من از بانه یک باتری گرفتم مال n95 هشت گیگ بود ... نوشته بود 1200 mAh اما الان 3 روزه که یک خط هم کم نکرده ... عجب چیزیه ... کره ای هست ! 5500 فقط !
مارکش pama بود !
میگم شما هم که گذاشتید در خوب بسته نمیشه هان ؟
من از بانه یک باتری گرفتم مال n95 هشت گیگ بود ... نوشته بود 1200 mAh اما الان 3 روزه که یک خط هم کم نکرده ... عجب چیزیه ... کره ای هست ! 5500 فقط !
مارکش pama بود !
میگم شما هم که گذاشتید در خوب بسته نمیشه هان ؟
چه جالب!
بانه طرفای کرمانشاه هست دیگه!
همه چی ارزونه!
من صدای n95 معمولی گوشی نداده بودم.
ولی تازه گی ها گوشی دادم
خیلی بلند میشه.
میگم رم 8 گیگ ساپورت می کنه؟
فیرمور 31 مثل اینکه 16 هم ساپورت میکنه.خودم با فیرمور 21 از رم 8 استفاده میکنم که 20 تومن خریدمش ولی هیچکی باورش نمیشه!
من دهنم سرويس شد تا درشو بستم.....كلي خود باتري رو سوهان زدم كلي درشو....تازه بازم درست حسابي بسته نميشه...
ول فك كنم باتري نبايد مارك داشته باشه ها....
باتری را که انداختید درشو به زور نبندید.
بلکه با یه قاب کریستال حداکثر 1000 تومنی اونو ثابت نگه دارید.
تو اون فيلمي كه از تعويض باتري دوستان آماده كردند در باتري راحت بسته ميشه.ولي من قاب كريستال رو امتحان كردم...ارزششو نداشت.
دوستان، یه سوال ابتدایی؟ من وقتی یکی مثلاً یه موزیک برام بلوتوث میکنه، مجبورم اونو تو Inbox گوشی نگهدارم یا اینکه
نهایتاً ببرمش تو My Folder که اونم باز یه قسمت از Message هاست! آیا راهی وجود نداره که بتونیم مثلاً موزیک دریافتی رو
در کارت Memory ذخیره کنیم؟
بله .... میتونید اون موزیک یا عکس رو سیو کنید تا در گالری نشون داده بشه ......
( فایل رو باز کنید و بعد خروج کنید ... هنگام خروج از شما پرسیده میشه که میخواید سیو کنید یا نه )
با یه فایل منیجر مثل x-plore هم می تونید کلیه فایل های موجود در قسمت مسیجینگ خودتون را به مموری کارت یا هر جایی دلتون خواست انتقال بددید. (کپی پیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)