منم اون موقع ها سر نمی زدم به تایپیک !
منم اون موقع ها سر نمی زدم به تایپیک !
تو که نبودی ممدهنوز متولد نشده بودی
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
سر نمیزدی فقط اسپم بارون می کردی
حالا کی زمان ثبت نام هست ؟؟
یوزر جنرال ام دست کیه ؟؟؟
منم گفتم یا برای همین بود !
من ازشون ریسورس نگرفتم ! من اصلا از تقاضای ریسورس بدم می اد ! یه جوری بی کلاسیه !:دي یه بار دوهول منو کرد تو یه ترایب ! :دي که حرکت بسیار خوبی بود ! :دي
خب كمال كه اينارو توي تاپيك نگفتش ! توي پيغام خصوصي باهاش صحبت ميكردم گفتش كه متاهل شده و كارمند هم هست و كلا به هيچ وجه وقت نميكنه كه تريبال بازي كنه و قسم خورده كه بازي نكنه !منم اون موقع ها سر نمی زدم به تایپیک !
خب ولي كه شنيدم ... :ديتو که نبودی ممد هنوز متولد نشده بودی
نه بابا ! نبودم ! برو نگاه کن ! من وقتی 12 شروع شد یه سر زدم بعد بازی نکردم یه 2 هفته ای دیدم نوبل شدم :دي تایپیک تا یه مدت نیومدم بازی هم نکردم که 2 باره ثبت نام کردم بعدش اومدم ! :دي
اون موقع که کمال و دوهول تو تایپیک بودن من سر نمی زدم !
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
نه بابا ! نبودم ! برو نگاه کن ! من وقتی 12 شروع شد یه سر زدم بعد بازی نکردم یه 2 هفته ای دیدم نوبل شدم :دي تایپیک تا یه مدت نیومدم بازی هم نکردم که 2 باره ثبت نام کردم بعدش اومدم ! :دي
اون موقع که کمال و دوهول تو تایپیک بودن من سر نمی زدم !
دوهول تو یه ترایب کرد تو رو ؟؟؟؟ حرکتش بسیار خوب بود ؟؟؟![]()
نه منظورم اون موقس که اینا بازی می کردن !خب كمال كه اينارو توي تاپيك نگفتش ! توي پيغام خصوصي باهاش صحبت ميكردم گفتش كه متاهل شده و كارمند هم هست و كلا به هيچ وجه وقت نميكنه كه تريبال بازي كنه و قسم خورده كه بازي نكنه !
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
بی ادب ! :دي
تا حالا کسی تو رو ترایب نکردت ؟ :دي
کارمندی که یعنی بی کاری اونم تو هوا فضا (من خودم یه مدت اونجا بودم) همش میشه رفت تو نت
متاهل هم که بشی که وقت آزادت بیشتر میشه از مجردی !!!!
خب بگید پاشه بیاد !!!!
آخه wow هم بازي ميكنه و اونطور كه گفته ماهي 50 تومان براي wow ميده براي همين بي خيال تريبال شده ...کارمندی که یعنی بی کاری اونم تو هوا فضا (من خودم یه مدت اونجا بودم) همش میشه رفت تو نت
متاهل هم که بشی که وقت آزادت بیشتر میشه از مجردی !!!!
خب بگید پاشه بیاد !!!!
این همه سریع پست میدید آدم گیج میشه
میشه بگید برنامه چی شد ؟ کی قرار لیدر بشه ؟ کی بپریم تو ورلد ...... ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)