تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 464 از 1174 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

داره خودمونی میشه * real *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    spain_madrid

پيش فرض

اينم عكسهاي باپتيستاي تفــاله تو رم :

داره خودمونی میشه * real *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    spain_madrid

پيش فرض

من كه از اون اولشم از اين بي عرضه(منظورم باپتيستاست) حالم به هم مي خورد. اصلا هم باهاش حال نمي كردم.
    خلاصه از رفتنش ناراحت نيستم هيچ، تازه خوشحالم هستم!
    بالاخره يكم جا واسه ستاره هاي باهال نيمكت نشين تيم هم باز شد.
    راستي موندن ساويولا رو هم تبريك ميگم.چون بر عكس باپتيستا با اين يكي خيلي حال ميكنم(من كلا از بازيكناي سرعتي و تكنيكي خوشم مياد)

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

من كه از اون اولشم از اين بي عرضه(منظورم باپتيستاست) حالم به هم مي خورد. اصلا هم باهاش حال نمي كردم.
    خلاصه از رفتنش ناراحت نيستم هيچ، تازه خوشحالم هستم!
    بالاخره يكم جا واسه ستاره هاي باهال نيمكت نشين تيم هم باز شد.
    راستي موندن ساويولا رو هم تبريك ميگم.چون بر عكس باپتيستا با اين يكي خيلي حال ميكنم(من كلا از بازيكناي سرعتي و تكنيكي خوشم مياد)
    ولی اون گلش به بارسلون تاریخی بود!

بازی برگشت سوپر کاپ کیه؟
    بازی برگشت سوپرکاپ

دوشنبه 4 شهریور 1387
    ساعت 00.30 به وقت تهران
    ورزشگاه:
    سانتیاگو برنابئو

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض رئال مادرید برای خرید هانتلار پیشنهاد 25 میلیون یورویی به اژاکس داد

به نقل از RMadridFC.com: باشگاه رئال مادرید برای خرید هانتلار مهاجم باشگاه اژاکس پیشنهادی رسمی و 25 میلیون یورویی ارائه داد.
    سران رئال مادرید به درخواست سرمربی تیم در اخرین روزهای نقل و انتقالات برای خرید یک مهاجم تراز اول تلاش های خود را افزون کرده اند.

بعد از اینکه شوستر اعلام کرد تیمش در خط حمله احتیاج به تقویت دارد لیست بلند بالایی از مهاجمین برتر اروپا تهیه شد که در ان می شد نامهایی چون دروگبا - دیوید ویا - برباتوف - میلیتو و هانتلار دید.

ولی به نظر می رسد سرانجام برند شوستر گزینه مورد نظر خود را انتخاب کرده و ان کسی نیست جز مهاجم 25 ساله باشگاه اژاکس یعنی کلاس یان هانتلار که مدتهاست تحت نظر مسئولان باشگاه قرار دارد.

به گزارش مجله هلندی ووئتبال قهرمان لالیگا پیشنهادی 25 میلیون یورویی به سران اژاکس داده است تا بتواند کاپیتان انها را به خدمت بگیرد.

هانتلار چهارشنبه شب در گفت و گویی کوتاه اظهار کرد :

من نیز از این مساله اگاهم ولی باید این سوال که ایا من به مادرید خواهم رفت را از اژاکس بپرسید و در حال حاضر نیز با تیم اژاکس تمرین می کنم ولی مسلم است که رئال مادرید باشگاه بسیار بزرگی است.

ولی یکی از مشکلات رئال مادرید در خرید این بازیکن سرمربی جوان اژاکس مارکو فان باستن است که عنوان نموده برای فصل جدید به این بازیکن احتیاج مبرم دارد زیرا باشگاه اژاکس سالهاست قهرمان لیگ هلند نشده است و انها امیدوارند امسال با مربیگری فان باستن و گلزنی این مهاجم جوان بار دیگر قهرمان هلند شوند.

به غیر از این باشگاهی که به تازگی رابطه بسیار خوبی نیز با رئال مادرید پیدا کرده است یعنی منچستریونایتد نیز بدنبال خرید این هلندی جوان می باشد.

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

...چی میبینم.....دیوید...محمد....موری نیو......رائول....ایول.....!...امّ ببینم...کسی از وحید خبر نداره...؟
    فاندر جان...دمت گرم داداش...حسابی جای خالی بچه ها رو داری پر می کنیا....
    در مورد هانتلار و میلیتو...شخصاً با میلیتو اصلاً حال نمی کنم...اونم بعد از اون مسخره بازی های که پارسال در آورد...اگه یکی از این دوتا قراره بیاد...من هانتلار رو ترجیح میدم....
    در مورد باپتیستا هم درسته که اصولاً خودم تا حالا ندیدم کسی بگه که از اون خیلی خوشش میاد...اونم بعد اون همه بازی خوبی که تو آرسنال انجام داد و تو رئال نه....امّآ خب انصافاً یک خاطره از این باپتیستا رو هیچ وقت فراموش نمی کنیم...پیروزی یک بر صفر رئال تو نیوکمپ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ايها دوستان سلام العليكم:
    خوبين ؟
    سلامتين؟
    الهي شكر ما هم با دعاهاي شما خوبيم ممنون.
    در مورد هانتلار و مليتو بايد بگم كه هانتلار بهتره ولي خوب ديگه اون وقت فقط ون در سار ميمونه كه اگه اونم بياد بايد رئال رو بجاي تيم ملي هلند بفرستن جام جهاني و ديگر اينكه به نظر من بجاي اين دو بازيكن كريم بنزما بهترين گزينه هستش و يا داويد ويا.
    در مورد باپتيستا هم خوب شد كه يه جاي خالي واس نفس كشيدن تو تيم پيدا شد تا اكسيژن بيشتر به بازيكنها برسه.
    در مورد ناراحتي شوستر هم بگم به جهنم ميخواست از اول برنامه مشخص رو به كالي ميداد.
    در مورد روبينهو بگم كه خيلي وقته از چش من افتاده گرچه هنوز بازيهاي زيباش رو بخاطر دارم ولي هيچ گاه نبايد به تيم پشت كنه چون كه همه براي يكي نيستش بلكه يكي براي همه هستش.
    و در اخر هم بابت زحمات تك تك دوستان در اين تاپيك و زنده نگه داشتن و هنوز هم فعالترين تاپيك بودن تشكر ميكنم.
    دوستدار شما احمد

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داش احمد...درسته که کاپیتانی...امّا دلیل نمیشه این قدر رسمی بحرفیا....ما خودمون کلی سال تو فرانسه کاپیتان بودیم هیچ وقت این قدر رسمی نحرفیدیم....!
    قبول دارم حرفت رو...امّا ویا که به طور کل منتفی شد....کریم بنزما هم که خیلی بعیده بیاد...من جدّاً نگرانما....رئال امسال تو نقل و انتقالات خیلی بی کار نشسته....

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام مهدی جان بزار لیگ شروع شده بیشتر میام فعلا فاندر عزیز زحمت اخبارو میکشه دستت درست داش فاندار-در ضمن احمد رفته سفر آبو هواش عوض شده رسمی صحبت میکنه وگرنه من که خودت میدونی زیاد کاپیتان بودم

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

ايها دوستان سلام العليكم:
    خوبين ؟
    سلامتين؟
    الهي شكر ما هم با دعاهاي شما خوبيم ممنون.
    در مورد هانتلار و مليتو بايد بگم كه هانتلار بهتره ولي خوب ديگه اون وقت فقط ون در سار ميمونه كه اگه اونم بياد بايد رئال رو بجاي تيم ملي هلند بفرستن جام جهاني و ديگر اينكه به نظر من بجاي اين دو بازيكن كريم بنزما بهترين گزينه هستش و يا داويد ويا.
    در مورد باپتيستا هم خوب شد كه يه جاي خالي واس نفس كشيدن تو تيم پيدا شد تا اكسيژن بيشتر به بازيكنها برسه.
    در مورد ناراحتي شوستر هم بگم به جهنم ميخواست از اول برنامه مشخص رو به كالي ميداد.
    در مورد روبينهو بگم كه خيلي وقته از چش من افتاده گرچه هنوز بازيهاي زيباش رو بخاطر دارم ولي هيچ گاه نبايد به تيم پشت كنه چون كه همه براي يكي نيستش بلكه يكي براي همه هستش.
    و در اخر هم بابت زحمات تك تك دوستان در اين تاپيك و زنده نگه داشتن و هنوز هم فعالترين تاپيك بودن تشكر ميكنم.
    دوستدار شما احمد
    به به. سلام رائول جون.
    سلام بر فاندر و داش زیزوی گل و بقیه بچه های گل.
    هم شوستر و هم کالدرون تو نقل و انتقالات گند زدن ! عمرا رئال 50-40 میلیون بده بنزما رو بیاره رو نیمکت !
    ویا حیف شد. بنزما هم خوبه. اما ما دو تا مهاجم با سن بالا دایرم که خوبن, اگه جوونه بیاد یکی باید بره رو نیمکت !

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا جان من یه چیز می خوام بگم گیر ندینا...
    به نظر من اگه به جای این کالدرون ,کفاشیان بره اون جا مدیریت کنه بهتره!!!!
    این چه مدل مدیریته ...من نمی فهمم...
    عجب فصل نقل و انتقالاتی شدا...همش که سر کاریه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •