تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 737 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان اين ريو چقدر ارزش داره؟
    86 ...86 تا كاركرد..... سفيد.... خط و خش و داره ..... لاستيك 50% حدودا ...
    دور بر 11 تومن!

با تشکر از همه دوستان

من حداکثر بتونم 11 تومن بزارم
    زیادم مهم نیست حتما صفر بگیرم... بودجه کمه آخه
    چون میخوام یه 2 تومنم بزارم واسه رینگ و لاستیک و سیستم صوتی

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

ریو بعد یه مدت مثل 206 اتاقش به صدا میفته ؟ یا نه؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوستان سلام...
    يه سوال فني داشتم... نخواستم تاپيك جديد بزنم گفتم همينجا بپرسم!
    ميخواستم بدونم هدفمند كردن يارانه ها كه شروع بشه قيمت ماشين ها چه تغييري ميكنه؟
    من شنيدم كه همه ميگن گرون ميشه...با اين وضع الان ماشين بخريم بهتره؟نه؟

4. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

با اجازه صاحب تاپیک
    اگه کسی 206 تیپ 5 یا 3 رنگ سفید یا قرمز شرایطی نمایندگی سراغ داره واسم پی ام کنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

سلام دوستان
    تندر ماشین خوبی هست میشه گفت از پارس و سمند خوبه اما در مورد ریو اشتباه قضاوت نکنید ریو با اون جسسه کوچک وزنش از تندر.پارس و 405 سنگینه دلیلشم بدنه ی محکم اونه در ضمن اگه ABS را از روش برنمیداشتن حرف اولو میزد ما خودمون از سال 85 داریم یه دینار خرج نکردیم 120000 تا هم کار کرده از لحاظ کیفیت خیلی خوبه (برو دستتو بزار روی کاپوت تندر وپارس بعد فشار بعده ببین فرو میره یا نه بعد بیا روی کاپوت ریو بشین)

شمایی که میگین تندر از لحاظ فنی از ریو سرتره:
    می دونید که تمامی تندر ها مشکل کوئل دارن و در هر 40000 کیلومتر یه بار باید عوض بشن و این مشکل کوچیک نیست چون یکی از اشنایان ما شب و تا صبح کنار جاده ماندن.
    در مورد حداکثرسرعت ریو هم من سال 85 وقتی ماشین 3000 تا رفته بود شب ساعت 2 تو اتوبان کسائی در تبریز 195 تا رو رفتم که تازه دور موتور روی 6000 بود و 500 تای دیگه تا قرمز جا داشت.
    Last edited by rami_hemi; 27-10-2010 at 08:56. دليل: پست متوالی

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان سلام...
    يه سوال فني داشتم... نخواستم تاپيك جديد بزنم گفتم همينجا بپرسم!
    ميخواستم بدونم هدفمند كردن يارانه ها كه شروع بشه قيمت ماشين ها چه تغييري ميكنه؟
    من شنيدم كه همه ميگن گرون ميشه...با اين وضع الان ماشين بخريم بهتره؟نه؟
    با توجه به سابقه قبلی و مسله سهمیه بندی بنزین بازم گرونتر میشه بخصوص اینکه شرکتهای سایپا و ایرانخودرو میان و به بهانه قطع یارانه ها میکشن رو ی قیمت محصولاتشون .
    احتمال گرون شدن زیاد هستش ولی این شوک بعد مدتی واسه ماشینهای دست دوم میکشه پایین
    یعنی ماشینهای کم مصرف دوگانه سوز و ارزون در موارد دست دوم افت کمتری میکنن ولی ماشینهایی که گرونتر هستن مصرف بالاتری دارن افت قیمت زیادی میکنن
    ================================================== =============
    یه موردی رو که دوست گلمون اشاره کرد برام جالب بود
    همونطور که میدونید تندر 4 تا کوئل داره واسه هر سیلندر یکی پس اگه یکی هم از کار بی افته میشه با احتیاط ماشین رو تا یه جایی رسوند
    البته من این مشکل کوئل رو در مورد یکی از دوستانم دیدم و مجبور شدیم از شبستر تا تبریز ماشین رو با سه سیلندر بیاریم .
    Last edited by rami_hemi; 27-10-2010 at 09:04.

8. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    تندر ماشین خوبی هست میشه گفت از پارس و سمند خوبه اما در مورد ریو اشتباه قضاوت نکنید ریو با اون جسسه کوچک وزنش از تندر.پارس و 405 سنگینه دلیلشم بدنه ی محکم اونه در ضمن اگه ABS را از روش برنمیداشتن حرف اولو میزد ما خودمون از سال 85 داریم یه دینار خرج نکردیم 120000 تا هم کار کرده از لحاظ کیفیت خیلی خوبه (برو دستتو بزار روی کاپوت تندر وپارس بعد فشار بعده ببین فرو میره یا نه بعد بیا روی کاپوت ریو بشین)

شمایی که میگین تندر از لحاظ فنی از ریو سرتره:
    می دونید که تمامی تندر ها مشکل کوئل دارن و در هر 40000 کیلومتر یه بار باید عوض بشن و این مشکل کوچیک نیست چون یکی از اشنایان ما شب و تا صبح کنار جاده ماندن.
    در مورد حداکثرسرعت ریو هم من سال 85 وقتی ماشین 3000 تا رفته بود شب ساعت 2 تو اتوبان کسائی در تبریز 195 تا رو رفتم که تازه دور موتور روی 6000 بود و 500 تای دیگه تا قرمز جا داشت.
    دوست من میشه بپرسم وزن ریو چنده ؟!؟!؟!!!!اونوقت وزن 405 و پارس و تندر رو هم ممنون میشم بگین !
    تا جایی که ما یادمونه 405 و ریو و تندر 1100 کیلوگرم بودن ! پارس هم 1190 کیلوگرمه !!!!
    یه سوال دیگه ! اگه ABS میذاشتن روی ریو چطوری حرف اول رو میزد !؟ قدرت موتورش بیشتر میشد ؟ ستاره های ایمنیش بیشتر میشد ؟
    محکم بودن بدنه ماشین هم دلیل بر بهتر بودن نیست !
    درضمن به نظر خودتون 4 سال خرج ماشین نکردن یخورده اغراق نیست !!!!!!؟!؟!؟!؟!

10. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشورتی می خواستم بکنم باهاتون اگه بشه
    با اجازه تون من یه رنو 62 61 دارم که تمیزه ولی دیگه تو این روزگار یه کم تابلوئه سوار شدنش.
    می خواستم ببینم اگه بخوام با اولین مدل بهتر ارتقاش بدم چند خودش می ارزه و چند باید واسه ماشین جدید گذاشت روش.
    (مثلا اگه بشه یه پراید مدل پایین سالم و یا یه پی کی مدل جدید)
    ممنون میشم همه شرایط و قیمتها رو ذکر کنید.

ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    قلب آذربایجان

پيش فرض

دوست عزیز
    تندر در حال حاضر نسبت به ریو بهتره بنا به دو دلیل:
    دارای ترمز ABS و کیسه ی هواست
    تازه وارده
    اما وزن ریو حتی به گفته ی شما اگه با تندر یکسان باشد باز محکم تر از تندر هست شما که میگین تو اروپا یه ماشین نا امن محسوب میشه چرا در حال حاضرریو حاج بک در بازار اوپا موجود هست؟در عین حال در داخل درهای ریو 3 تا میله هست که دوتا به صورت ضربدر و یکی هم از وسط انها رد شده و خود در به صورت پف هست که اگه از بغل برخورد کنه از شدت ضربه بکاهد.در جلو و عقب این ماشین یک تیر اهن به طول 1 متر هست که به یه شاسی مانند وصله که تو سایر ماشین ها نیست.
    قدرت ریو 98 اسب بخار و قدرت تندر 105 اسب بخار که 7 اسب از ریو قدرتش زیاده در مقابل ریو ایرودینامیکتر از تندر هست .
    اما در مورد ABS :نه قدرتش زیاد نمیشه اما امنیتش بالا میره البته ریو در حاکثر سرعت از تندر زیاد میره ما با یه تندر 160 تا رفتیم البته اون تندر 90000 کیلومتر کارکرده بود اما تو این سرعت ماشین میلرزید و اصلا تعادل نداشت در عین حال اگه اون اندازه به ریو گاز میدایم 170 تا میرفت تو حمان جا.
    در عین حال ریو اتومات با ABS , و کیسه هوا رینک 16 تومن و تندر 17 تومن از لحاظ قیمت هم مناسبتر از تندر هست.
    امادر مورد هزینه:بله ما تا به حال فقط یه سیم کلاج عوض کردیم اونم دو روز پیش در حالی که تو سمند و405 تا 100000 کیلومتر باید صفحه کلاج عوض بشه و یهدونه هم تسمه تایمینگ که باید عوض بشه.

13. 3 کاربر از mehrdad1921 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهرداد جان من کلاس 206 رو به ریو نمی دم اما حرفای شما رو قبول دارم
    اما ریو یه بدی محسوسی داره نسبت به 206 و لگان اونم صدای ناجور موتوره که خیلی تو ماشین احساس میشه و دیگه اینکه ماشینیه که توش میشینی یاد پراید دستکاری شده میندازه و داشبورد و صفحه کلومترشم چنگی به دل نمیزنه(نسبت به 206)اما ماشین خوبیه به نسبت قیمت...
    g.luck

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •