G10 دوربين خيلي خوبيه كه متاسفانه فيلمبرداري HD نداره . لرزش گير و تشخيص تا 30 چهره مختلف رو داره ولي تشخيص لبخند نداره . اگه بتوني با نمونه هاي حرفه اي كنار بيايي Canon 500D گزينه خوبي مي تونه باشه كه فيلمبرداري HD هم داره .
G10 دوربين خيلي خوبيه كه متاسفانه فيلمبرداري HD نداره . لرزش گير و تشخيص تا 30 چهره مختلف رو داره ولي تشخيص لبخند نداره . اگه بتوني با نمونه هاي حرفه اي كنار بيايي Canon 500D گزينه خوبي مي تونه باشه كه فيلمبرداري HD هم داره .
راستش رو بخوای من مدتی دنبال دوربین هستم و در مورد این دوربین ها زیاد ریویو خوندم
من با sx20 کار هم کردم دوربین خوبیه ولی تو شب نویز محسوسی داره پاناسونیک نویزش کمتره ولی کیفیت رنگ عکساش رو مخصوصا تو نور کم من زیاد نپسندیدم اما جدیدا با s200 آشنا شدم که دوربین جالبیه نویزش تقریبا از تمام این دوربین ها کمتره و از قابلیت EXR فوجی که امسال جایزه هم برده درش استفاده شده با فرمت RAW ه عکس میگیره ولی فیلمبرداری HD نداره اگر تو ریویو ها یکم بگردی سایت هایی رو میبینی که S200 EXR رو بهترین دوربین سوپر زوم انتخاب کردن هرچند که مثل اینکه خدمات پس از فروش خوبی فوجی تو ایران نداره همین مسایل هم باعث شده که هنوز دوربین نخرم واقعا بین SX20 و S200 EXR دو دلم پاناسونیک رو هم از ظاهر دوربینش و کیفیت رنگ های تصویرش زیاد خوشم نیومد البته میدونم این موضوع کاملا سلیقه ای هست و FZ38 هم دوربین خوب و کاملیه
Last edited by Aryan.kh; 29-01-2010 at 20:05.
دوست عزیز از راهنمایی و پاسخ شما بی نهایت سپاسگزارم . بنده هم به دلیل خدمات پس از فروش دنبال فوجی نرفتم وگرنه همون طور که شما فرمودید فوجی دوربین های خوبی ارائه میده.
این امکان واسه شما هست که عکسی(البته بدون پروسس) از sx20 و یا پاناسونیکی که فرمودید کیفیت رنگشو نپسندیدید واسم بفرستید . البته در سایت ها عکس هایی ازشون دیدم ولی نتیجه ای ازشون نگرفتم . راستش بین انتخاب fz38 و sx20 مردد هستم و با خوندن برخی ریویو ها نظرم به سمت کنن میره و برعکس . نمیدونم باید سنتی فکر کنم و کنن با اون سابقه رو بردارم یا بالاخره سایر برند ها نیز مشغول پیشرفتند.
با سپاس فراوان
پاینده باشید
V
با تشکر از شما
تکنولوژی تشخیص سوژه متحرک رو میشه برام توضیح بدید ؟
در ضمن بعد از کنون کدام برند در عرصه دوربین دیجیتال بهتر هستش ؟
مشخصات 500D رو خوندم خیلی عالیه و کم نقصه فقط یکم قیمتش بالا زده
پس میشه بگید چطوری سومین دوربین آماتور پر فروش سال 2008 شده ؟
منظور دوربین nv100 samsung است
Last edited by scanme; 29-01-2010 at 22:28.
منظورتون نور معمولی اتاق هست ؟
دوست من بهترین کار برای شما اینه که هر دو دوربین رو دست بگیری اگر برات امکانش فراهمه چون این دو دوربین خیلی به هم شبیهند و شاید تنها تفاوت عمده اونها قابلیت عکاسی با فرمت RAW در FZ38 هست و بقیه به سلیقه بر میگرده هرچند من خودم به SX20 رای میدم اما احساس می کنم شاید کمی سلیقه درش دخیل باشه چون من زیاد پاناسونیک رو به عنوان برند عکاسی در حد حرفه ای نمیشناسم و کیفیت لنز کنون رو سر تر می دونم بهتره یه مدت ریویو ها و مخصوصا مقایسه های دو دوربین رو روی نت مطالعه کنید امیدوارم کمکی تونسته باشم هرچند اندک کرده باشم
نه فضای باز شب ... من یه مسافرت به کویر رفته بودم و این دوربین رو قرض گرفتم از دوستم اونجا باش عکس گرفتم و یه مقدار نویز داشت البته که واقعا طوری نبود که به چشم بیاد و بیشتر روی مانیتور نویز دیده میشد
![]()
Last edited by Aryan.kh; 29-01-2010 at 23:24.
بالای 600-500 تومن دیگه تقریبا میشه گفت دوربین کامپکت وجود نداره و وارد محدوده ی SLR ها میشی. همین G10 گزینه ی خوبی به نظر میاد (البته HD نداره). G11 هم همینطور. اگه فیلمبرداری برات اهمیت داره (منظور کیفیت فیلمبرداری, زوم موقع فیلمبرداری و کیفیت صدا) بهتره از بین سوپرزوم هایی مثل کنان SX20 و پاناسونیک FZ38 انتخاب کنی.
این چند وقته تو این انجمن راجع به این دوربین زیاد صحبت شده. نقاط ضعفش این موارد هستند:
ماکروی نامناسب, فیلمبرداری VGA, وزن زیاد, محدوده ی زومش میتونست بهتر باشه
و ضمنا اندازه ی لنزش 67 میلیمتری هست و ممکنه کانورتور تله یا همچین چیزی اگه براش بخواین پیدا نشه.
1. راجع به مقایسه ی این دو دوربین زیاد صحبت شده. مثلا این دو تا لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. اینطوری نیست که بشه گفت کدوم پروسسور بهتره. هر دو خوب هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. قابلیت نصب لنز که نه. نداره. ولی با استفاده از کانورتور میشه تله یا واید دوربین رو افزایش داد (که به دلیل افت کیفیت توصیه نمیشه)
ضمنا اون لینک هم متاسفانه فراموش کردم بذارم. ریویوی گروهی سایت dpreview بود که نمونه عکس ها رو هم قرار داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیزی به اسم برند بهتر وجود نداره. کنان هم بهترین نیست. فقط از این نظر خوبه که تقریبا کیفیت عکس همه ی مدلاش حداقل در حد استاندارد و قابل قبوله.
از شما خواهش میکنم یه نگاهی به این ریویو بندازید که NV100 رو در کنار چند تا از رقیباش مورد بررسی قرار داده. فکر میکنم نیاز به توضیح نداشته باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من می خواستم canon sx 120 is بگیرم.
می خواستم بدونم مشکل خاصی نداره؟ کسانی که با هاش کار کردن در حد قیمت ازش راضی بودن؟
و مورد دیگه چه مدل و مارک رمی براش بگیرم بهتره؟
سوال آخرم اینه که نمایندگی کنون مشهد رو از کجا گیر بیرم؟
از وقتی که گذاشتین ممنونم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)