از این به بعد تمامی اخبار فوتبال داخلی را در این تاپیک قرار می دیم
همه ی اخبار
لطفا اخبار تیم های پرسپولیس و استقلال را هم همینجا بزارید تا تاپیک های خودشون فقط برای بحث و تبادل نظر باشه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
از این به بعد تمامی اخبار فوتبال داخلی را در این تاپیک قرار می دیم
همه ی اخبار
لطفا اخبار تیم های پرسپولیس و استقلال را هم همینجا بزارید تا تاپیک های خودشون فقط برای بحث و تبادل نظر باشه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول نظر سنجی درست شد...
بله شما دیر رسیدی بچه ها شیرینی هم پخش کردن که خوب شما تشریف نداشتی الآن بچه خوابن
خلیل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
نه......
به به به بهفهرست بدهيهاي پرسپوليس به هدايتي داده شد
دمش گرم.کل بدهی ها رو بده خلاص کنه یه ملتو از نگرانی
![]()
اردوي شبانهروزي تيم فوتبال پرسپوليس از فردا شروع ميشود
بنا به درخواست افشين قطبي و تاييد اعضاي هيئتمديره اردوي شبانهروزي پرسپوليس از فردا در هتل استقلال برگزار ميشود.
اين اردو 10 روزه خواهد بود.
تمامي بازيكنان با دستور كادر فني بايد در اردوي فوق حضور داشته باشند و هيچ بازيكني حق مرخصي رفتن و يا غيبت را ندارد
از این به بعد من اخبارم را در تاپیک خبر گزاری P30World می زارم
محمد علوی در گفتگو با ایسکانیوز:
پرسپولیس قوی تر از سال گذشته است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به عملکرد مطلوب باشگاه پرسپولیس در جذب بازیکنان مطرح در این فصل ،اطمینان دارم که تیم ما قوی تر از سال گذشته شده است وبا آغاز رقابتها این ادعا را ثابت خواهیم کرد.
محمد علوی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: خوشبختانه مسئولان تیم در این فصل بسیار در جذب بازیکن بسیار هوشمندانه عمل کردند و هواداران مطمئن باشند در این فصل پرسپولیس قدرتمندی را خواهند دید.
وی افزود: تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشته ایم و بازیکنان در اوج آمادگی خوبی قرار دارند البته با لغو اردوی اسپانیا به اجبار در تهران اردو زده ایم ولی با تعاملات صورت گرفته مسئولین درصدد می باشند که اردویی چند روزه را قبل از آغاز رقابتهای لیگ برتر در دوبی برگزار کنند.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب که این تیم سکوی پرتاب من به تیمهای بزرگ است،به ایسکانیوز گفت: حضور در این تیم آرزوی هر بازیکنی است و من از گذشته این تیم را دوست داشتم و برای بازی در پرسپولیس لحظه شماری می کردم. این تیم می تواند سکوی پرتاب من به تیم های بزرگ باشد و مطمئن باشید در پرسپولیس به تمامی آرزوی های ورزشی خود خواهم رسید.
علوی در خصوص عدم دعوتش به تیم ملی خاطر نشان کرد: حضور در تیم ملی آرزوی هر بازیکنی است و مطمئن باشید تمام تلاش خود را برای پوشیدن پیراهن تیم خواهم کرد.حضور در پرسپولیس کمک می تواند راحت تر من را به پرسپولیس برساند زیرا بیشتر از گذشته مورد توجه خواهم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)