تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 464 از 1635 اولاول ... 3644144544604614624634644654664674684745145649641464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان دنبال یه دوربین دیجیتال با مشخصات زیر میگردم
    محدود ه ی قیمت تا 800 هزار تومان
    از برند سونی خوشم نمیاد چون خیلی جالب نیست بقیه برندها ی دیگر رو هم ندیدم ولی فکر نکنم هیچ کدوم به کنون برسند ؟
    نیمه حرفه ای
    ترجیحا 12 مگا پیکسل یا بیشتر
    قابلیت ضبط ویدو به صورتHD لرزش گیر دست تشخیص چهره لبخند و حرکت و ....
    دارای فلش
    ترجیحا کنون باشه

من از G10خوشم اومده نظر شما چیه ؟
    چیزه بهتری سراغ دارید
    من شاید تو عکاسی اکماتور باشم ولی میتونم زود پیشرفت کنم
    G10‌ دوربين خيلي خوبيه كه متاسفانه فيلمبرداري HD نداره . لرزش گير و تشخيص تا 30 چهره مختلف رو داره ولي تشخيص لبخند نداره . اگه بتوني با نمونه هاي حرفه اي كنار بيايي Canon 500D گزينه خوبي مي تونه باشه كه فيلمبرداري HD هم داره .

2. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. منظور از اینجا فروم p30 هست یا لینکی بود که ظاهرا فراموش کردید که قرار بدید؟

1- نظر شما بین sx20 و پاناسونیک fz38 کدومه ؟ این چند روزه که ریویو میخونم نظرم بهش جلب شده گرچه کلا عکس های سافت تری میگیره ولی کیفیت عکس هاش بالاخص در حالت outdoor برتری محسوسی داره .
    2- همچنین پردازشگر تصویر venus engine در پاناسونیک نسبت به Digital 4 برتری داره؟
    3- fz38 قابلیت نصب لنز رو داره ؟
    ممنون میشم پاسخ بفرمایید.

کامیاب باشید

V
    راستش رو بخوای من مدتی دنبال دوربین هستم و در مورد این دوربین ها زیاد ریویو خوندم
    من با sx20 کار هم کردم دوربین خوبیه ولی تو شب نویز محسوسی داره پاناسونیک نویزش کمتره ولی کیفیت رنگ عکساش رو مخصوصا تو نور کم من زیاد نپسندیدم اما جدیدا با s200 آشنا شدم که دوربین جالبیه نویزش تقریبا از تمام این دوربین ها کمتره و از قابلیت EXR فوجی که امسال جایزه هم برده درش استفاده شده با فرمت RAW ه عکس میگیره ولی فیلمبرداری HD نداره اگر تو ریویو ها یکم بگردی سایت هایی رو میبینی که S200 EXR رو بهترین دوربین سوپر زوم انتخاب کردن هرچند که مثل اینکه خدمات پس از فروش خوبی فوجی تو ایران نداره همین مسایل هم باعث شده که هنوز دوربین نخرم واقعا بین SX20 و S200 EXR دو دلم پاناسونیک رو هم از ظاهر دوربینش و کیفیت رنگ های تصویرش زیاد خوشم نیومد البته میدونم این موضوع کاملا سلیقه ای هست و FZ38 هم دوربین خوب و کاملیه
    Last edited by Aryan.kh; 29-01-2010 at 20:05.

4. 2 کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستش رو بخوای من مدتی دنبال دوربین هستم و در مورد این دوربین ها زیاد ریویو خوندم
    من با sx20 کار هم کردم دوربین خوبیه ولی تو شب نویز محسوسی داره پاناسونیک نویزش کمتره ولی کیفیت رنگ عکساش رو مخصوصا تو نور کم من زیاد نپسندیدم اما جدیدا با s200 آشنا شدم که دوربین جالبیه نویزش تقریبا از تمام این دوربین ها کمتره و از قابلیت EXR فوجی که امسال جایزه هم برده درش استفاده شده با فرمت RAW ه عکس میگیره ولی فیلمبرداری HD نداره اگر تو ریویو ها یکم بگردی سایت هایی رو میبینی که S200 EXR رو بهترین دوربین سوپر زوم انتخاب کردن هرچند که مثل اینکه خدمات پس از فروش خوبی فوجی تو ایران نداره همین مسایل هم باعث شده که هنوز دوربین نخرم واقعا بین SX20 و S200 EXR دو دلم پاناسونیک رو هم از ظاهر دوربینش و کیفیت رنگ های تصویرش زیاد خوشم نیومد البته میدونم این موضوع کاملا سلیقه ای هست و FZ38 هم دوربین خوب و کاملیه
    دوست عزیز از راهنمایی و پاسخ شما بی نهایت سپاسگزارم . بنده هم به دلیل خدمات پس از فروش دنبال فوجی نرفتم وگرنه همون طور که شما فرمودید فوجی دوربین های خوبی ارائه میده.
    این امکان واسه شما هست که عکسی(البته بدون پروسس) از sx20 و یا پاناسونیکی که فرمودید کیفیت رنگشو نپسندیدید واسم بفرستید . البته در سایت ها عکس هایی ازشون دیدم ولی نتیجه ای ازشون نگرفتم . راستش بین انتخاب fz38 و sx20 مردد هستم و با خوندن برخی ریویو ها نظرم به سمت کنن میره و برعکس . نمیدونم باید سنتی فکر کنم و کنن با اون سابقه رو بردارم یا بالاخره سایر برند ها نیز مشغول پیشرفتند.

با سپاس فراوان

پاینده باشید

V

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

G10‌ دوربين خيلي خوبيه كه متاسفانه فيلمبرداري HD نداره . لرزش گير و تشخيص تا 30 چهره مختلف رو داره ولي تشخيص لبخند نداره . اگه بتوني با نمونه هاي حرفه اي كنار بيايي Canon 500D گزينه خوبي مي تونه باشه كه فيلمبرداري HD هم داره .
    با تشکر از شما

تکنولوژی تشخیص سوژه متحرک رو میشه برام توضیح بدید ؟

در ضمن بعد از کنون کدام برند در عرصه دوربین دیجیتال بهتر هستش ؟

مشخصات 500D رو خوندم خیلی عالیه و کم نقصه فقط یکم قیمتش بالا زده

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان نظرتون راجبه سري NV سامسونگ چيه ؟

خصوصا NV100 كه رزولوشنش 14 مگاپيكسله ؟؟
    بله. این قابلیت ها یه سری امکانات جانبی هستند که برای کاربرای آماتور در نظر گرفته میشه. تقریبا تمام دوربینای جدید این قابلیت ها رو دارن. تشخیص لبخند و چشمک و اینا رو نمی دونم ولی تشخیص چهره همشون دارن.

دوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.

پس میشه بگید چطوری سومین دوربین آماتور پر فروش سال 2008 شده ؟

منظور دوربین nv100 samsung است
    Last edited by scanme; 29-01-2010 at 22:28.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منظورتون نور معمولی اتاق هست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز از راهنمایی و پاسخ شما بی نهایت سپاسگزارم . بنده هم به دلیل خدمات پس از فروش دنبال فوجی نرفتم وگرنه همون طور که شما فرمودید فوجی دوربین های خوبی ارائه میده.
    این امکان واسه شما هست که عکسی(البته بدون پروسس) از sx20 و یا پاناسونیکی که فرمودید کیفیت رنگشو نپسندیدید واسم بفرستید . البته در سایت ها عکس هایی ازشون دیدم ولی نتیجه ای ازشون نگرفتم . راستش بین انتخاب fz38 و sx20 مردد هستم و با خوندن برخی ریویو ها نظرم به سمت کنن میره و برعکس . نمیدونم باید سنتی فکر کنم و کنن با اون سابقه رو بردارم یا بالاخره سایر برند ها نیز مشغول پیشرفتند.

با سپاس فراوان

پاینده باشید

V
    دوست من بهترین کار برای شما اینه که هر دو دوربین رو دست بگیری اگر برات امکانش فراهمه چون این دو دوربین خیلی به هم شبیهند و شاید تنها تفاوت عمده اونها قابلیت عکاسی با فرمت RAW در FZ38 هست و بقیه به سلیقه بر میگرده هرچند من خودم به SX20 رای میدم اما احساس می کنم شاید کمی سلیقه درش دخیل باشه چون من زیاد پاناسونیک رو به عنوان برند عکاسی در حد حرفه ای نمیشناسم و کیفیت لنز کنون رو سر تر می دونم بهتره یه مدت ریویو ها و مخصوصا مقایسه های دو دوربین رو روی نت مطالعه کنید امیدوارم کمکی تونسته باشم هرچند اندک کرده باشم

10. 2 کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظورتون نور معمولی اتاق هست ؟
    نه فضای باز شب ... من یه مسافرت به کویر رفته بودم و این دوربین رو قرض گرفتم از دوستم اونجا باش عکس گرفتم و یه مقدار نویز داشت البته که واقعا طوری نبود که به چشم بیاد و بیشتر روی مانیتور نویز دیده میشد

Last edited by Aryan.kh; 29-01-2010 at 23:24.

12. 2 کاربر از Aryan.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان دنبال یه دوربین دیجیتال با مشخصات زیر میگردم
    محدود ه ی قیمت تا 800 هزار تومان
    از برند سونی خوشم نمیاد چون خیلی جالب نیست بقیه برندها ی دیگر رو هم ندیدم ولی فکر نکنم هیچ کدوم به کنون برسند ؟
    نیمه حرفه ای
    ترجیحا 12 مگا پیکسل یا بیشتر
    قابلیت ضبط ویدو به صورتHD لرزش گیر دست تشخیص چهره لبخند و حرکت و ....
    دارای فلش
    ترجیحا کنون باشه

من از G10خوشم اومده نظر شما چیه ؟
    چیزه بهتری سراغ دارید
    من شاید تو عکاسی اکماتور باشم ولی میتونم زود پیشرفت کنم
    بالای 600-500 تومن دیگه تقریبا میشه گفت دوربین کامپکت وجود نداره و وارد محدوده ی SLR ها میشی. همین G10 گزینه ی خوبی به نظر میاد (البته HD نداره). G11 هم همینطور. اگه فیلمبرداری برات اهمیت داره (منظور کیفیت فیلمبرداری, زوم موقع فیلمبرداری و کیفیت صدا) بهتره از بین سوپرزوم هایی مثل کنان SX20 و پاناسونیک FZ38 انتخاب کنی.
    سلام من قصد خرید دوربین s200 exr رو دارم می خواستم نظرتون رو در مورد این دوربین بدونم و مقایسه ای داشته باشین بین این دوربین و sx20 در ضمن من دیروز خیابان جمهوری بودم و از این دوربین خیلی کم دیدم و به من گفتن هرچی هست دسته دوم هست و کلا کیفیت این دوربین خوب نیست و زود خراب میشه و خدمات پس از فروش نداره و لوازم جانبی هم براش به راحتی پیدا نمیشه کلا هیچ کس ازین دوربین تعریف نکرد...
    می خواستم نظر شما رو هم بدونم
    من نقد هایی که ازین دوربین روی نت خوندم عموما رضایت بخش بودن
    این چند وقته تو این انجمن راجع به این دوربین زیاد صحبت شده. نقاط ضعفش این موارد هستند:
    ماکروی نامناسب, فیلمبرداری VGA, وزن زیاد, محدوده ی زومش میتونست بهتر باشه
    و ضمنا اندازه ی لنزش 67 میلیمتری هست و ممکنه کانورتور تله یا همچین چیزی اگه براش بخواین پیدا نشه.
    با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. منظور از اینجا فروم p30 هست یا لینکی بود که ظاهرا فراموش کردید که قرار بدید؟

1- نظر شما بین sx20 و پاناسونیک fz38 کدومه ؟ این چند روزه که ریویو میخونم نظرم بهش جلب شده گرچه کلا عکس های سافت تری میگیره ولی کیفیت عکس هاش بالاخص در حالت outdoor برتری محسوسی داره .
    2- همچنین پردازشگر تصویر venus engine در پاناسونیک نسبت به Digital 4 برتری داره؟
    3- fz38 قابلیت نصب لنز رو داره ؟
    ممنون میشم پاسخ بفرمایید.

کامیاب باشید

V
    1. راجع به مقایسه ی این دو دوربین زیاد صحبت شده. مثلا این دو تا لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    2. اینطوری نیست که بشه گفت کدوم پروسسور بهتره. هر دو خوب هستند.
    3. قابلیت نصب لنز که نه. نداره. ولی با استفاده از کانورتور میشه تله یا واید دوربین رو افزایش داد (که به دلیل افت کیفیت توصیه نمیشه)
    ضمنا اون لینک هم متاسفانه فراموش کردم بذارم. ریویوی گروهی سایت dpreview بود که نمونه عکس ها رو هم قرار داده:
    کد:
    در ضمن بعد از کنون کدام برند در عرصه دوربین دیجیتال بهتر هستش ؟

مشخصات 500D رو خوندم خیلی عالیه و کم نقصه فقط یکم قیمتش بالا زده
    چیزی به اسم برند بهتر وجود نداره. کنان هم بهترین نیست. فقط از این نظر خوبه که تقریبا کیفیت عکس همه ی مدلاش حداقل در حد استاندارد و قابل قبوله.
    پس میشه بگید چطوری سومین دوربین آماتور پر فروش سال 2008 شده ؟

منظور دوربین nv100 samsung است
    از شما خواهش میکنم یه نگاهی به این ریویو بندازید که NV100 رو در کنار چند تا از رقیباش مورد بررسی قرار داده. فکر میکنم نیاز به توضیح نداشته باشه.
    کد:

14. 5 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم canon sx 120 is بگیرم.
    می خواستم بدونم مشکل خاصی نداره؟ کسانی که با هاش کار کردن در حد قیمت ازش راضی بودن؟
    و مورد دیگه چه مدل و مارک رمی براش بگیرم بهتره؟
    سوال آخرم اینه که نمایندگی کنون مشهد رو از کجا گیر بیرم؟
    از وقتی که گذاشتین ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •