شوخی کردم بابا!!!
راحت باش (;
شوخی کردم بابا!!!
راحت باش (;
باید یه فکر اساسی بکنیم اینطوری که بشینیم تا یه روزی مشکل اصفهان حل شه فایده نداره .امروز تو یه مطب تو خ امادگاه انتن اصلا نداشتم و موبایل هم بد رقمه لازم داشتم.خود ایرانسل انگار اصلا به فکر مشترکاش نیست با خودش میگه سیم هامون که تو اصفهان پخش شده وقتی هر موبایلی سیم ایرانسل داشته باشه به خودی خود به خاطر تبلیغات زیادش هم که شده فروش میره.یه ساختمان هم کنار دکل بزرگ (دروازه تهران)داره ساخته میشه که تازه اسکلت بندی شده خلق الله هم گفتند تا این ساختمان ساخته نشه خبری از پوشش رسمی نیست.
شاهین جان از خبر داری ایرانسل سرویس های دیگه ای هم داره که آینده بده یا نه?
MTN بقیه ی کشور ها سرویس هایی مثل SMS2EMAIL , EMAIL2SMS , VOICEMAIL LITE یا MTN LOADED رو دارند...انجا هم سرویس دیگه ای هست که بعدا راه بیفته؟
یه سرویسی بود به اسم FRIENDS & FAMILY اون چی شد؟
یه سوال دیگه هم دارم...توی سایت ایرانسل نوشته شبکه از نسل 2.75 هست که اینترنت EDGE داره ولی الان GPRS هست...ایرانسل بعدا این اینترنت و ... رو upgrade نمیکنه به EDGE و ...؟
یه سوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست...
اگه با سیم کارت ایرانسل بریم یه کشوری که اونجا Mtn هست باید رومینگ باشیم؟
تخفیفی چیزی نداره؟
توی سایت Mtn یکی از کشور ها بودم دیدم زده Mtn به Mtn بین الملل تخفیف ویژه داره برای مشترکین Mtn اون کشور...گفتم شاید Mtn یه شبکه ی واحد باشه و با رومینگ به بقیه ی اپراتور ها فرق کنه.
نه مسعود جان منم نگفتم تو الکی طرفداری میکنی که ! من میفهمم چی میگی منم که گفتم ایرانسل زیاد اهمیت نمیده به مساله اصفهان.من اونجاشا فقط گفتم که بی انصافی نکنیم سیم کارت که خداییش از لحاظ امکانات و کیفیت بهتره اما خب حالا چرا این قدر اصفهان حاد شده را من نمیدونم!
آقا رضا شما به این چرندیات توجه نکن ! میگی چیکار کنیم ؟! ایمیلم که به شهرداری دادیم ! به سازمان تنظیم مقررات هم تلیدیم ... می خواین بریم یه عده جور کنیم بریم شهرداری؟
آقا برای Mms باید یه کاری بکنیم....بابا نا سلامتی ما برای Mms ایرانسل خریدیم و برای استفاده رایگان توی طرح های تابستانی پول میدیم ....این که نشد!
به اینجا مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by jackhammer; 16-07-2007 at 20:40.
چندین بار در خواست طرح تشویقی قرمز رو برای سیم کارت اعتباری دادم ولی همیشه بعد از 7 ساعت یک اس ام اس میاد که درخواست شما پذیرفته نشد.
از یک شنبه هفته ی پیش دارم تلاش میکنم.
آقا من امروز هر دوتا سیم کار ت های هدیه رو گرفتم خلی راحت فقط باید ثبت نامشون رو تکمیل کنم یا همون شارز کنم کار میکنه؟
ایرانسل شورشو در اورده چرا؟ نمیدونم !!!!!!!!!!!!!
-------------
لطفاً با من تماس بگيريد...
اين صفحه بزودي در دسترس خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون کد*55*-----------#
---------------
شاهین جان منو میتونی ببری تو شرکت ایرانسل؟
شاهین جان میتونی برام سندوق صوتی یا ذخيره شماره تماس گیرند رو برام فعال کنی قبلا برام فعال بود ولی از کار انداختنش جالب اینجاست که هر دوش هم زمان با هم کار میکرد واسم
Last edited by علیرضا خارجی; 16-07-2007 at 23:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)