نه همينه. ميرم بجنگم ببينم چي ميشه![]()
نه همينه. ميرم بجنگم ببينم چي ميشه![]()
دوست عزیز قرار نیست تنهایی بجنگی باید بری به جلوی خونت و اون پسرهایی که سبز پوشیدن و در واقع گنگ منبر های خودمونی هستند باهاشون باید حرف بزنی و ازشون بخوای به تو بپیوندن باید هدف بگیری دکمه yes بزنی بعد اونا میان به تو ملحق میشن وقتی یه 3 یا 4 تایی جمع کردی میری به قسمت های قرمز رنگ یا زرد رنگ و چند تا از گنگ منبرهای اون مناطق رو میکشی تا جنگ رو راه بندازی بعد باید 3 بار هجوم ها رو دفع کنی و اونجا رو تصرف کنی چند تا از قسمتها رو که تصرف کردی ماموریت اوکی میشه
بله روشی که شما می گید درسته ولی دکمه هاش رو من یه جور دیگه می زدم :
وقتی هدف می گرفتم اصلا yes و no نمیومد
من هدف رو که می گرفتم باید دکمه G رو فشار می دادم تا یارو میومد دنبالم
یادمه این روش رو تو یکی از همون مرحله های اوّلی آموزش می داد منم از اونجا یاد گرفتم در ضمن به جای G میشه یه دکمه ی دیگه رو بزنی ولی یادم نمیاد ولی مطمئنّم Y بود .
در ضمن از نظر من 3 نفر بیشتر جمع نکنیم بهتره چون 4 نفری ( یکی خودمون و 3 گنگ منبر ) تو یه ماشین جا می شیم امّا اگه بیشتر گنگ منبر جمع کنیم یا باید پیاده بریم یا باید سوار اتوبوس بشیم که خیلی آروم راه می ره و احتمال چپ شدنش خیلی زیاده
راستی بعضی وقت ها که اونا رو سوار ماشین می کنم تا یه پلیس از بغلم رد می شه یکیشون خودشو از ماشین پرت می کنه بیرون نمیدونین چرا ؟
خدا حافظ
Last edited by tekken god; 01-01-2009 at 12:19.
سلام من رمز بازی دارم ولی نمیدونم چطوری بفرستم
باید موقع بازی با کیبورد بنویسی گوشه بالا مینویسه چیت اکتیو یه بار هم بنویسی غیر فعال میشه
بابا من همه جارو مال خودم كردم ولي بازم با اين يارو پيرهن سفيده ميرم بيرون نقشه هيچ جارو نشون نميده
Last edited by Amir Hossein; 28-01-2009 at 17:36.
دوست من اون مرحله شما باید 2 نفر دیگه رو بندازی دنبال خودت !
برای این کار روی اونایی که لباس سبز پوشیدن ، کلیک راست رو نگه دار ، بعد دکمه ی g رو بزن .
وقتی شدین 4 برو سوار یه ماشین و ....
فکر کنم بعد از اون 2 مرحله دیگه مونده تا بازی تموم بشه .
یادش بخیر ...![]()
واقعا یادش بخیر .
چه حال و هوایی داشتیم با این بازی .... اگه سن آندرس + Gta IV میشد با همون کوه و دشت و صحرااون یه بازی خدا میشد !
یادش بخیر . با جت پک میرفتیم بالای برجا پرت میکردیم خودمونو پایین :d چتر نجاتم بود . که تو IV نیست
تمووووووووووووووووووووووو م شد
اگه بازی رو بیشتر بازی کنی خیلی هم نمیتونی بگی تموم شد شما مرحله End of Line رو تمم کردی درسته که سناریو بازی تموم شده ولی چیزای زیادی هست که میتونی ببینی و بدست بیاری بازی بی نهایتی هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)