خیلی جالبه هنوز هم شاتل نمی خواد دل از سرویسهای کیلوبیتی بکنه...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی جالبه هنوز هم شاتل نمی خواد دل از سرویسهای کیلوبیتی بکنه...
خوب من قبلیها رو دیدم. جدیدها هم از همون هفته ای 12 گیگ بیشتر نمیشه.
عزیز من 6 ساله که 128 اکو دارم. اولش روی 512 کیلو خط رو میبستند. بعدش کردنش 2 مگ. الانم که روی 4 مگ بسته شده.
دوستان شما چی کار می کنید؟
من هفته ای 5-6 تا سریال تک قسمتی دانلود می کنم
هر ماه هم یک سریال به لیست سریال هام اضافه می کنم
به همین دکمه اینترم قسم حجمش در ماه 10 گیگ نمیشه!!!شما چه کار می کنید که حجم سریال هایی که میبینید در هفته 12 گیگه؟![]()
منم شاتل دارم
بی انصاف ها نمیدونم چرا به خوزستان 8مگ نمیدن
شبی هم حدود ۷ تا ۹ گیگ دانلود میکنم
سرعت هم ۲ مگ هست
ولی خو باز کمه
بقیه شرکت های اینجا تا ده مگ هم میدن
ولی تنها شاتل نمیده
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
داداش من سریال ندیده زیاد دارم سریال جدید ندیده هم همینور دیگه شبی ۱۲ گیگ ک بگیرم فک کنم سر ماه تازه برسم به شما دادم عقب موندگیارو جبران میکنم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سرویس اکو 512 و 1024چقدر تو یه ماه میشه دانلود کرد؟
حتما باید کارت دانشجویی بدن؟نمیشه یه جوارایی پیچوند؟مثلا ثبتنام کنیم بعد موقع تحویل مدارک بگیم که مثلا کارت نداریمو به غیر از این سرویس هم سرویس دیگه ای نمیخوایم؟یعنی یه جورایی تو تنگنا قراشون بدیم
Last edited by hossein019940; 12-05-2014 at 22:24.
بستگی به شهر و منطقه داره .
یک نفر با 20 گیگ محدود میشه یکی با 150 گیگ هم محدود نمیشه . به نظر من بستگی به شلوغی مشترک های منطفه داره .
هر چقدر مشترک ها کمترباشن شما بیشتر میتونید دانلود کنید و کمتر محدود میشید .
من 1مگ دارم که این ماه 60 گیگ تا حالا دانلود کردم سرعتم روی 270 هست شبی نهایت 7 گیگ میتونم بگیرم که برای من خوبه چون فقط فیلم های داغ و جدید را میگیرم و بقیش آموزش و نرم افزار .
منطقه ی ما فکر میکنم اکثرا از مخابرات سرویس دارن بخاطر همین دیرتر محدود میشم البته اگر چشمش نکنم .
از من موقع ثبت نام کارت دانشجویی خواستن ولی بعضی جاها نمیخوان چون دیگه این برای قدیم بود . شما بگیر و اگر گیر دادن اسرار کن فکر نمیکنم اذیت کنن چون پول را میخوان و با این چیزا کاری ندارن .
در ضمن اگر تازه میخواید سرویس بگیرید سرعت 128 را امتحان کنید چون ممکنه سرعت دانلودش بالا باشه روی بیشتر از 2 مگ ببندن . منم میخوام ماه دیگه 128 بگیرم .
سرعت های 128 تا 2 مگ را معمولا روی همون 2مگ میبندن البته بعضی مواقع بالاتر هم میبندن و نمیدونم روی چه حسابی ...
Last edited by hosseinonline8000; 12-05-2014 at 22:50.
منطقه ما خلوته.اره اونا که به فر پول هستن.برای این گفتم یه مگ که تو محدودیت زیاد اذیت نکنه
حالا این یه طرف قضیه است، یه بحث دیگه اینه که کجا میریزینشون؟!!!
یعنی ارزش چیزی که میگیرین به قیمت هاردش میارزه؟!!!
من دیگه حرفی ندارم...![]()
آره داداش یک هارد 2 ترا آماده کردم
بعدش هرکسی یک جور تفریح داره یکی میره کوه یکی استخر یکی میره پارک یکی میره پیتزا میخورهو......
من میشینم دانلود میکنم فیلم میبینم تازه معلوماتمم زیاد میشه![]()
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)