والا برای من گیر داشت نمیتونم از هیجان بگم ولی میتونه جالب باشه چون به مکان های قبلی بر میگرده. همون ایستگاه پلیس و...
اون عکس آخری که دوستمون 2 پست بالاتر گذاشته نشون میده که اول شخصه. اون عکسهای بالاتر مال فیلمهاش هست.
والا برای من گیر داشت نمیتونم از هیجان بگم ولی میتونه جالب باشه چون به مکان های قبلی بر میگرده. همون ایستگاه پلیس و...
اون عکس آخری که دوستمون 2 پست بالاتر گذاشته نشون میده که اول شخصه. اون عکسهای بالاتر مال فیلمهاش هست.
سلام. چرا هر ترینری رو که برای نسخه dx10 استفاده میکنم عمل میکنه ولی بعد از 1 دقیقه بازی هنگ میکنه و میپره بیرون؟
مال یکی از کدهایی هست که فعال میکنید .
فقط no reload رو فعال میکنم!
پس مال همونه![]()
یعنی چی! هیچ ترینری نیست که این کارو بکونه!؟ این حد اقل کاریه که یه ترینر میکنه
برید اینجا : megagames.com هر چی ترینر هست رو با هم داره + آپدیت های لازم .
بالاخره این چاپتر آخر رو هم رد کردم و وسکر لعنتی رو کشتم
فقط دوستان این بازیهایی که بعد ز اتمام بازی اضافه شده ارزش رفتن داره یا نه؟ ولی خداییش این لباس جدید شوا چقدر خوشگله . قیافش هم خیلی قشنگ شده![]()
سوال اول:من نرم افزار directx10 رو نصب كردم.ولي وقتي آيكون Launcher رو باز ميكنم،فقط ميتونم با directx9 بازي رو اجرا كنم.چكار كنم تا بازي رو با directx10 ياز كنم؟
سوال دوم:من بازي رو تا آخر رفتم و وسكر هم كشتم،ولي موندم لباس هاي جديد كجان؟
اگه ميشه كمك كنيد
سلام
1- حتماً ویندوزتون xp هست که directx10 روش کار نمی کنه . باید ویستا یا 7 بریزی .
2- بعد از اینکه Play Game رو زدی میری تو قسمت Bonus Features بعد یه سری quitfit هست که اونا رو باید با امتیاز هات بخری و بعد هم بری به قسمت Special Setting از اونجا لباس ها رو انتخاب می کنی .
این لباس دومیه که پیرش می کنه منظورته ؟!
کجاش خوشگله ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)