میگم با این روندی که پیش گرفتی با اونیکی امین هماهنگ کن برات یه سرور ردیف کنه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میگم با این روندی که پیش گرفتی با اونیکی امین هماهنگ کن برات یه سرور ردیف کنه![]()
شاید اگه بعضیهاشون رو آنلاین هوایی تماشا کنید، این همه نیاز به حجم هم نباشه. اینجوری جا باز میشه برای مواردی که بروز نیستن و یا نایاب هستن.
نه هوایی بدرد نمخوره جیز زیادی از فیلم و سریال نمیفهمی (کارتیا)
بعدشم 98 درصد چیزا نیست رو قابلمه مثلا شبکه cw یا abc یا .... اینا همه لوکالن و تو امریکا پخش میشن
ولی خداییش من یکی که اصلا پای تلوزیون نمیرم هیچی نداره میشینم این سریالارو میبینم روهم شاد میشه![]()
تازه 1 هفته ایکه فک کنم طول بکشه لیست خالی شه بعدش باید برم سرایالارو بروز نگه دارمبعدش اصولا من هرچیزی رو نگه نمیدارم میبینمش بعدش پاک میکنم
---راستی تایم رایگان آغاز شدش و مثل همیشه استارت دانلودام به امید خدا میخام 12 گیگ بزنم تو گوش شاتل امشب حیف وصعم نرسید وگرنه 8 مگ میگرفتم شبی 25 گیگ حال میکردم![]()
بالاخره از این شاتل کوفتی اومدیم بیرون
های وب 1 مگ محدود .
ART3 سرعت دانلودش رو چنده ؟؟؟
من ART1 دارم الان یه ماهی واقعآ خیلی بهتر از ECO هست .. و سرعت دانلود تا 180 میده
فرق
ART-Light با سرویس ART چیه ؟
پس دیگه ماشاالله داره چون اینجوری فکر کنم سرعت ۱۰ مگابیت کاملاً نامحدود هم باز براتون کمه.![]()
نه دیگه یکی دو شب به لپتتپ استراحت میدم یکی دیشب یکی امشب .دی
ولی لینکا مونده رو زمین راستی دیشب ۲۰۰ گیگ هارد لپتاپ رو اطلاعاتشو خالی کردم رو اکسترنال جا واسه دانلودای جدید باز شد !
راستی این سونامی دانلودا مقطعیه .دی
کسی تا الان پیدا نشده بره ارت لایت بگیره؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by amin1374; 14-05-2014 at 08:42.
امین الان دقیقا سرویست چیه؟ میگن مرکز ما تا 4 مگ بیشتر با شاتل وصل نیست . راست میگن؟؟
مرکز ما ک ازادگانه طرحمم۱ مگ ک رو ۴ مگ وصله هرچند تو منطقه ما از۱۲۸ تا ۴ مگ یکسانه ولی هویجوری ۱ مگ گرفتم .دی
نه بابا چرت میگن من رو ۸ مگم اومدم للمصب سرعتی داشت ۸ مگ !!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان کسی نیست بگه وضع سرعت تو منطقه 1 چجوریاست؟
پرسیدم گفتن تا 8 مگ میدن بهم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)