تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 722 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

:lol: محسن چاوشی به این یگانه پیشنهاد همکاری داده اقا بسی خندیدیم این یگانه بود که با هاکان اومده بودن زیر صدای چاوشی نقش ایفا میکردن و واسه هاها کردن زیر صدا چاوشی و مکالمه اول اهنگاش بهش نقش میدادن دیگه عالم و ادم میدونن که امثال هاکان و یگانه بوسیله چاوشی معروف شدن مگر نه معلوم نبود چیکاره بودن هنوزم بگی هاکان و یگانه میگن همونایی که با چاوشی میخوندن این مصاحبه که ... زیاد گفته مثل این میمونه که منصور در مورد داریوش بگه داریوش به من پیشنهاد داد بخونم باهاش من قبول نکردم این داریوش خیلی ضعیف شده کاراش و من دوسش دارم این حرفا رو میزنم بعد داریوشم که این بچه رو در حد جواب دادن ندونه چیزی نمیگه محسن چاوشی اگه مثه این یگانه بی شخصیت بود میومد یه مصاحبه میکرد ابروی نداشته اینو بیش تر از پیش میبرد ولی اینطور نیست میگه من کارشناسم کارشناس چگونگی کش رفتن اهنگای بقیه اون اولش گفته این یگانه همشهری چاوشیه!!! اخه یه خرمشهری که شخصیتش این نیست این یگانه ماله یه جا دیگس نمیدونن تعریف همشهری چیه اومده گفته ملودی نشکن دلمو رو من ساختم در حالی که ملودی این کار کاور اهنگ یونانیه چاوشی تو مصاحبش با bbC 4 سال پیشم گفت تنظیمشم از چاوشیه حالا این بیچاره حرصش گرفته که چرا فقط به اسم چاوشی میشناسن این قطعه رو
    بهترین البوم سال ؟!!! والا این اصلا یه پدیده اثبات شدس که هر البومی که چاوشی میده پرفروشترین و بهترین البوم ساله البوم حریصم طبق معمول پرفروشترین البوم شد و تو نظرسنجی های مختلف بهترین البوم سال فقط یه جا دیدیم که این البوم م.ی بهترین شد که اونم البوم چاوشی رو چون اسفند 90 بود نذاشته بودن
    واقعا خندم میگیره اینارو میخونم. بازم محض اطلاع میگم که محسن یگانه با اولین آهنگی که خوند معروف شد نه با اولین آهنگی که با چاووشی خوند. ملودی و تنظیم این کار هم واسه خود یگانست همونطور که تو وزارت ارشاد به نام خود محسن یگانه ثبت شده نه کسه دیگه. با این حرفتون یاد ادعای خنده دار علی اصحابی میوفتم که میگفت آخه دل من واسه منه ... واقعا خنده دار ادعای مالکیت واسه چیزی که به نام کسه دیگه ثبت شده. اینم خیلی جالبه که تو اون آهنگ یگانه زیر صدای چاووشی خونده واقعا جالبه! اگه اون زیر صداست پس چاووشی تو آهنگ وقتی رفتی داره چی کار میکنه!؟

همچین میگی آلبوم یگانه فروش نمیکنه هرکی ندونه فکر میکنه کمترین فروش رو تو کل آلبومای یه سال داره. گیریم پرفروشترین چاووشی دیگه یگانه دوم نباشه سوم رو که هست.

اون مثالهاتونم که خیلی جالب بود محسن یگانه رو با منصور! مقایسه کردین و چاووشی رو با داریوش! دوست عزیز از هرکی بپرسی بهترین خواننده های داخل ایران کین میگه محسن چاووشی و محسن یگانه بعد جالب که شما از رو تعصب زیادی اینجوری مثال میزنی.

چاووشی پرفروشترین ... چاووشی تو تمام نظرسنجی های اینترنتی و مجلات و تلویزیونی اول ولی من حرفم نظر کارشناسا بود. همونایی که سال 87 آلبوم نفسهای بی هدف و بی خوابی (سعید شهروز) رو به عنوان بهترین آلبوم سال انتخاب کردن و ترک "گناهی ندارم" و "تبعیدی" (سعید شهروز) بهترین ترک سال شناخته شدن. همونایی که "سکوت" (میدونم الان میای بدون هیچ مدرکی میگی همون آهنگ کاوره) رو بهترین ترک سال و رگ خواب رو بهترین آلبوم سال انتخاب کردن. تو شیکه من و تو هم که "سکوت" بهترین ترک سال تو خواننده های داخلی و خارجی انتخاب شد.

هیچ جای دنیا جز ایران پیدا نمیشه که تبلیغ یه خواننده واسه آلبومش جرم به حساب بیاد و همه بگن چرا این کارو کردی، یا بگن این کارو کرد چون میدونه آلبومش موفق نیست. تو کل دنیا چه واسه فیلم چه واسه موزیک دارن تبلیغ میکنن چرا تو ایران باید وضع ما اینجوری باشه نمیدونم. شاید هنوز یاد نگرفتیم و نفهمیدیم تبلیغ یعنی چی؟!

واقعا جالبه که من بدون کوچکترین بی احترامی نسبت به چاووشی باهاتون حرف میزنم و شما انقدر به یگانه بی احترامی میکنید. واقعا جالبه "شاگرد سلطان چاووشی"

راستی شما که باز حرف کاور میزنی نگفتی اون آهنگای اصلی رو دانلود کرید؟ اگه نه که یه سر به اینجا بزن بعدش ببینم بازم این حرفهارو میزنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درضمن گفتم که قضیه بابازاده قرار گلوی خیلیا رو بگیره، آسیاب به نوبت ...

پ.ن: در مورد این تک خط بالا بگم که منظور من فقط و فقط چاووشی نیست. طبق حرفهای خود بابازاده قرار بره سراغ خیلی از خواننده های دیگه که تو این لیست هستن کسایی مثل فرزین، چاووشی، عصار، اصفهانی، اصحابی و ... واسه همین اینو گفتم و اگه مدرک رو کردناش بخواد مثل مدرک رو کردنای آهنگهای یگانه باشه کلا باید نگران بود. چون خیلی از مردم فقط تیتر رو میخونن و دیگه دنبال آهنگهایی که به عنوان آهنگ های اصلی معرفی شدن نمیگردن ببینن که واقعیه یا نه! (دروغ میگم بگین دروغ میگم) بازم میگم این حرفای من نیست حرف خود بابازادست...
    Last edited by VBYOFSKI; 12-01-2012 at 15:46.

2. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

قانون اول انجمن موسیقی
    1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.
    فرقی هم نمی‌کنه که این خواننده توهینی به خواننده‌ی محبوب شما کرده باشه یا نه ! توهین و بی‌احترامی، به هر دلیلی، خلاف قوانینه و جایی در انجمن موسیقی نداره.
    دوستان لطفاً رعایت فرمایند، از این به بعد اگه پستی شامل هر گونه اهانتی باشه، دیگه ویرایش نخواهد شد، مستقیماً کل پست رو پاک می‌کنیم ...

با تشکر ...

4. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

منظورتون "بمون" و "چشمای خیس من" بود. اگه منظورتون ایناست که اگه کاور آلبوم هارو داشته باشین پشت کاور نوشته شده اینا کاوره.
    ولی اگه منظورتون "رگ خواب" و "سکوت" باشه که حتما برید و آهنگایی که گفتن اینا آهنگ اصلین رو دانلود کنید و گوش بدین.

واقعا این تیکه از حرفاتون خیلی جالب بود مخصوصا اون قسمت بولد شده. محض اطلاع اگه همون مصاحبه ای رو که میگین بخونین میبینین که محسن چاووشی به یگانه پیشنهاد همکاری داده. و جالبه که آلبوم یگانه فروش نمیکنه و اصالا موفق نیست ولی بهترین آلبوم سال میشه و ...

در مورد کاور کردن هم که اول اینکه شما برو اون آهنگایی رو که گفتن یگانه از رو اونا کاور کرده رو گوش کن اگه خودت خندت نگرفت اون وقت. من به هرکی این قضیه رو گفتم و آهنگ رو واسش گزاشتم از تعجب شاخ درآورده.

در مورد بهمن بابازاده و قضیه کاور هم بگم که اینطور که معلومه این قضیه ادامه داره و قرار نوبت به خیلی از خواننده های دیگه هم برسه (یکی از دوستان امروز دفتر تماشا بود). باز دم محسن یگانه گرم هر وقت کاور کرد گفت کاور کردم.

در مورد چراغعلی باید گفت خداییش تا حالا نشده با یکی رفیق باشی بگی این بهترین رفیقم بعدا سرت یه سری بازی در بیاره بفهمی عجب آدم مارمولکی بوده؟ بفهمی چه اشتباهی کرده با این رفیق شدی؟

در مورد بنیامین که خوب بود مصاحبه بنیامین رو هم میزاشتی که کلا به خیلیا توهین کرده بود.

در مرود علی اصحابی هم که نمیشه چیزی گفت چون ادعای ع.ا خیلی واقعا جالب بود.

من اینارو به خاطر مصاحبه یگانه نگفتم در جواب این پست شما گفتم.
    البته من ترجیح میدادم اون مصاحبه انجام نمیشد ولی کلا باهاش مشکلی ندارم. یگانه به چاووشی بی احترامی نکرده و حتی تو طول مصاحبه هم میگه که چون چاووشی دوستمه و دوسش دارم این حرفا رو میزنم و امیدوارم از من ناراحت نشه.

به قول آرش حسینی زمانی که یگانه بدون هیچ ترسی و بدون در نظر گرفتن حرف دیگران پشت محسن چاووشی ایستاد و گفت صداش صدای واقعیه و اگه اون صداش تقلبیه صدای من هم تقلبیه واکنش دوستان چی بود؟ : "باید هم به استادش احترام بذاره!!! "

در ضمن من هیچ مشکلی با چاووشی ندارم نه ازش بدم میاد نه چیز دیگه و یکی از بهترین خواننده های ایرن میدونمش. اینارو گفته که سوتفاهم پیش نیاد.
    با اکثرش موافقم....

ولی اینو قبول ندارم که توهین نکرده...

اینو هم اضافه کنم که من هردوشونو به یه اندازه دوس دارم ولی واقعا توهین کرده!!!!

6. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

چاووشی پرفروشترین ... چاووشی تو تمام نظرسنجی های اینترنتی و مجلات و تلویزیونی اول ولی من حرفم نظر کارشناسا بود. همونایی که سال 87 آلبوم نفسهای بی هدف و بی خوابی (سعید شهروز) رو به عنوان بهترین آلبوم سال انتخاب کردن و ترک "گناهی ندارم" و "تبعیدی" (سعید شهروز) بهترین ترک سال شناخته شدن. همونایی که "سکوت" (میدونم الان میای بدون هیچ مدرکی میگی همون آهنگ کاوره) رو بهترین ترک سال و رگ خواب رو بهترین آلبوم سال انتخاب کردن. تو شیکه من و تو هم که "سکوت" بهترین ترک سال تو خواننده های داخلی و خارجی انتخاب شد.
    خوب دوست عزيز يه لينكي چيزي درباره صحت اين حرفات بده. انصافا من بيام بگم محسن چاوشي از نظر كارشناسا شده بهترين خواننده دنيا شما نميگي مدركت كو؟؟!!

در ضمن درباره توهين هم مطمئن باش توهين كرده. خيلي از طرفداراي يگانه دارن اينو ميگن كه بد حرف زده. يه نمونش همين دوست خوبمون MMM52. ديگه هممون ميدونيم كه تو تاپيكاي جفت خواننده ها فعاله و جفتشون رو دوست داره و خيلي وقتا از چاوشي هم انتقاد كرده. پس وقتي مياد ميگه توهين كرده مطمئن باش اين اتفاق افتاده وگرنه دليلي نداشت از اين اتفاق ناراحت شه

خلاصه اين نيز بگذرد ولي بعدا خيلي چيزا معلوم ميشه

8. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بازم محض اطلاع میگم
    عزیزم شما چند ساله با جو موسیقی ایران اشنا شدی و کلا اخبارشو پیگیری کردی و اصلا کلا چند ساله اهنگ ایرانی میگوشی و طرفدار خواننده هایی؟ اخه خیلی اطلاعاتت فوق بالاست! و به روز

دوستان عزیز اولین اهنگی که از این م.ی بیرون اومد و کلا اسمش تو موسیقی ایران شنیده شد تو کدوم تراک بود و بوسیله چه کسی و تو البوم کی؟
    بذار من بگم برات اولین بار صدای م.ی تو البوم خودکشی ممنوع چاوشی اول اهنگ شنیده میشه اونجایی که داره با هاکان نقشه دو رهگذر بازی میکنن چی شده میگن میگن خودکشی کنه واسه چی؟... بعدش اهنگ خبر نداری تو همون البوم به عنوان زیر صدا و همخوان تو اهنگ بود و بعدشم دو سه اهنگ دیگه از چاوشی مثه تهمت و نشکن دلمو حتی خیلی ها تا چند ماه بعد نمیدونستن اسمشو مثلا میگفتن نشکن دلمو رو چاوشی و هاکان خوندن بعدش با اهنگسازی چاوشی البومش اومد بیرون که سر البومی البومشم تنظیم چاوشی بود سال کبیسه
    گفتی تنظیم و اهنگسازی نشکن دلمو از م.ی هست دمت گرم بابا زدی رو دست هر چی اطلاعاتچی اهنگسازی کاور کم بود تنظیمشم که دیگه همه میدونن واسه چاوشیه اینم زدی واسه ی... راستی کل اهنگ هم فکر کنم با صدای م.ی هست نه ؟ اونی که تو میگی نشکن دلمویی بود که البوم خودش زد و تنظیم ملودیش و کلا کارش یک هزارم اهنگ اصلی که صدای چاوشی روش بود شنیده نشد عین اهنگ خبر نداری چاوشی بود که تو البوم خودکشی ممنوع بود ولی م.ی واسه البوم مجاز اولش اومد دوباره بازخونی کرد ( که چاوشی اجازه داد) خوند واسه اینکه از اعتبار اهنگایی که با چاوشی خونده قبلا و باز خیلیا نمیدونن همخوان چاوشی بوده بشناسونه خودشو و یک صدم اهنگ اصلی با صدای چاوشی هم شنیده نشد این فرد حتی اومده بود اهنگ نفس بریده چاوشی هم تو کنسرتش خونده بود که این دفعه چاوشی زد تو برجکش
    زیر صدا میدونی چیه کلا ؟ زیر صدا میگن به مثلا های های کردن یگانه تو اهنگ تهمت تو اهنگ نفس بریده ورژن اول ،تو اهنگ رفیق خوب و ... خارجیش میشه بک وکال توضیح بیشتر خواستی بگو میگم واست

سال 87 یگانه با التماس البومش پنجم شد تو فروش اینم واسه حرفت که گفتی حداقل دوم و سوم هست
    داریوش اومده در مورد چاوشی صحبت کرده گفته تو داخل چاوشی رو دوست دارم کاراش مثه ابیه که موسیقی پاپ میشکونه سدش
    قمیشی نامجو گوگوش و اصفهانی و یاس و صادقی و ... همه از چاوشی تعریف کردن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کدوم ادم درست حسابی تعریف کرده از این یگانه همه میگن کاور اونور اب فقط یه بار شنیدم اسمش تو پرشین استار بردن که هر چند برنامه مسخره ای هست ولی یکی اومده بود از اهنگای م.ی خونده بود بعد ازش پرسیده بود رامین زمانی اهنگ کیه طرف گفته بود زمانی گفت کی هست نمیشناسم

این کارشناسا رو همه فهمیدم کیا رو میگی امثال دانیال شهرتی مسعود اکبری وعباس میرزا ... کلی کارشناس معتبر و خبره :لول: م.ی تا حالا فقط تو مجله ای به اسم ترانهماه بوده که تو کل عمرش اول شده اونم واسه رفاقت فاب با سردبیرش داریوش شهریاری مافیای ترانه که مجله واسه همینا که فروش نکرد تعطیل شد و بعد 6 ماه میخواد از ماه دیگه با سردبیری یکی دیکگه میخواد بیاد بیرون که وقتی سالگردش میشه م.ی میاد کلی از مجله تعریف میکنه 89 هم که اصلا چاوشی نبود 87 هم که اسمی ار کارشناسا نبود
    تبلیغ جرم نیست ولی التماس های اینجوری ته خندس مصاحبه علیه این و اون اخر بی شخصتیه
    خدا رو شکر میکنم طرفدار خواننده ای هستم که شخصیتش بالاس حتی اگه دربارش حرف بزنن جوابی نمیده ولی طرفداراش کاری میکنن طرف از کردشض پشیمون شه
    خوشحالم که خواننده محبوبم اونقدر شخصیت داره که نخواد با صحبت علیه این و اون خودش مطرح کنه چون بدون این کارا محبوب ترینه
    شما هم فعلا برو گندهای خوانندت جمع کن و پی اثبات این و اون باش که کدوم اهنگش کاوره کدوم نیست از بس کاور داره بعدشم برو اطلاعات کسب کن ببین قضایا چیه و چه خبره
    گند خوانندت هم بیشتر هم نزن همانطور که تا الانشم کلی جواب دندان شکنی گرفته که با دم شیر بازی نکنه و گنداش یکی یکی رو میشه و خودشم از کردش پشیمون شده تو اتیش بیار معرکه نشو چون هر چی پیش بری نکته های جالب تر بیشتری رو میشه تا الانشم یه سری چیزا رو نگفتم یعنی نمیشه گفت اینجا چون پاک میشه
    اینم بهت بگم گذشت زمان همه چی رو مشخص کنه که کی موندگار میشه کی نمیشه ده سال دیگه مشخصه امثال چاوشی موندگار هستن یا امثال این جور ادما؟
    اگه امثال فردین ها و پرستویی ها و مشایخی ها و انتظامی ها و ... موندگار شدند علاوه بر هنر بالای بازیگرشون داشتن شخصیت و اخلاق بود مگر نه سینما پر از بازیگرای خوب بوده ولی تعداد معدودی ماندگار شدن

به قول محسن چاوشی که در جواب این جور افراد یه جمله قشنگ داره :

انقدر بی درد زندگی نکردم که با لگد ناقدی به فغان ایم ...
    Last edited by Greedy; 12-01-2012 at 21:58.

10. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان در چند روز اخیر همه ما از مصاحبه یکی از خواننده های پاپ موسیقی کشور "محسن یگانه" در مورد به محسن چاوشی ناراحت و دلخور شدیم. در کامنت های همه شما عزیزان این ناراحتی به چشم می خورد. اول از هرچیز این را با اهمیت می دانیم که هر انسان آزاده ای حق اظهار نظر شخصی در مورد انسان های دیگر را دارد، اما با توجه قرار گرفتن اینکه چگونه باید این اظهار نظر صورت بگیرد!؟.
    با تمام احترام ایشان که از لحاظ ژانر و سبک کاری خود در موسیقی اصلا قابل مقایسه با محسن چاوشی و سبک موسیقی خاص وی نیستند نباید راجع به موسیقی راک و موسیقی الکترونیک که حتی اطلاعات کافی از این موسیقی ندارند به این شکل صحبت کنند و در کنار بیان دلسوزی برای محسن چاوشی، به ایشان و تیم کاری اش توهین کنند.

به هر شکل جامعه هواداران محسن چاوشی این مصاحبه را محکوم نموده و می دانیم که حسادت و کینه توزی همیشه پشت افراد موفق و خیلی خیلی خاص بوده و خواهد بود.

همانطور که می دانید محسن چاوشی عزیز این روزها را در تنهایی و آرامش کار برای دو آلبوم در دست انتشارش می گذراند و این ترفندهای کودکانه مطبوعاتی "دعوت به مبارزه" کهنه شده اند و عامل شکستن سکوت که قطعا بدترین و بهترین جواب محسن چاوشی به این اتفاق است نخواهد شد.

پاینده باشید
    علی هاشمی

12. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

عزیزم شما چند ساله با جو موسیقی ایران اشنا شدی و کلا اخبارشو پیگیری کردی و اصلا کلا چند ساله اهنگ ایرانی میگوشی و طرفدار خواننده هایی؟ اخه خیلی اطلاعاتت فوق بالاست! و به روز
    اولی اینکه ممنونم که حرفای منو که با کمال احترام بهتون گفتم با اینجور بی احترامی جواب میدین. شایدم شما خیلی خودت رو بالا گرفتی ... ! خیلی میتونم در مورد این حرفات صحبت کنم و واست مدرک رو کنم، خیلی اون نه رو حرف با مدرک درست و حسابی ولی از قدیم گفتن کسی رو که خوابیده میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.

من ترجیح میدم ادامه ندم تا کمتر به خودم و خواننده مورد علاقم بی احترامی بشه.

اتفاقا منم افتخار میکنم که طرافدار خواننده ایم که با تمام این حرف و حدیثا از کوچیک و بزرگ از داداش کوچیکم تا بابام آهنگاشو گوش میدن و هوادارایی نداره که با کسی که باهاشون با احترام صحبت میکنه اینطور صحبت کنن.

14. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

ببخشید دوستان ولی وقتی حرفایی زده میشه باید ثابت بشه:

آقا حامد شما که انقد به روز و آپدیت و قدیمی هستی لطف کن به غیر از اهنگهای(بمون-چشمای خیس من-خاکسترم نکن-حیف و دلمو بردی) از حدود 100 تا اهنگ که خونده و همه اینارو خودش اعلام کرده اگه اهنگ کاور دیگه ای سراغ داری بگو تا ما هم خبر دار شیم...

16. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خوب چون نمیخوام دیگه بیش از این به نام خواننده های ... مزین شه اینم گند جدید این فرد :

آهنگ فوق العاده زیبای Atiye به نام Salla با 2 کیفیت ... |

( ورژن اصلی آهنگ خوب فکر کن در آلبوم علی لهراسبی که متأسفانه توسط محسن یگانه کاور شده است .)
    این کاورها تمامی ندارد

واسه علی لهراسبی واقعا ناراحتم بیچاره البوم قبلشم سه تراک کاور بهش هدیه شد این البومم این

18. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دلتنگ همچنان در صدر جدول بهترین اهنگ دی ماه رادیو فردا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •