اِ اِ اِ : دیعوض شده ... !
راستی سوتی دادم اساسی فک کردم وحید 2تا پست بالای اون پستو میگه! درصورتی که منظورش 4پست بالای پست خودم بود : دی
شرمنده همگی : دی
اِ اِ اِ : دیعوض شده ... !
راستی سوتی دادم اساسی فک کردم وحید 2تا پست بالای اون پستو میگه! درصورتی که منظورش 4پست بالای پست خودم بود : دی
به دليل مشكلات اخير پي سي، ويرايش شد.
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
دوستان براي شما هم پي سي بجز فيلتـــر بودنش، داون هم ميشه ؟
براي من هر نيم ساعت براي 2 ساعت داون ميشه و وا نميشه !
Last edited by Gam3r; 17-07-2010 at 20:42.
برای من 707: Database Error میده : دیدوستان براي شما هم پي سي بجز فيلتـــر بودنش، داون هم ميشه ؟
براي من هر نيم ساعت براي 2 ساعت داون ميشه و وا نميشه !
هر یه ربع یه بار این ارورو میده و تا یه ربع باز نمیشه سایت!
دوستان سایت تریبال برای شما باز میشه؟
برای من نمیشه :(
برای من به راحتی باز می شه/!
این مشکلای شما رو هم ندارم ! :دي
اره تغریبا ! ولی نه این جوری که می گی...........دوستان براي شما هم پي سي بجز فيلتـــر بودنش، داون هم ميشه ؟
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
:دياِ اِ اِ : دی
تخسیل منم بودا ! :دي نمی دونستم برای تو باید به تقصیل توضیح بدم lol
.ir برای من که فیلتر نیست ...دوستان براي شما هم پي سي بجز فيلتـــر بودنش، داون هم ميشه ؟
اسم ترایب SaEiD خوبه ؟ : دی
باور کن تو اسپیدا اسم ترایبو بزارین سعید عمرا کسی بهتون حمله کنه حتی اگه خودم توش نباشم : دی
اسم ترایب ROSTAM خوبه : دی ؟
شایدم Pandas - Undead - Unknwn-PERSIA-FLOWER-CYRUS-G.O.D-Fear-6i-Fruits-Animal-
حالا مثلا اگه رستم باشه جلو اسمامون میتونیم بزاریم سهرابو-شغادو !!!!-طوس-گیو-...
انیمل باشه بزاریم- خرو-گاو-گوسفندو : دی
میوه- بزاریم هلو!!!!-زردالو-آلوسیاه-آلبالو-شفتالو-کلا آلو : دی
گل باشه بزاریم-نرگسو-نسترنو-سعیدو : دی-داوودی - ..
کوروش باشه- داریوشو-خشایارو-آتوساوو!-...
....
یا هر چیزه دیگه ای که شما بگین.
بعد اسم انتخاب کنین تا دنبال عکس هم واسش بگردیم. بدیم یکی از فتوشاپ کارا(نداریم؟) کارشو بسازه برامون : دی
بعدشم یکی دو نفر داوطلب شن از الان واسه قسمت آموزش ترایب چندتا چیز توپ گیر بیارن(چیزای اصلی) مثل فرام درستو-بک تایمو- کوردینیت اتکو - اسنایپو-اسپلیتو-ری نوبل کردنو-چندتا هم واسه نووبامون : دی مثل چه نیرو هجومی یا دفاعی خوبه هو!
روستا اولو چجوری شروع کننو(دفاع یا حمله و ...
راستی به همه دوستان پیشنهاد میشه(و خواهش و ...) که لطفا اگه می خواین به جایی برسین و برسیم روستا اول یا 100% هجومی یا حداقل 85% هجومی بسازینا !!!!
ببینین از الان به فکر دفاعی نباشین!
لطفا سر باره بقیه هم نباشین .
در مورد ساپورت کردن و کمک کردن تو 20 روز اول: نه از کسی می خوایم بده و نه کسی رو میکنیم !!! پس حواستون باشه : دی
Got it?
Last edited by a3m00n; 18-07-2010 at 06:39.
اين اسم ترايب چطوره؟:
Name: Protectors Of Peace
Tag name: POP
پس ساعت ورود به ورلد شد 2 بعد از ظهر روز جمعه.مكانشم كه جنوب غربي.
درسته؟
عاليه، بالاخره كم كم دارين بازي ياد ميگيرينببینین از الان به فکر دفاعی نباشین!
لطفا سر باره بقیه هم نباشین .
در مورد ساپورت کردن و کمک کردن تو 20 روز اول: نه از کسی می خوایم بده و نه کسی رو میکنیم !!! پس حواستون باشه : دی
Got it?
ما كه قبلا ميرفتيم، همون اول بازي 10 نفر آويزون ميشدن كه اينو اسكات كن ! اينو فارم نكن ! اينو كلير كن ! ساپورت كن ! ...
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
درستهاين اسم ترايب چطوره؟:
Name: Protectors Of Peace
Tag name: POP
پس ساعت ورود به ورلد شد 2 بعد از ظهر روز جمعه.مكانشم كه جنوب غربي.
درسته؟
SW - 14:00 PM
سعيد تو با پريميوم مياي ؟ كيا با پريميوم ميان ؟
میگم ممد اینجا شده مثل قدیم؟
بیام دوباره از اون اسمایلا بزارم؟:خخخ
یادش بخیر عجب دورانی بود
به نظر من بزاری No0B بهتره کسی بهت حمله نمیکه یا اگه بشه کم حمله میشه: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)