یکی ایشونو روشن کنه که اسم ترایب چند حرفی می تونه باشه(تگ)
آره محمد من و بابک هم با پرمیوم میایم.
یکی ایشونو روشن کنه که اسم ترایب چند حرفی می تونه باشه(تگ)
آره محمد من و بابک هم با پرمیوم میایم.
بچه ها من سعی می کنم یه آموزش یدا کنم و یکمی تغیرش بدم واسه شروع همه!
اگه سرعت نتم خوب بود یه آموزش پیشرفته می نوشتم واسه پست اول
لمل فعلا دنیای 51 مهمتره.
سعی می کنم تا امشب بنویسمش.
به نظر من ترایبتون از همین الان از هم پاشیده محسوب میشه. جایی که مرتضی و سعید و ممد یه جا باشن حتما ترایب به ... میره . البته فکر کنم جدا جدا ترایب بزنید نتیجش بهتر بشه
تاریخ نشون نداده این سه نفر با هم دیگه بازی کنن و دعوا نشه
![]()
گفتم اسم تريب نه تگ!! خب برا تگ مخفف سازي كنين!! اشكال كار كجاست؟!!یکی ایشونو روشن کنه که اسم ترایب چند حرفی می تونه باشه(تگ)
فکر کنم اول یکی از بچه ها یه استارت کوچولو درباره بازی آنلاین زد
شایدم خودم بودم
یادم نمیاد
بعد من علاقه زیادی نشون دادم
ولی اونا گفتن که دیگه دورانشون تموم شده و به شدت اعتیاد آور هست
بعد من بیخیال شدم
بعد یهو آوا خانوم و مصطفی اعلم کردن که میخوان بازی کنن و شروع کردن
2 روز گذشت و شروع نکردم و سمتش نرفتم که مصطفی یه لینک داد بهم و گفت شروع کن
و اینگونه بود که :
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!
حالا از اون موقع شبانه روز دارم تلاش میکنم
بعد ریختیم توی این تاپیک و باعث شلوغیش و این برنامه ها شدیم و یه دفعه ای همه دوباره جمع شدن![]()
پس دوستان کم کم GPRS های موبایلتون رو فعال کنید، تجربه ثابت کرده دقیقا در لحظاتی که هیچ دسترسی به اینترنت ندارید بدترین اتفاق ها میوفته! یعنی شما 2 ماه روزی 12 ساعت تو تریبال وارز باشی ، یه روز به اینترنت دسترسی نداشته باشی همه روستا هات کلیر میشه ، نصفشون هم نوبل میشه : ))
و اینجور موقع ها به کمک موبایل خسارات وارده کمتر میشه ...
موبایل مخصوصا واسه بدبخت هایی مثل من که نصف شب نمی تونن بیان پای پی سی مفیده...
متاسفانه من اونقدی وقت ندارم که تک نفری بتونم بازی کنم!
کسی هست دونفری بازی کنیم؟!
فعلن یکی جمعه ساعت2 یه اکانت برا من بسازه! همونجا که میرید! چون من جمعه ها اصلن وقت نت ندارم =))
اکانت هم اسمشو یه چیز درست حسابی بزاره اونی که میسازه : دی
Bilo Kolang مثلن از نظر من خوبه =))
مرسی از توجهتون! یکی که اون ساعت هست بگه که من خیالم راحت باشه میسازه! آها راستی... کارای اولیه و آپگریدها رو انجام بده که شنبه میام به فارم تبدیل نشده باشم!
ویرایش: یادم نبود 3-4روز اول نمیشه به کسی حمله کرد : دی ولی کلن اینکارا رو بکنه عقب نیفتم!
مرسی ♥
مبین جان من رو می پسندی برای همکاری ؟ چون من هم باید برای کنکور بخونم خیلی وقت نمی دارم : دی
البته در حد شما نیستیم ما ( شکسته نفسی و از این حرفا : دی )
co بزنيم ؟
چه ساعت هايي در چه روزهايي ميتوني آنلاين باشي ؟
براي من ايرانسل هست و الان حدود 200 هزار تومان شارژ توشه !
اما كلا به اينترنت نتونستم تا حالا وصل بشم ! سيم كارتم هم براي 2 سال پيشه كه 2 ماه پيش فعالش كردم ( چون يك سال استفاده نكرده بودم، غير فعال شد، دو ماه پيش دوباره فعالش كردم ) اما به اينترنت اصلا وصل نميشه ...
بايد كار به خصوصي بكنم ؟
در ضمن در مورد اينكه شب ها نيستين، نيرو هاتون نميرن :
نيروهاتون رو بفرستين به يه فارم دور
مثلا من شب ساعت 12 كه ميرم، نيروهارو ميفرستم كه فارمي كه 5 ساعت رفت و برگشت هست و 10 ساعت ديگه نيروها توي روستاست ... يعني ساعت 10 صبح نيروها توي روستاست و اگه نباشم و كسي حمله بكنه چيزي نميشه
کاملا تایید میشه، ولی فکر کنم همه اینجا این رو بدونند : دیدر ضمن در مورد اينكه شب ها نيستين، نيرو هاتون نميرن :
نيروهاتون رو بفرستين به يه فارم دور
مثلا من شب ساعت 12 كه ميرم، نيروهارو ميفرستم كه فارمي كه 5 ساعت رفت و برگشت هست و 10 ساعت ديگه نيروها توي روستاست ... يعني ساعت 10 صبح نيروها توي روستاست و اگه نباشم و كسي حمله بكنه چيزي نميشه
مرفه بی دردبراي من ايرانسل هست و الان حدود 200 هزار تومان شارژ توشه !
اما كلا به اينترنت نتونستم تا حالا وصل بشم ! سيم كارتم هم براي 2 سال پيشه كه 2 ماه پيش فعالش كردم ( چون يك سال استفاده نكرده بودم، غير فعال شد، دو ماه پيش دوباره فعالش كردم ) اما به اينترنت اصلا وصل نميشه ...
بايد كار به خصوصي بكنم ؟
همه تکالیف لازم برای برقراری ارتباط رو انجام دادی ؟؟ [چه مکان مناسبی برای آموزش وصل کردن اینترنت ایرانسل:دي]
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)