود نداره؟
    اگه نسخه چینی رو نصب کنم زبان برنامه چینی خواهد بود یا انگلیسی؟ میشه زبان نسخه چینی رو به انگلیسی تغییر داد؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    من هم همین فکر رو میکردم. چون بعد آپدیت این مشکل پیش میاد. حالا روشی برای دور زدن این مشکل وجود نداره؟
    اگه نسخه چینی رو نصب کنم زبان برنامه چینی خواهد بود یا انگلیسی؟ میشه زبان نسخه چینی رو به انگلیسی تغییر داد؟
    راه حلی در حال حاضر به ذهنم نمیرسه

اگه بخواهید نسخه چینی رو نصب کنید ، زبان کل برنامه و همچنین هشدارهای آن چینی خواهند شد

و امکان تغییر زبان آن به انگلیسی نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض آخرین اخبار سایت کاسپراسکای

کسب بالاترین نمره محصول 2009 از سایت AV-Comparatives
    خبر اصلی :
    کد:
    در اولین تست سال 2009 سایت av-comparatives.org (سایت مستقل و از معتبرترین سایت های تست) محصول 2009 کاسپراسکای موفق به کسب نمره + Advanved (بالاترین نمره) از بین 17 محصول تست شده شد. تنها 3 آنتی ویروس دیگر این نمره را گرفته اند. مجموعه ای با شمار یک ملیون و سیصد هزاری از انواع ویروس، تروجان،کرم جمع آوری شده طی 9 ماه اخیر از منابع مختلف به همراه مجموعه ای از فایل های سالم برای تشخیص خطای اشتباه در این تست به کار گرفته شدند.
    مشخصه بارز کسب این نمره تشخیص 97 درصدی مخرب ها به همراه خطای اشتباه کم بوده و همچنین سرعت اسکن بالای کاسپر (حتی با بالاترین درجه هوش مصنوعی) آشکار گشت.
    گزارش کامل نتایج به دست آمده در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها موجود میباشد.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس از هر تغییر اساسی ، فایلهای Temp بوجود می آیند تا برای Rollback و بازگشت به حالت پیش از تغییر ، استفاده شوند

گاها به دلیل خاص خود حجم این فایلها بی مورد زیاد شده و کاربر ناچار است بصورت دستی آنها را پاک کند
    سلام
    تا اونجایی که من متوجه شدم پاک کردن فایلهایی با پسوندtmp در آدرس زیر هیچ ضربه ای به کسپرسکی نمیزنه
    C_Documents and Settings_All Users_Application Data_Kaspersky Lab_AVP8_Data

ولی وقتی که من میخوام این فایلها رو پاک کنم با این پیغام رو به رو میشم:

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که من متوجه شدم پاک کردن فایلهایی با پسوندtmp در آدرس زیر هیچ ضربه ای به کسپرسکی نمیزنه
    C_Documents and Settings_All Users_Application Data_Kaspersky Lab_AVP8_Data

ولی وقتی که من میخوام این فایلها رو پاک کنم با این پیغام رو به رو میشم:
    ُself defence کاسپر رو غیر فعال کردید ؟

سلام
    چطور ميشه فايل هايي كه قرنطينه شده رو از قرنطينه در ْورد
    روی قسمتی که نشون دادم کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه تمام موارد قرنطینه شده لیست شده اند که برای باز گرداندن هر کدوم باید روی آن مورد کلیک راست کرده و restore کنید.

Last edited by omid-p30; 01-04-2009 at 22:35.

9. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

بچه ها من چند تا مشكل دارم اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم
    اول اينكه زماني كه كسپرسكاي رو مي خوام آپديت كنم تا 100 ميره ولي اون نوار قرمز رنگ به صورت سبز در نمي ياد و روي همين 100 درصد گير ميكنه و واي ميسه. يكي از دوستان به من گفت كه بايد از پ ر ك س ي استفاده كني و آي پي اتصالتون عوض كني حالا مي خواستم يكي آموزش اين روش رو به طور كامل به من بگه.
    سوال دوم من اينه كه من نسخه 8.0.0.506 رو دارم اگه بخوام اون رو آپديت كنم حجم آپديت اون چقدر هست منظور اينه كه چند مگ ميشه ؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها من چند تا مشكل دارم اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم
    اول اينكه زماني كه كسپرسكاي رو مي خوام آپديت كنم تا 100 ميره ولي اون نوار قرمز رنگ به صورت سبز در نمي ياد و روي همين 100 درصد گير ميكنه و واي ميسه. يكي از دوستان به من گفت كه بايد از پ ر ك س ي استفاده كني و آي پي اتصالتون عوض كني حالا مي خواستم يكي آموزش اين روش رو به طور كامل به من بگه.
    سوال دوم من اينه كه من نسخه 8.0.0.506 رو دارم اگه بخوام اون رو آپديت كنم حجم آپديت اون چقدر هست منظور اينه كه چند مگ ميشه ؟
    شما می توانید برنامه های فیلطرشکنی نظیر Ultra Surf رو از وب دانلود کنید

این برنامه هنگام اجرا یه پر و کسی و پورت در IE وارد میکنند و معمولا کسپرسکی بطور خودکار از این پر و کسی استفاده میکنه

اگه بصورت خودکار تنظیمات وارد کسپرسکی نشد برای برنامه ای نظیر Ultra surf چنین عمل کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سایت kasperskylabs.ir نمایندگی رسمی کاسپر هست؟

در موقع خرید اینترنت سکیوریتی کسپر 2009 (ارجینال) به چه نکاتی باید دقت کرد ؟ در مورد پک این محصول و محتویاتش توضیح بدید ؟ و با خرید یک محصول ارجینال میشه اون رو روی 2 کامپیوتر استفاده کرد؟

با توجه به اینکه هر دو آنتی ویروس نود و کاسپر در تست های جدید خوب عمل کردند, خرید اینترنت سکیوریتی کدام یک رو توصیه میکنید؟ (با توجه به آمدن نسخه 4 نود)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •