شما باید بری توی ریکاوری منو بعد از قسمت configuration گزینه free umd region را enabled کرده و بعد umd mod را روی حالت np9660 بزارید.من این کار را کردم اجرا شد.
شما باید بری توی ریکاوری منو بعد از قسمت configuration گزینه free umd region را enabled کرده و بعد umd mod را روی حالت np9660 بزارید.من این کار را کردم اجرا شد.
Last edited by choory; 23-06-2008 at 12:43.
اگه روی کاپیوتر شما برنامه ای مثل winrar نصب باشه فیل های iso به صورت فایل فشرده نمایش داده میشه.شما همون فایل اصلی را کپی کن.
ریکاوری رو چجوری میتونم باز کنم؟(بانگه داشتن سلکت گزینه ای به نام configuration نداره.)
شما برای رفتن به منوی ریکاوری ابتدا psp که روشنه کلید پاور را چند ثانیه نگه میداری تا psp به طور کامل خاموش بشه سپس کلید R را نگه داشته و psp را روشن میکنید تا وقتی که وارد منوی ریکاوری نشه کلید R را ول نکن.
می خوام یه هدفون واسه psp بگیرم چی بگیرم که صداش خوب باشه؟اخه واسه من s-120 sony از این چینی هاست.لطفا مدلشم بگین.همه میگن کریتیو خوبه اخه کریتیو کدوم مدلش؟مگه هدفون کریتیو به psp میخوره؟
![]()
جاوید از تو بعید بود به نظرت با بیهوش کننده میشه طرفو هدشات کرد!
من تعریف این دو مدل کریتیو را خیلی شنیدم.
psp هم جک 3.5 میلیمتری استاندارد داره که هر هدفونی با این سوکت بهش وصل میشه.
اگه هم پولش مهم نیست مدل زیر پیش نهاد میشه.
قیمت 90 تومان.
یه سر به تاپیک زیر بزن بد نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 23-06-2008 at 13:27.
خوب وقتي با اون اسلحه بيهوش كننده بزني تو مخ يارو درجا بي هوش مي شه ! ولي اگه جاي ديگش بزني يكم دير تر بيهوش مي شه يا بايد دو سه تا بهش بزني ! در كل من از اون نسخه Acid هاش بيشتر خوشم اومد بازي كارتي خيلي دوست دارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)