گشتم فقط پیدا نکردم ، فقط سیو 100 در100 بود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گشتم فقط پیدا نکردم ، فقط سیو 100 در100 بود :
سیو 100 در 100 بدرد نمی خوره سیو بازی که تا 20 یا 30 مرحلشو رفته باشه
خوب عزیز هیچ سایتی سیو تک تک مراحل رو نمیذاره... همه سیو 100 رو میذارن یا نمیذارن!
اگه سیو مرحله خاصی میخوای فقط در صورتی به نتیجه میرسی که تو تاپیک اختصاصی بازی بگی، تا یکی سیو خودش رو بهت بده.... احتمال این هم کمه!![]()
سلام بچه ها من fallout 3 رو گرفتم ولی بازی خیلی مسخره اولش شروع میشه حال ندارم بچه ها رو بزرگش کنم اگه کسی سیو جلوتر بازی رو داره که به مراحل جلوتر بره و قسمت اکشن بازی بیاد ممنون می شم برام بذارن
بفرما:
زدن دکمه تشکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون
این هم یه والپیپر از بازی برای قشنگیش!
Last edited by Farbod2; 19-07-2009 at 12:06.
اینا چیه دیگه لطفا توضیح بدین اینا که نوشتین چیه من می خوام از مراحل اولیه بازی که بزرگ شدن بچه رو باید بازی کنی برم بیرون و وارد مرحله اکشن بازی بشم لطفا توضیح بدین اینا چین
[/LEFT]
سلام .... هنگام بازی دکمه ~ رو بزنید حالا یکی از این دو تا رو بنویسید:
advlevel
getXPfornextlevel
حالا دکمه اینتر رو رو صفحه کلید بزنید. نتیجه: میره مرحله بعد!
زدن دکمه تشکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون![]()
دوستان کسی سیو بازی 20 یا 30 مرحله gta iv رفته بذاره
چرا انقدر اسپم میزنید؟ خواهش میکنم دیگه اسپم نزنید
من به عنوان یکی از کاربران فعال این تاپیک وظیفه خود میدانم که در مدیریت این تاپیک به مدیران کمک کنم. من که جواب شما رو دادم. حالا اگه به نتیجه نرسیدید دلیل نمیشه که هی بیاید درخواست بدید. این پست ها را یاد آوری میکنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی کسی پیدا نمیکنه چرا اسپم میزنید؟ خوب اگه کسی داشته بود که بهتون حتما میداد،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فقط خواستم جلو گیری از اسپم کنم و در صورت مشاهده دوباره مطمئن باشید به sam fisher 09 اطلاع خواهم داد، بر هر حال شاید آقای مدیر به همکاری ما نیاز داشته باشه
با سلام خدمت آقای farbod 2 ببخشیدا به شما چه ارتباطی داره که وظیفه خودتون دونستین اطلاع دادین . حالا 2 تا ستاره دارین همه کاره شدین این انجمن مدیر داره هر وقت مدیرش گفت باشه اسپم نمیزنم نه شما که یک فرد معمولی و کاربر هستید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)