يه روز تو رو تو كوچه ديدم و عاشقت شدم....فرداش تو خيابون ديدمت و ديوونت شدم...... امروز تو اتوبان ديدمت خدا آخر و عاقبتم و به خير كنه! عجب 206ي هستي![]()
يه روز تو رو تو كوچه ديدم و عاشقت شدم....فرداش تو خيابون ديدمت و ديوونت شدم...... امروز تو اتوبان ديدمت خدا آخر و عاقبتم و به خير كنه! عجب 206ي هستي![]()
به قزوينيه مي گن شيرين ترين خاطره زندگيت چيه؟
مي گه يه عروسي رفتيم مردا و پسرها قاطي بودند!
تو بهترینی
تو مثل فرشته هایی نمیدونم خدا چه طور تورو به من داد؟؟
تو با فرشته ها عین یه سیبی میمونی که از وسط نصف کرده باشن البته طرف کرموی اون سیبه به تو افتاده !!!!!
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
برو پائین سر کار نیستی
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
یه کم دیگه برو میرسی باور کن سره کاری نیست
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3فارشی دوست دارم
می دونی رکورد فیلم کردن مردم دست کیه ؟
کارگردان فیلم نرگس که هر شب 70 میلیون رو با هم فیلم می کنه![]()
از خره ميپرسن: راست ميگن كه به تركا ميگن، خر؟ ميگه: والا با ما يه مذاكراتي شده ولي تا اين لحظه ما هنوز زير بار نرفتيم!
سال 2200 پسره از مامانش ميپرسه مامان من چه جوري به دنيا اومدم. مامانش جواب ميده از اينترنت دانلودت كرديم
زنها كلا به پنج گروه اصلي تقسيم ميشن گروه اول زنهائي هستند كه مردها رو بدبخت ميكنن! گروه دوم زنهائي هستند كه اشك مردها رو در ميارن! گروه سوم زنهائي هستند كه جون مردها رو به لبشون ميرسونن! گروه چهارم زنهائي هستند كه كاري ميكنن مردها روزي 18 بارآرزوي مرگ كنن گروه 5 زنائي هستند كه به اشتباه فكر ميكنن جزو هيچكدوم از گروههاي بالا نيستن
اگه يه روز فكر كردي كه يه نفر هر جا ميري دنبالته و هر مشكلي كه واست پيش مياد واسش مهمه و ميخواد بهت كمك كنه مطمئن باش كه اون ........... من نيستم!
اي بابا هر شب من بايد عين اسکلا با اس ام اس بيدارت کنم ؟ خوب خودت مث بچه ادم پاشو ديگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)