تقريبا شده مثل قديم ... اما اون قديم نه، اون قديم كه قابل قياس با الان نيست !میگم ممد اینجا شده مثل قدیم؟
بیام دوباره از اون اسمایلا بزارم؟:خخخ
یادش بخیر عجب دورانی بود
به نظر من بزاری No0B بهتره کسی بهت حمله نمیکه یا اگه بشه کم حمله میشه: دی
تقريبا شده مثل قديم ... اما اون قديم نه، اون قديم كه قابل قياس با الان نيست !میگم ممد اینجا شده مثل قدیم؟
بیام دوباره از اون اسمایلا بزارم؟:خخخ
یادش بخیر عجب دورانی بود
به نظر من بزاری No0B بهتره کسی بهت حمله نمیکه یا اگه بشه کم حمله میشه: دی
Noob قبلا خيلي جاها ديدم.ابتكاري باشه بهتره.
بزارين Space ( فاصله ها :دي )Noob قبلا خيلي جاها ديدم.ابتكاري باشه بهتره.
بعد توش اسم بازيگران سريال فاصله هارو ميزاريم :دي
Damn
Great Fools
Red Hands
Blue Blood
War Waiters
Terminators
Just Escape
Quantum
Noob Lord
...
اسم ايراني؟!
ُSepanta
كافيه؟!
خوب دوستان توی گروه ♥هوشنگ♥ در مورد اسکاتتوضیح میخواستن که اینجا میدم نره قاطی پست های مفید اونجا !!!
اسکات برای جاسوسی استفاده میشه ! فقط هم اسکات میتونه در برابر اسکات دفاع کنه.
یعنی اینکه در برابر اسکاتهای مهاجم باید به اندازه کافی تو روستاتون اسکات داشته باشن.
توی جنگ بین اسکاتها ،اسکاتهای مدافع نمیمیرن اصلا !
بسته به لول اسکات که توی آهنگری ریسرچ شده اطلاعات مختلفی رو میتونه به دست بیاد.
لول 1 : اگر بیشتر از 50 درصدشون زنده برگردن :میزان نیروهای داخل روستا و میزان ریسورسهای موجود در انبار (منهای اونایی که تو مخفیگاه هستن) رو بهتون میده.
اگر کمتر از 50 درصدشون برگردن فقط تعداد نیروهای داخل روستا رو بهتون میگن.
لول 2 : اگر بیشتر از 70 درصد اسکاتهای لول 2 برگردن بهتون لول ساختمونها هم میگن
لول 3 : اگر بیشتر از 90 درصد اسکاتهای لول 3 سالم بمونن میزان نیروهای خارج از روستا هم میفهمین.
----
برای اینکه همه اسکاتهای مهاجم رو بکشین تا هیچی زنده برنگرده باید تعداد اسکاتهاتون دو برابر اونا باشه.
تو پست اول تاپيك بودمصطفي !
7 .
اسب جاسوس
یکی از کار آمد ترین نیروها در بازی جنگ های قبیله ای میباشد .
این یونیت میتونه اطلاعات کاملی از روستای حریفتون از قبیل تعداد نیروهاش ، لول ساختمون هاش و تعداد نیروهای بیرون روستاش براتون بگیره .
در فارم نمیتونه هیچ ریسورسی حمل کنه .
در ورلد هایی که اسب های جاسوس لول دارند در لول اول فقط تعداد نیروهای داخل روستای حریفتون رو میگیرن ، در لول دوم لول ساختمون ها و در لول سوم هم تعداد نیروهای بیرون روستا .
اگر کسی در اوایل بازی به شما حمله کرد ( اولین حمله ) همه نیروهاتون رو از روستا خارج کنین و فقط اسب جاسوس رو در روستا نگه دارین تا آمارتون لو نره .
اسب های جاسوس در حالت دفاع کشته نمیدن ولی اگر باهاشون حمله کنین تلفات میدین .
اسب های جاسوس رو فقط میشه با اسب جاسوس کشت ولی در صورتی که یک فول نیوک ( بیشترین نیروی تهاجمی یا تدافعی ) به روستای حریفتون بفرستین همه ی اسب های جاسوس هم کشته میشن ولی اگه فول نیوک نباشه فقط به وسیله اسکات ( اسب جاسوس ) میشه اسکات رو کشت .
مهم نیست ... کامل هم نیست !
من شخصا باید توضیح میدادم![]()
هرجور شما صلاح ميدوني
به قول مصطفی هنوز که معتاد نشدم دارم از خوابم میزنم
وای به روزی که معتاد این بازی بشم!
وقتي شمارو با اين بازي آشنا كردن عوارضش رو هم بهتون گفتن ؟!به قول مصطفی هنوز که معتاد نشدم دارم از خوابم میزنم
وای به روزی که معتاد این بازی بشم!
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)