تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 616 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من از وظیفه پرسیدم یه سرگرده بودش مسئول معافیت تحصیلی گفت ما قانون را عوض نکردیم
    من نمی گم شما نپرسیدی ولی باور کن اینا تو سازمان با هم اصلا هماهنگ نیستن این طرف که من پرسیدم میگم رییس نظام وظیفه استان هست بخش نامه رو به من نشون داد که گفتم 3 صفحه بود و در مورد کلیات اصلاحیه های قانون جدید توضیح داده بود این مورد هم توش بود حالا این چیزیه که من از یه منبع مطمئن پرسیدم تصمیم با خودتونه این جا دارم اینا رو میگم که ضرر بیشتری کسی ننبینه
    یه هو میره کنکور میده میبینه هیچ و پوچ لااقل دیگه مرخصی نگیرین همین رشته ای که هستین رو بخونین وگرنه از من که گذشته الان سال سوم رشته مکانیکم سربازیم هم رفتم

2. این کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من نمی گم شما نپرسیدی ولی باور کن اینا تو سازمان با هم اصلا هماهنگ نیستن این طرف که من پرسیدم میگم رییس نظام وظیفه استان هست بخش نامه رو به من نشون داد که گفتم 3 صفحه بود و در مورد کلیات اصلاحیه های قانون جدید توضیح داده بود این مورد هم توش بود حالا این چیزیه که من از یه منبع مطمئن پرسیدم تصمیم با خودتونه این جا دارم اینا رو میگم که ضرر بیشتری کسی ننبینه
    یه هو میره کنکور میده میبینه هیچ و پوچ لااقل دیگه مرخصی نگیرین همین رشته ای که هستین رو بخونین وگرنه از من که گذشته الان سال سوم رشته مکانیکم سربازیم هم رفتم
    بله ایشون درست میگن... من همین امروز صبح رفتم دانشگاه تو بخش مربوط به نظام وظیفه پرسیدم گفت قانون جدیده..
    گفت نظام وظیفه بخنامه جدید داده که چون سنوات تحصیلی رو کم کردن دیگه به هیچ عنوان نمیشه دوباره شرکت کرد...
    تو اتاقشم یه برگه رو دیوار بود که این جمله رو با مارکر علامت زده بودن..:
    کلیه دانجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند نمیتوانند در کنکور سراسری سال 91 شرکت کنند...
    همین شد که منم از امروز بیخیال شدم و گفتم همین رشته رو ادامه میدم...
    نظر شما چیه؟؟ دیگه فکر نکنم بشه کاری کرد..

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان مگه حداکثر کسری خدمت نشده 9 ماه؟

من الان با کسری ایثارگران پدرم کلا میتونم معاف بشم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان مگه حداکثر کسری خدمت نشده 9 ماه؟

من الان با کسری ایثارگران پدرم کلا میتونم معاف بشم
    پدرتون یا باید جانباز 25% به بالا باشن که معاف بشین یا مدت اسارتشون 3 سال به بالا باشه...

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

پدرتون یا باید جانباز 25% به بالا باشن که معاف بشین یا مدت اسارتشون 3 سال به بالا باشه...
    ببخشید

مثالاینکه من سئوالمو درست مطرح نکردم.من پدرم زمان جنگ تو ارتش بوده اونم 45 ماه

9 ماه برای برادرم کسری گرفته.میتونه 9 ماه هم برای من بگیره؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از جوابت فقط یکه چند تا سوال؟
    من دانشجوی کارشناسی ام و ترم 6 حالا اگر عوض نشده قانون یعنی این جوابی که به من دادن جواب دهنده مطلع نبوده! حالا که برای هر سال بسیج فعال 1ماه کسری میدن یه 5ماه دست نگه دارم با این قانون میشه 3سال بسیجی فعال و 3ماه کسری میگیره و میمونه 1ماه خدمت سربازی که میشه دوره دوماهه آموزش، همینطوره؟؟؟ که اگر اینطور باشه که نمی صرفه واسه خاطر یک ماه کسری اضافی 5ماه منتظر بمونم و ریسک کنم!

این 14 ماه و 15 روز کسری که از طرف پدر دارم اون چی؟ چون کسری رو زدن واسم! قانون امسال واسه کسریش کمتر شه مشکلی پیش نمیاد براش؟
    و یه سوال دیگه اینکه آیا این قانون رو سایتی، کپیی یا یه چنین چیزی هست که بشه مطالعه کرد؟
    ممنونت از صمیم قلب
    اگه 14 ماه رو زدن که خیلی خوبه !چون الان حداکثر کسری 9 ماه شده ! چرا از سایت خود نظام وظیفه می تونید نگاه کنید!

8. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه 14 ماه رو زدن که خیلی خوبه !چون الان حداکثر کسری 9 ماه شده ! چرا از سایت خود نظام وظیفه می تونید نگاه کنید!
    آخه من سال پیش اقدام کردم و 14 ماه و 15 روز زدن واسم
    اگر منظور از سایت نظام وظیفه police.ir هست کلش رو گشتم، چیزی پیدا نکردم، اگر کسی اطلاعی در این رابطه داره اینجا قرار بده
    من اطلاعم فقط نوشته های 20 تا 30 تایپیک قبله والسلام
    تو تلویزیون میگفت کسری رو بگیرید نگه دارید بعد فارغ التحصیلی استفاده کنید! امکانش هست؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این قانون جدید که میگید اونایی که دانشجو هستن نمیتونن تو کنکور شرکت کنن دقیقا کجا اومده تو سایت سازمان وظیفه که چیزی ننوشته میشه متن دقیقشو بزارین؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ببخشید

مثالاینکه من سئوالمو درست مطرح نکردم.من پدرم زمان جنگ تو ارتش بوده اونم 45 ماه

9 ماه برای برادرم کسری گرفته.میتونه 9 ماه هم برای من بگیره؟
    خیر نمیتونه چون یک بار استفاده کرده

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بله ایشون درست میگن... من همین امروز صبح رفتم دانشگاه تو بخش مربوط به نظام وظیفه پرسیدم گفت قانون جدیده..
    گفت نظام وظیفه بخنامه جدید داده که چون سنوات تحصیلی رو کم کردن دیگه به هیچ عنوان نمیشه دوباره شرکت کرد...
    تو اتاقشم یه برگه رو دیوار بود که این جمله رو با مارکر علامت زده بودن..:
    کلیه دانجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند نمیتوانند در کنکور سراسری سال 91 شرکت کنند...
    همین شد که منم از امروز بیخیال شدم و گفتم همین رشته رو ادامه میدم...
    نظر شما چیه؟؟ دیگه فکر نکنم بشه کاری کرد..
    سنوات تحصیلی کم شده؟منظورش حذف پیش دانشگاهیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •