تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 942 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بابا اين يك مثاله.
    پس ببخشيد.
    شوخی کردم بابا!!!
    راحت باش (;

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

باید یه فکر اساسی بکنیم اینطوری که بشینیم تا یه روزی مشکل اصفهان حل شه فایده نداره .امروز تو یه مطب تو خ امادگاه انتن اصلا نداشتم و موبایل هم بد رقمه لازم داشتم.خود ایرانسل انگار اصلا به فکر مشترکاش نیست با خودش میگه سیم هامون که تو اصفهان پخش شده وقتی هر موبایلی سیم ایرانسل داشته باشه به خودی خود به خاطر تبلیغات زیادش هم که شده فروش میره.یه ساختمان هم کنار دکل بزرگ (دروازه تهران)داره ساخته میشه که تازه اسکلت بندی شده خلق الله هم گفتند تا این ساختمان ساخته نشه خبری از پوشش رسمی نیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شاهین جان از خبر داری ایرانسل سرویس های دیگه ای هم داره که آینده بده یا نه?
    MTN بقیه ی کشور ها سرویس هایی مثل SMS2EMAIL , EMAIL2SMS , VOICEMAIL LITE یا MTN LOADED رو دارند...انجا هم سرویس دیگه ای هست که بعدا راه بیفته؟
    یه سرویسی بود به اسم FRIENDS & FAMILY اون چی شد؟
    یه سوال دیگه هم دارم...توی سایت ایرانسل نوشته شبکه از نسل 2.75 هست که اینترنت EDGE داره ولی الان GPRS هست...ایرانسل بعدا این اینترنت و ... رو upgrade نمیکنه به EDGE و ...؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست...
    اگه با سیم کارت ایرانسل بریم یه کشوری که اونجا Mtn هست باید رومینگ باشیم؟
    تخفیفی چیزی نداره؟

توی سایت Mtn یکی از کشور ها بودم دیدم زده Mtn به Mtn بین الملل تخفیف ویژه داره برای مشترکین Mtn اون کشور...گفتم شاید Mtn یه شبکه ی واحد باشه و با رومینگ به بقیه ی اپراتور ها فرق کنه.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ببین وحید جان منظور من طرفداری از اپراتور اول نیست . آن هم مشکلات خاص خودش را داره ولی به هر حال خیلی قابل اعتماد تر از ایرانسل هست ... آخه دیگه این ایرانسل داره شورش را در میاره ، هی امروز و فردا می کنه ...
    ایرانسل به دولت حق لیسانس پرداخت کرده و پروانه نصب Bts در کشور را داره و شهرداری تا حدی می تونه جلوش را بگیره و ایرانسل می تونه این موضوع را به سازمان تنظیم مقررات بکشونه و بگه ما در اصفهان 5 هزار تا سیم کارت فروختیم و مشترکان می خواهند استفاده بهینه بکنند ولی مثل اینکه ایرانسل هم به حل این موضوع زیاد راغب نیست و به همین شرایط راضی هست ... مثلا همین موضوع سایت شرینگ که خیلی به نفع ایرانسل هست و می تونه مشکلاتش را در شهری مثل اصفهان حل کنه ولی خودش همکاری نمی کنه .
    نه مسعود جان منم نگفتم تو الکی طرفداری میکنی که ! من میفهمم چی میگی منم که گفتم ایرانسل زیاد اهمیت نمیده به مساله اصفهان.من اونجاشا فقط گفتم که بی انصافی نکنیم سیم کارت که خداییش از لحاظ امکانات و کیفیت بهتره اما خب حالا چرا این قدر اصفهان حاد شده را من نمیدونم!

باید یه فکر اساسی بکنیم اینطوری که بشینیم تا یه روزی مشکل اصفهان حل شه فایده نداره .امروز تو یه مطب تو خ امادگاه انتن اصلا نداشتم و موبایل هم بد رقمه لازم داشتم.خود ایرانسل انگار اصلا به فکر مشترکاش نیست با خودش میگه سیم هامون که تو اصفهان پخش شده وقتی هر موبایلی سیم ایرانسل داشته باشه به خودی خود به خاطر تبلیغات زیادش هم که شده فروش میره.یه ساختمان هم کنار دکل بزرگ (دروازه تهران)داره ساخته میشه که تازه اسکلت بندی شده خلق الله هم گفتند تا این ساختمان ساخته نشه خبری از پوشش رسمی نیست.
    آقا رضا شما به این چرندیات توجه نکن ! میگی چیکار کنیم ؟! ایمیلم که به شهرداری دادیم ! به سازمان تنظیم مقررات هم تلیدیم ... می خواین بریم یه عده جور کنیم بریم شهرداری؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا برای Mms باید یه کاری بکنیم....بابا نا سلامتی ما برای Mms ایرانسل خریدیم و برای استفاده رایگان توی طرح های تابستانی پول میدیم ....این که نشد!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

يكي اينجا جواب من بده
    من ميخوام e-mail بؤنم لطفأ راهنماييم كنيد!
    به اینجا مراجعه کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jackhammer; 16-07-2007 at 20:40.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

چندین بار در خواست طرح تشویقی قرمز رو برای سیم کارت اعتباری دادم ولی همیشه بعد از 7 ساعت یک اس ام اس میاد که درخواست شما پذیرفته نشد.
    از یک شنبه هفته ی پیش دارم تلاش میکنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقا من امروز هر دوتا سیم کار ت های هدیه رو گرفتم خلی راحت فقط باید ثبت نامشون رو تکمیل کنم یا همون شارز کنم کار میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ایرانسل شورشو در اورده چرا؟ نمیدونم !!!!!!!!!!!!!
    -------------

لطفاً با من تماس بگيريد...
    اين صفحه بزودي در دسترس خواهد بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همون کد*55*-----------#
    ---------------
    شاهین جان منو میتونی ببری تو شرکت ایرانسل؟
    شاهین جان میتونی برام سندوق صوتی یا ذخيره شماره تماس گیرند رو برام فعال کنی قبلا برام فعال بود ولی از کار انداختنش جالب اینجاست که هر دوش هم زمان با هم کار میکرد واسم
    Last edited by علیرضا خارجی; 16-07-2007 at 23:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •