تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4637 از 4751 اولاول ... 36374137453745874627463346344635463646374638463946404641464746874737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,361 به 46,370 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان شاتل پایان دوره ی جاری سرویس من را زده 2/30 و مهلت پرداختم را زده 2/28 و الان حدود 1 گیگ ترافیک مصرف نشده دارم که میترسم فاکتورم را پرداخت کنم و بسوزه .

چرا دو روز زودتر مهلت پرداخت داده ! اگر تا 2/30 پرداخت نکنم مشکلی پیش میاد ؟
    سلام،
    برای همه رو همینطوری فاکتور میزنه. اگه تا ۲۸م پرداخت نکنی یه پیغام میده که سرویس شما موقتا قطع شده، بعد باید روی مشاهده​شد کلیک و مودمتو یه بار خاموش-روشن کنی... من اکثرا قبل از این اتفاق و نهایتا بعد از این پیغام پرداخت کردم و بعدشو نمی​دونم. البته ترافیکتم تا قبل از ۳۰م نمی​سوزه و خب بعدش دیگه می​پره. تو این سه روزه مصرفش کن دیگه، یه دو تا سایت عکس دار باز کنی، تموم شده رفته

2. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شاتلم خوبه اما پارس یه چیز دیگس :پی

شما با سرویس 9 مگ پارس آنلاین همچین سرعتی داری
    در حالی که شاتل با سرویس 8 مگ سرعت بالاتری میده (( حدود 1 مگابایت ))

البته هر 2 دزد تشریف دارن !!!

4. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمی دونم چرا این روزا اصلاً پینگ ثبات نداره! ینی اون چیزی که شما پینگ می کنید با کیفیت اینترنتی که تحویل می گیرید کاملاً متفاوته! جالبه پینگ سروری که توش گیم می زنم ، قبل اینکه برم تو بازی، خوبه، از 180 شروع میشه تا 240 تقریباً ، ولی وقتی میرم از تو بازی پینگ میگرم دیگه نوسانش اینقدر نی، از 200 شروع میشه تا 400 ! پشت هم لگ هم میشه تو بازی! پشتیبانی میگه مشکلی نداره این سیستم، بعد طرف رفته همون آی پی سرور گیمو پینگ کرده، میگه واسه من ثابت ثابت 110 ه !

کسی این مشکلو داره تو گیم؟ Art1 دارم من! از وقتی این پورتای UDP رو دستکاری کردن فکر کنم این طوری شده، حالا اینا هی پیغام میدن که آقا مشکل UDP حل شده!

6. این کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام .
    ممنون میشم به این ابهامی که در قیمت سرویس های شاتل برام پیش اومده جواب بدید.
    مثل اینکه شاتل بغیر پول ثابت هر سرویس واسه سرویس های 128،256،512 ماهانه 3500 (یکساله 42000) میگیره برای ترافیک شبانه رایگان درسته؟؟؟ با این حساب کسی که بخواد سرعت 512 بگیره، علاوه بر قیمت 114 هزار تومان باید 42 هزار دیگه بده که میشه 156 هزار تومن. حالا چرا قیمتش از قیمت سرویس 1 مگابیت بیشتره؟!!!! مگه قیمت 1 مگابیت 138 هزار تومن نیست؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید...

8. این کاربر از mrk74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام .
    ممنون میشم به این ابهامی که در قیمت سرویس های شاتل برام پیش اومده جواب بدید.
    مثل اینکه شاتل بغیر پول ثابت هر سرویس واسه سرویس های 128،256،512 ماهانه 3500 (یکساله 42000) میگیره برای ترافیک شبانه رایگان درسته؟؟؟ با این حساب کسی که بخواد سرعت 512 بگیره، علاوه بر قیمت 114 هزار تومان باید 42 هزار دیگه بده که میشه 156 هزار تومن. حالا چرا قیمتش از قیمت سرویس 1 مگابیت بیشتره؟!!!! مگه قیمت 1 مگابیت 138 هزار تومن نیست؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید...
    سلام،
    محاسبات شما کاملا درسته... دلیلش رو نمی​دونم ولی همین​قدر بهتون بگم که شاتل از این نکات مبهم زیاد داره

10. 3 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این درسته که میگن سرعت در ماههای اول خیلی خوبه و بعد 2-3 ماه افت میکنه و شبانه هم خیلی محدود میکنن ؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام،
    محاسبات شما کاملا درسته... دلیلش رو نمی​دونم ولی همین​قدر بهتون بگم که شاتل از این نکات مبهم زیاد داره
    اصلا دیگه صرف نداره سرویس زیر 1 مگ بگیری به خاطر همین شبانه ها و محدودیت ها !

راستی پیجمو لایک کنین دارم راش میندازم !
      محتوای مخفی: اف بی 
    https://www.facebook.com/itrasane.ir

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    واسه من نمی دونم چرا بعضی سایتا رو نمیاره اصلا ولی نصفه شب ساعت 2 به بعد که میشه همه سایتا باز میشه!!!!!
    مثلا سایته mobile.ir و sarafijalali1.com اصلا باز نمیشه!!!!!!!!
    ولی بیشتره سایتا درسته و سریع باز میشه؛ فقط بعضیا اینجورین!!!!!!
    به پشتیبانیم چند بار زنگ زدم ، یا چرتو پرت می گفتن یا می پیچوندن می گفتن ماله ما درسته و......
    به نظرتون مشکل چیه؟

رفیقم هم خونه و هم شرکت که هر دو شمال شهرند شاتل داره. با وجود مشترک بودن می‌گه از نظر باز کردن سایتها و یا استفاده از فیــــل.ترشکن مشکل داره. مثل اینکه به نظر می‌یاد که حتی اینجور چیزها هم توی شاتل منطقه‌ای هست و فقط سرعت و حجم دانلودش نیست.
    من غرب تهران الان سایت اول شما رو راحت و سریع و بدون نیاز به دور زدن باز کردم.

14. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نع به من گفتن تا 1ماه خط رانزه میمونه

جدی یک ماه خط رو نگه می‌دارن؟ برای همه اینجوره یا باز هم این سیاستشون منطقه‌ای هست؟ اگه اینجور باشه که جالب نیست.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    واسه من نمی دونم چرا بعضی سایتا رو نمیاره اصلا ولی نصفه شب ساعت 2 به بعد که میشه همه سایتا باز میشه!!!!!
    مثلا سایته mobile.ir و sarafijalali1.com اصلا باز نمیشه!!!!!!!!
    ولی بیشتره سایتا درسته و سریع باز میشه؛ فقط بعضیا اینجورین!!!!!!
    به پشتیبانیم چند بار زنگ زدم ، یا چرتو پرت می گفتن یا می پیچوندن می گفتن ماله ما درسته و......
    به نظرتون مشکل چیه؟
    به نظر من میاد که این مشکلتون به خاطر DNS باشه.... DNS رو عوض کنید ببینید درست میشه یا نه....
    متاسفانه به نظر من میرسه که جدیداً یه سری سیاست های محدود کننده ی جدید هم دارن روی DNS سرورها اعمال میکنن.....

17. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •