تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4638 از 4751 اولاول ... 36384138453845884628463446354636463746384639464046414642464846884738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,371 به 46,380 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

سلام, من 128 ECO دارم.
    به خاطر دانلود شبانه از پنج اردیبهشت تا الان محدودم کردن اونم با نهایت سرعت 60 کیلوبایت که عملا یعنی دایال آپ!! تا الان نشده بود اینقدر محدود شدنم طول بکشه. واقعا اعصابم رو خورد کردن. کس دیگری هم این تجربه رو داشته که یک ماه محدود بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

سلام, من 128 ECO دارم.
    به خاطر دانلود شبانه از پنج اردیبهشت تا الان محدودم کردن اونم با نهایت سرعت 60 کیلوبایت که عملا یعنی دایال آپ!! تا الان نشده بود اینقدر محدود شدنم طول بکشه. واقعا اعصابم رو خورد کردن. کس دیگری هم این تجربه رو داشته که یک ماه محدود بشه؟

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان این محدود کردن شبانه به چه شکل هست؟؟ سرور های داخلی هم محدود میشن؟؟
    روش هایی که واسه دور زدن هست کار میکنه واقعا؟؟

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه سوال دارم.این طرح جدید شاتل که تا خرداده و مودم وایرلس میدن روش رو میخواستم بگیرم.
    مودمش را میشه برای بقیه سرویس دهنده ها استفاده کرد یا دست کاریش کردن که فقط به شاتل وصل بشه؟
    سرعتش و حجم ترافیکش چقدره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

در ضمن.من چند سال پیش شاتل داشتم.تاحالا چندتا عوض کردم.بدترینشون شاتله.واقعا ضرر میکنید از شاتل بگیرید.خود دانید.منم برای مودمش میگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

در ضمن.من چند سال پیش شاتل داشتم.تاحالا چندتا عوض کردم.بدترینشون شاتله.واقعا ضرر میکنید از شاتل بگیرید.خود دانید.منم برای مودمش میگیرم.
    من واس همسایمون گرفتم
    واس مودم اگه میخوای بدون که 46 تومن واست آب میخوره البته تو سایت زده 37500 ولی با مالیات و غیره ازت 46 میگیرن
    در ضمن شبیه این اسباب بازی هاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام, من 128 ECO دارم.
    سلام، دایل​آپ پرسرعتی داشتیا سرعت مال ما دیگه نهایش به ۸-۹ می​رسید. ولی از شوخی که بگذریم، ۲ تا پست بالاتر از شما «نی​نی» حدود یک ماه شایدم بیشتر به قول خودش تو حبس بود. شما سعی کن شبا مودمت رو هم خاموش کنی.

دوستان این محدود کردن شبانه به چه شکل هست؟؟ سرور های داخلی هم محدود میشن؟؟
    روش هایی که واسه دور زدن هست کار میکنه واقعا؟؟
    از یه حدی به بعد که مشخص نیست (بعضی​ها میگن ۲۰-۳۰ گیگ و بعضی​ها هم بیشترش رو میگن). سرورهای داخلی هم اگه زیاد دانلود کنی محدود می​شی. روش​های دور زدن هم تو بعضی شهرا کار می​کنه هنوز. تو صفحات قبل که دوستان سرعتشون رو نشون می​دن و دل بقیه رو آب می​کنند، عموماً در حال دور زدن هستن
    یه سوال دارم.این طرح جدید شاتل که تا خرداده و مودم وایرلس میدن روش رو میخواستم بگیرم.
    مودمش را میشه برای بقیه سرویس دهنده ها استفاده کرد یا دست کاریش کردن که فقط به شاتل وصل بشه؟
    سرعتش و حجم ترافیکش چقدره؟
    مودمش دست​کاری نشده ولی یکی از دوستان می​گفت مثل اینکه امکانات کمتری داره. (دو-سه صفحه قبل). سرعت مودم هم مشکلی نداره.
    حجم ترافیک چی چقدره؟ مسلما منظورتون مودم که نیست؟! اسم سرویس موردنظرتون رو بگید

به این می​گن مشتری وفادار ....

8. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت تک کانکشن سرویس 6 مگابایت یا 8 مگابایت چقدره؟
    می شه باهاش راحت فیلم دید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام، دایل​آپ پرسرعتی داشتیا سرعت مال ما دیگه نهایش به ۸-۹ می​رسید. ولی از شوخی که بگذریم، ۲ تا پست بالاتر از شما «نی​نی» حدود یک ماه شایدم بیشتر به قول خودش تو حبس بود. شما سعی کن شبا مودمت رو هم خاموش کنی.

از یه حدی به بعد که مشخص نیست (بعضی​ها میگن ۲۰-۳۰ گیگ و بعضی​ها هم بیشترش رو میگن). سرورهای داخلی هم اگه زیاد دانلود کنی محدود می​شی. روش​های دور زدن هم تو بعضی شهرا کار می​کنه هنوز. تو صفحات قبل که دوستان سرعتشون رو نشون می​دن و دل بقیه رو آب می​کنند، عموماً در حال دور زدن هستن

مودمش دست​کاری نشده ولی یکی از دوستان می​گفت مثل اینکه امکانات کمتری داره. (دو-سه صفحه قبل). سرعت مودم هم مشکلی نداره.
    حجم ترافیک چی چقدره؟ مسلما منظورتون مودم که نیست؟! اسم سرویس موردنظرتون رو بگید

به این می​گن مشتری وفادار ....
    اسم سرویسشو نمیدونم.توی سایتش پیدا نکردم.همین طرحش که 3 ماهه هست تا 13 خرداد وقت داره.توی تبلیغش نه سرعتشو زده نه حجم ترافیکشو
    عهد اخوت که ب کسی نبستیم.شاتل از همه بدتره و دزدتر.کسایی که شاتل دارن فکر کنم اکثرا تاحالا از شرکت دیگه ای سرویس نگرفتن

11. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اسم سرویسشو نمیدونم.توی سایتش پیدا نکردم.همین طرحش که 3 ماهه هست تا 13 خرداد وقت داره.توی تبلیغش نه سرعتشو زده نه حجم ترافیکشو
    عهد اخوت که ب کسی نبستیم.
    موافقم باهات.
    آره الان تو سایتشون چک کردم، ننوشته چه سرعتی و کدوم سرویس. شایدم فقط هزینه​ی نصب رو نمی​گیرن و مودمش ارزونتره و قیمت سرویس​ها مثل شرایط عادی هست.

در این جشنواره مشتریان می‌توانند از بسته‌ طلایی سه ماه اینترنت به همراه نصب و راه اندازی و همچنین DEL1201 از شاتل را با قیمت استثنایی ۳۷،۵۰۰ تومان خریداری کنند. این در حالی‌ست که قیمت این بسته در شرایط خارج از جشنواره بیش از ٢،۵ برابر قیمت جشنواره است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •