تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4639 از 4751 اولاول ... 36394139453945894629463546364637463846394640464146424643464946894739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,381 به 46,390 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت تک کانکشن سرویس 6 مگابایت یا 8 مگابایت چقدره؟
    می شه باهاش راحت فیلم دید؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا رو شکر 3 روزه درست شده؛ همه سایتا باز میشه و وایبر و ... هم مشکلی نداره.
    همه چی توپه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان من پارس انلاین دارم به نظرتون عوض کنم بیام شاتل بگیرم یا نه ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاتل افتضاحه! اشتباه نکن!

5. 2 کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من این ماه تا حالا 90 گیگ دانلود کردم و محدود نشدم البته بیشترش از سرورهای داخلی بود. مودمم چند روزه خاموش نشده و شبی نزدیک 6 گیگ میگیرم .

ظاهرا تا محدود نشدم باید مصرفم را کم کنم ...

این محدود شدن بستگی به چی داره و چرا بعضی ها با 20 گیگ محدود میشن و بعضی ها با 150 گیگ محدود نمیشن ؟

شنیدم بعد از محدودیت فقط سرعت هاستهای خارجی کم میشه و اگر از هاستهای داخلی دانلود کنیم سرعت محدودیت نداره چون روی اینترنت ملی هست درسته ؟
    Last edited by hosseinonline8000; 18-05-2014 at 19:33.

داره خودمونی میشه amraja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Qom,Iran

پيش فرض

نمی دونم چرا این روزا اصلاً پینگ ثبات نداره! ینی اون چیزی که شما پینگ می کنید با کیفیت اینترنتی که تحویل می گیرید کاملاً متفاوته! جالبه پینگ سروری که توش گیم می زنم ، قبل اینکه برم تو بازی، خوبه، از 180 شروع میشه تا 240 تقریباً ، ولی وقتی میرم از تو بازی پینگ میگرم دیگه نوسانش اینقدر نی، از 200 شروع میشه تا 400 ! پشت هم لگ هم میشه تو بازی! پشتیبانی میگه مشکلی نداره این سیستم، بعد طرف رفته همون آی پی سرور گیمو پینگ کرده، میگه واسه من ثابت ثابت 110 ه !

کسی این مشکلو داره تو گیم؟ Art1 دارم من! از وقتی این پورتای UDP رو دستکاری کردن فکر کنم این طوری شده، حالا اینا هی پیغام میدن که آقا مشکل UDP حل شده!
    بله یکی از دوستان من هم این مشکلو داشت و مجبور شد از یه شرکت دیگه اینترنت بگیره. شما هم فکر کنم باید اینکارو بکنید.

8. این کاربر از amraja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من این ماه تا حالا 90 گیگ دانلود کردم و محدود نشدم البته بیشترش از سرورهای داخلی بود. مودمم چند روزه خاموش نشده و شبی نزدیک 6 گیگ میگیرم .
    ظاهرا تا محدود نشدم باید مصرفم را کم کنم ...
    این محدود شدن بستگی به چی داره و چرا بعضی ها با 20 گیگ محدود میشن و بعضی ها با 150 گیگ محدود نمیشن ؟
    شنیدم بعد از محدودیت فقط سرعت هاستهای خارجی کم میشه و اگر از هاستهای داخلی دانلود کنیم سرعت محدودیت نداره چون روی اینترنت ملی هست درسته ؟
    باور می​کنی من بعد از نزدیک ۲ماه شایدم بیشتر، تازه دیشب (بعد از نزدیک یک هفته دانلود خیلی کم، نزدیک به چندده مگابایت) سرعت داخلیم دوباره عادی شد و از ۸۰ به نزدیک ۲۵۰ رسید. مطمئنا سیاست​های منطقه​ای شاتل توی زمان محدود شدن و محدود موندن بی​تاثیر نیست . البته اینکه می​گی بیشتر دانلودت از داخل بوده هم، بی​تاثیر نیست.
    در مورد اینترنت داخلی هم اگه خیلی زیاد دانلود کنی، شک نکن که محدود می​شی، حالا هرجای ایرانم که باشی. بگذریم که بعضی از دوستان اعتقاد دارند که در بعضی مناطق اصلا محدودیتی نداره ... |( رسیدم به خط قرمز، دیگه بیشتر نمی​گم) و ماهم قبول می​کنیم؛ ولی خب به تجربه و به چشم خودم دیدم اگر از سرورهای داخلی دانلود کنی دیرتر محدود می​شی.

10. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amraja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Qom,Iran

پيش فرض

بیای پشیمون می‌شی.

12. این کاربر از amraja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان داشتم وبگردی میکردم به این برخوردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرتون چیه ؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به درد شاتل نمی خوره چون شما وقتی روی شاتل محدود میشی دیگه سرور داخلی و خارجی براش عملاً هیچ تفاوتی نداره وکلاً محدود می کنه.

شما به تاریخ پست ها هم دقت کنی می بینی که برای 5ماه پیشه آره اون موقع شاتل سرویس داخلی رو محدود نمی کرد دانلود ازش رو ولی الان دیگه هیچ فرقی نداره. شما هم خودت شب تست کن کاری نداره! برای مثال از میهن دانلود که سرور داخل ایرانه در ساعات رایگان دانلود بذار ببین سرعت واقعی خودتو بهت میده یا نه بعد به حرف من میرسی
    Last edited by dj77; 18-05-2014 at 20:59.

15. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •