تو اکسل امکانش هست که برای یک سلول یک منوی کشویی انتخاب رنگ داشته باشیم ؟
مثلاً دو تا رنگ برایش تعریف کنیم که مجبور نباشیم مرتب به سراغ قسمت رنگ زمینه برویم؟
تو اکسل امکانش هست که برای یک سلول یک منوی کشویی انتخاب رنگ داشته باشیم ؟
مثلاً دو تا رنگ برایش تعریف کنیم که مجبور نباشیم مرتب به سراغ قسمت رنگ زمینه برویم؟
فرض کنید توی ستون a صد اسم نوشته و تو ستون b صد و پنجاه اسم . حالا من میخوام این اسمها که متناظر هستند روبروی هم و در یک سطر قرار بگیرند . یک راهش اینه که هر دو ستون رو سورت کنیم . کسی راه دیگه ای بلده ؟
میشه استایل تعریف کرد. کنار استایل نرمال سه نوع استایل هست. میتونید خودتون هم بسازید.
یعنی شما این سربرگ و این فلش ها رو هم ندارید؟ اگر روی فلش کلیک کنید، تو سربرگ اول باید باشه.
من پرینتر نصب ندارم فقط xps نصبه.
Sort فکر نکنم کمک کنه..
تابع Lookup بهتر کمک میکنه... ولی من چند مورد امتحان کردم که مثلا کلمه ی خاصی رو در یه آرایه جستجو کنه، جواب نادرست برمیگردوند گاها. احتمالا مورد خاصی رو رعابت نکردم.
میشه در مورد تابعLookup توضیح بدین ؟
فرض کنید در شکل زیر ستون یک در یک شیت هست و ستون 3 در یک شیت دیگه . من میخوام تمام سطر هایی که در ستون سه هستند ولی در ستون یک نیستند حذف بشن . مثل سطر ارتباطات سیار .
Last edited by zerohour; 28-08-2014 at 23:41.
یه جور دیگه هم اگر بشه خیلی خوبه . فرض کنید ستون یک و دو در شیت یک هستند و ستون سه در شیت دو . من میخوام مقداری که در جلوی هر اسم در ستون یک هست بره و جلوی اسم متناظرش در ستون سه (که در شیت دو هست ) قرار بگیره . مثلا جلوی ایران پویا در شیت دو بنویسه ۱۳۱
خیلی به این کار نیاز دارم لطفا کمک کنید . یا اگر سایتی رو میشناسید که در این زمینه کمک کنه لطفا معرفی کنید .
شما اگه کار با تابع Vlookup روبلد باشی مشکلتو راحت میتونی حل کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابع Vlookup یکی از قویترین تابع هایی هست که تو اکسل نوشته شده.
1-برای لیست صد نفره یک ردیف اضافه کن و توش از یک تا صد بنویس
2-حالا در کنار لیست دوم از تابع Vlookup استفاده کن که مقایر مشابه رو برات برگردونه.
مسلما فقط 100 تا عددی که تو لیست اول هست رو برمیگردونه و برای 50 تا بقیه N/A میزینه.
3- حالا کافیه لیست دومت رو مرتب کنی.
البته این روش در صورتی درست کار می کنه که 100 اسم اول حتما تو اون 150 اسم دوم باشه وگرنه روش سخت تر میشه.
با توضیح خواستی درخدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
چرا کلیک راست من در نوار پایین اکسل ( SHEET 1 ) کار نمیکنه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید
فقط باید روی Sheet کار کنه... یعنی روی Sheet 1 هم نمیتونید راست کلیک کنید و مثلا Protect بزنید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)