تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 848 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من مودم ایسوس دارم که تو خوده مودم ترافیک رو نشون میده که چقدر مصرف داشتید فلان روز !

دیشب دانلود کردم شد 13 گیگ تو مودم ، ولی تو گزارشات که حساب کردم دیدم ترافیک رایگان رو زده 17 گیگ !
    تازه اون 13 گیگ با ترافیک روز هم هست ( عکسم اگر خواستید میزارم )
    دزدی داره وحشتناک
    عکس بگذار ببینم مودم چی برات حساب کرده ؛ ترافیک مصرفی دانلود آپلود رو جدا جدا حساب کن ، چون ریز گزارش ها هم جدا جداست .

ببین من سیستم حرفه ای اکانتینگ دارم ؛ دقیقا میدونم تو هر اتصال چه شخصی با چه دستگاهی تو خونه در چه زمان و به چه مدتی اینترنت استفاده کرده .
    بنابراین در ساده ترین روش هر زمان بخوام محاسبه ترافیک مصرفی خودم رو داشته باشم براحتی با یک جمع ساده ترافیک مصرف شده ، به یک عدد کلی میرسم و اون عدد رو با مقداری که کنتور پارس آنلاین انداخته مقایسه میکنم .
    تا حالا یک مورد هم نداشتم در مصرف های بالای 5 یا 7 گیگ اختلاف عددی من به بالای 10 مگابایت برسه ، اونم فقط واسه اینه که اعداد رو توی جمع رند میکنم .
    حالا یک دستگاه میتونه کل ترافیک عبوری رو هم بطور کلی محاسبه کنه ؛ مثلا میتونم فقط یک اکانت تعریف کنم و همه از همون استفاده کنن , علاوه بر اینکه بخش های فایروال و NAT ، کانکشن ؛ پ.روکسی و غیره خودشون بطور دقیق ترافیک عبور داده شده هر قسمت رو نشون میدن .
    یک روتربورد پیشرفته شبکه به هیچ عنوان با یک مودم که از قبل چهارتا رویه ساده روش برنامه ریزی شده برابری نمیکنه .
    شما با یک روتربرد دقیقا خودت برنامه نویسی میکنی که چه اتفاقی توی شبکه و برای داده هات بیفته , اما دستگاه مودم فقط چهارتا برنامه ساده و پیش افتاده هست که قبلا یکسری مهندس اون رو طراحی کردن .
    حالا شما دوست داری برو بگو دزدی میکنه ما هم میگیم باشه همون که شما میگی و اصلا چرا وقتی فکر میکنی دزدی میکنه داری ازش سرویس میگیری ! این دیگه واقعا خیلی عجیبه.

به هرحال پس خوش بحال خودم که از من یک مگابایت هم دزدی نمیشه اما طبق ادعای بعضی از دوستان در چند ساعت 7 -8 یا 10 گیگ از ترافیکشون دزدیده میشه
    Last edited by shaahani; 06-06-2017 at 04:27.

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اوضاع پارس چه جوریه؟ خوبه چه جوریاس؟
    این سرویس 6 ماهه 90 گیگ 99 هزار تومنش رو من میخوام برای کسی بگیرم
    میخواستم ببینم کسایی که دارن از پارس با شرایطش اوکین؟ شبانه 5 تا 8 صبح این سرویس نامحدود داره، چرته یا نه خوبه؟ مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لول اینجا چه پر شده از سینه چاکان پارس آنلاین. تا حرفی زده میشه سریع میریزن تو تاپیک.
    ببینید پارس آنلاین حجم خوری کامل داره. تمامی مدارکشم بنده دارم خود شرکت هم قبول کرده اما میگه نمیدونم از کجا کم شده. جالبه شکایت رو بردن بالاترین لایه پشتیبانیشون 2 هفته کامل روش کار کردن که آخر بگن آره کم شده اما معلوم نیست از کجا!!!! حالا اینکه میاید صحبت هک شدن وای فای میکنید وقتی که مودم رو حالت بریج هست و برنامه wireshark و 3 برنامه دیگه رو میبرید زیر سوال این دیگه سطح سواد خودتون رو نشون میده. اگه هم فکر میکنید که فقط شما میفهمید بقیه همه نادان و نفهم هستن که دیگه صحبتی نیست.
    حالا اینکه کسی میاد میگه برای من حجم خوری نداره دلیل بر این نمیشه که داره چرت و پرت میگه. اونجوری که معلومه برای بعضی از سرویس هاش به شدت حجم خوری داره. حالا اینکه چجوری میاد متفاوت کار میکنه برا هر کاربر خودش داستان دیگه ای داره.
    سلام
    اوضاع پارس چه جوریه؟ خوبه چه جوریاس؟
    این سرویس 6 ماهه 90 گیگ 99 هزار تومنش رو من میخوام برای کسی بگیرم
    میخواستم ببینم کسایی که دارن از پارس با شرایطش اوکین؟ شبانه 5 تا 8 صبح این سرویس نامحدود داره، چرته یا نه خوبه؟ مرسی
    اوضاعش خوبه پینگ پایین هست و بعضی اوقات نوسان میگیره. تک کانکشنش هم اکثرا خوبه.
    شبانه هم سرعتش رو محدود نمیکنن هر چقدر که مصرف کنی اما خوب بستگی به ترافیک شبکه هم داره. بعضی شبا سرعتش خوبه بعضی شبا میاد پایین.
    Last edited by hotman1234; 06-06-2017 at 14:01.

4. 2 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من اول مواضع خودمو روشن کنم ؛ من سینه چاک پارس آنلاین نیستم ؛ اینم یه گندیه مثل باقیه شرکت های گند اینترنت ایران و در کل خود اینترنت داغون ایران چی هست که قابل دفاع باشه .
    اما توی انتخاب بین بد و بدتر واسه من پارس آنلاینه
    اگه اومدم اینجا مینویسم دزدی نمیکنه بخاطر اینکه یه کمکی کرده باشم به بعضی دوستان که مشکل مصرف ترافیک دارن .

من به طور کامل و تماما بی سواد ؛ شما هم با سواد ....
    انکار نمیکنم از نظر سواد هیچ ادعایی هم ندارم , هز کسی هم از شکم مامانش همه چی رو نمیدونه
    شاید خیلی ها منو در مقایسه با دیگران آدم خیلی باسوادی بدونن اما خودم میدونم خیلی چیزا رو نمیدونم و بی سوادم ؛ برا همینم هیچ دلیلی نداره بخوام اونو انکار کنم .

اما حالا که شما گفتی اونبار wireshark رو مطرح کردی نخواستم پاسخ بدم بلکه بی ادبی شده باشه ؛ اما خوب حالا بذار نظرمو بگم .
    بنظر من شما یا اون مهندس پارس آنلاین فرقی نمیکنه که میایی با نرم افزار wireshark ادعای بررسی مقدار ترافیک مصرفی رو میکنی ، هیچ سواد و درک و فهم کاملی از اصولی ترین مفاهیم مهندسی شبکه و کنترل ترافیک ندارین و نمیشه اسمتون رو مهندس کامپیوتر گذاشت.
    من همون موقع که این موضوع رو مطرح کردی ازت خواستم توضیح بدی بطور دقیق چطوری با wireshark ترافیک مصرفی رو اندازه گیری کردی .
    برای دوستان که اطلاعاتی از برنامه های مهندسی مثل wireshark ندارن باید بگم این نرم افزار میتونه روی یک آدرس و یک درگاه تبادل داده زوم کنه و تمام پاکت های دریافتی و ارسالی رو در اون درگاه مانیتور کنه ، اینجوری مشخص میشه مثلا برای فرایند دریافت ip خودکار سه بار اطلاعات بین سرور و سرویس گیرنده رد و بدل میشه .
    هر پاکت ارسالی با جزئیات کامل توش دیده میشه ؛ که پاکت از کجا ارسال شده به کجا میره TTL اون چنده و محتویات داخلش و غیره .
    برای دقیق شدن در یک یا چند داده توی شبکه ازش میشه استفاده کرد ، درسته که در مشخصات هر داده اندازه و سایز یک داده دیده میشه
    اما مسئله مهم اینه که تمام داده ها از روی بستر اینترنت عبور داده نمیشن و نیاز به جابجایی دارن و بعد از اون شما با این نرم افزار جمع مقدار ترافیک رو نمیتونین بزنین .
    به عنوان مثال اگه بخواین دو روز مصرف ترافیک را محاسبه کنید باید بگم تعداد عبوری بسته ها از میلیون ها رد شده و به میلیارد ها میرسه و هرگز چنین امکانی وجود نداره که شما بخواین تمام این بسته ها رو بطور دستی مقصدشون رو بررسی کنین و اگه تبادل اینترنتی بود در ماشین حساب کنار دستتون ترافیک اون بسته رو با ترافیک مجموعی که درحال محاسبه هستین جمع کنید ؛ چنین ادعایی خیلی مسخره و خنده داره و به جز یک داستان تخیلی به چیز دیگه ای شباهت نداره و اصلا عملی و ممکن نیست .
    تازه این مسئله رو در ساده ترین شرایط برای شما بیان کردم که ارتباط مودم با کابل بدون هیچ شبکه هوایی و بدون هیچ دستگاه دیگه ای در شبکه فقط با یک کامپیوتر بررسی بشه .

حالا پس اگر با اینجور نرم افزار ها نمیشه میزان مصرفی ترافیک رو بررسی کنیم ؛ روش صحیح انجام این کار چی هست ؟ و اونی که میگه من مهندسم باید به شما چه پیشنهادی برای بررسی میزان مصرف ترافیک بده .
    راه اون استفاده از سیستم های اکانتینگ هست و وقتی یک مدیر شبکه از سیستم اکانتینگ استفاده میکنه ، مجموع مصرف ترافیک هر کاربر بطور برنامه نویسی شده برای شما محاسبه میشه ؛ به عنوان مثال وقتی که یک کامپیوتر سرور داریم که تمام اینترنت اول به اون وارد میشه و بعد بین کاربر ها با نرم افزار های اکانتینگ و برنامه هایی مثل CCpro xy تقسیم میشه بین مصرف کننده های , اینجا ما میتونیم ترافیک مصرفی رو مانیتور کنیم .
    روش حرفه ای اون استفاده از روتر و مسیریاب هست که تمامی بنیان شبکه های کامپیوتری جهان بر اساس این دستگاه ها ساخته و پرداخته و کنترل میشن .
    یک روتربرد داری پردازنده ؛ رم و غیره هست و دقیقا مثل یک کامپیوتر عملیات پردازشی و برنامه ای که به اون داده میشه رو انجام میده ، با این تفاوت که مخصوصا برای کنترل داده ساخته شده .

بنابراین با توضیحات ابتدایی و اولیه دیگه الان شما باید خودتون میتونید متوجه بشین که میشه حرف چه کسایی رو در زمینه مانیتور مقدار ترافیک باور کنید و همچنین متوجه خواهید شد چه کسانی اگر نگویم دروغگو هستن ؛ با اطلاعات کم و ساده لوحانه مشغول به اشتباه انداختن شما در این زمینه هستن.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فکر کنم کم کم پارس داره مقدمات محدود کردن شبانه رو فراهم میکنه !
    چه طور؟ مگه چی شده؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

موقع تمدید میزنه حجم شبانه 3.5 گیگ

- - - Updated - - -

موقع تمدید میزنه حجم شبانه 3.5 گیگ

9. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اما حالا که شما گفتی اونبار wireshark رو مطرح کردی نخواستم پاسخ بدم بلکه بی ادبی شده باشه ؛ اما خوب حالا بذار نظرمو بگم .
    بنظر من شما یا اون مهندس پارس آنلاین فرقی نمیکنه که میایی با نرم افزار wireshark ادعای بررسی مقدار ترافیک مصرفی رو میکنی ، هیچ سواد و درک و فهم کاملی از اصولی ترین مفاهیم مهندسی شبکه و کنترل ترافیک ندارین و نمیشه اسمتون رو مهندس کامپیوتر گذاشت.
    من همون موقع که این موضوع رو مطرح کردی ازت خواستم توضیح بدی بطور دقیق چطوری با wireshark ترافیک مصرفی رو اندازه گیری کردی .
    برای دوستان که اطلاعاتی از برنامه های مهندسی مثل wireshark ندارن باید بگم این نرم افزار میتونه روی یک آدرس و یک درگاه تبادل داده زوم کنه و تمام پاکت های دریافتی و ارسالی رو در اون درگاه مانیتور کنه ، اینجوری مشخص میشه مثلا برای فرایند دریافت ip خودکار سه بار اطلاعات بین سرور و سرویس گیرنده رد و بدل میشه .
    هر پاکت ارسالی با جزئیات کامل توش دیده میشه ؛ که پاکت از کجا ارسال شده به کجا میره TTL اون چنده و محتویات داخلش و غیره .
    برای دقیق شدن در یک یا چند داده توی شبکه ازش میشه استفاده کرد ، درسته که در مشخصات هر داده اندازه و سایز یک داده دیده میشه
    اما مسئله مهم اینه که تمام داده ها از روی بستر اینترنت عبور داده نمیشن و نیاز به جابجایی دارن و بعد از اون شما با این نرم افزار جمع مقدار ترافیک رو نمیتونین بزنین .
    به عنوان مثال اگه بخواین دو روز مصرف ترافیک را محاسبه کنید باید بگم تعداد عبوری بسته ها از میلیون ها رد شده و به میلیارد ها میرسه و هرگز چنین امکانی وجود نداره که شما بخواین تمام این بسته ها رو بطور دستی مقصدشون رو بررسی کنین و اگه تبادل اینترنتی بود در ماشین حساب کنار دستتون ترافیک اون بسته رو با ترافیک مجموعی که درحال محاسبه هستین جمع کنید ؛ چنین ادعایی خیلی مسخره و خنده داره و به جز یک داستان تخیلی به چیز دیگه ای شباهت نداره و اصلا عملی و ممکن نیست .
    تازه این مسئله رو در ساده ترین شرایط برای شما بیان کردم که ارتباط مودم با کابل بدون هیچ شبکه هوایی و بدون هیچ دستگاه دیگه ای در شبکه فقط با یک کامپیوتر بررسی بشه .

حالا پس اگر با اینجور نرم افزار ها نمیشه میزان مصرفی ترافیک رو بررسی کنیم ؛ روش صحیح انجام این کار چی هست ؟ و اونی که میگه من مهندسم باید به شما چه پیشنهادی برای بررسی میزان مصرف ترافیک بده .
    راه اون استفاده از سیستم های اکانتینگ هست و وقتی یک مدیر شبکه از سیستم اکانتینگ استفاده میکنه ، مجموع مصرف ترافیک هر کاربر بطور برنامه نویسی شده برای شما محاسبه میشه ؛ به عنوان مثال وقتی که یک کامپیوتر سرور داریم که تمام اینترنت اول به اون وارد میشه و بعد بین کاربر ها با نرم افزار های اکانتینگ و برنامه هایی مثل CCpro xy تقسیم میشه بین مصرف کننده های , اینجا ما میتونیم ترافیک مصرفی رو مانیتور کنیم .
    روش حرفه ای اون استفاده از روتر و مسیریاب هست که تمامی بنیان شبکه های کامپیوتری جهان بر اساس این دستگاه ها ساخته و پرداخته و کنترل میشن .
    یک روتربرد داری پردازنده ؛ رم و غیره هست و دقیقا مثل یک کامپیوتر عملیات پردازشی و برنامه ای که به اون داده میشه رو انجام میده ، با این تفاوت که مخصوصا برای کنترل داده ساخته شده .

بنابراین با توضیحات ابتدایی و اولیه دیگه الان شما باید خودتون میتونید متوجه بشین که میشه حرف چه کسایی رو در زمینه مانیتور مقدار ترافیک باور کنید و همچنین متوجه خواهید شد چه کسانی اگر نگویم دروغگو هستن ؛ با اطلاعات کم و ساده لوحانه مشغول به اشتباه انداختن شما در این زمینه هستن.
    متاسفانه شما با این همه ادعایی که داری و این همه از اکانتینگ و این جور چیزا صحبت میکنی کوچک ترین اطلاعی راجع به نرم افزار wireshark نداری و خیلی عجیبه که به همین راحتی اظهار نظر میکنی.
    برادر من ساده ترین چیزی که توی wireshark میشه دید مقدار حجم دانلود و آپلود شده هست که خود برنامه نشون میده شما چجوری میای میگی که باید بشینی با ماشین حساب تک تک بسته ها رو جمع بزنیم؟!!! واقعا اگه کسی فقط برای یک بار ازین برنامه استفاده کنه اینو میدونه که خود برنامه حجم رو نشون میده شما با این سطح سواد بالا و ادعا نمیدونید؟ بعد میاید بحث هم میکنید؟ اگه من میدونستم شما در این حد سطح سوادت هست اصلا وارد بحث نمیشدم.جالبه کسی که همه رو بی سواد میدونه از جمله بالاترین لایه کارشناسی پارس آنلاین رو همچین ویژگی ساده ای رو از wireshark ندونه. خود کارشناسان پارس آنلاین گفتن wireshark تست بگیر نه من چون من مدرک هامو با بقیه برنامه ها ثابت کرده بودم. همچنین اگه شما دبستان رو خونده باشی (که بنده شک دارم) با یه جمع ساده متوجه میشی با سرعت 12 مگابیت نمیشه تو 5 ساعت 29 گیگ دانلود کرد که تو پنل کاربری زده بود.

همانطور که در عکس مشخص هست مقدار ترافیک کپچر شده رو این برنامه نشون میده و ما فقط باید به مگابایت تبدیل کنیم که برای بنده حداقل داستان تخیلی نیست چون در چند ثانیه قابل محاسبه است.
    امیدوارم چیزایی که در موردش بلد هستید رو ازین به بعد در موردش اظهار نظر کنید. شما صبح تا شب اینجا بیاید بگید من فلان تا اکانت ساختم هر اکانت رو لیمیت کردم فلان کار کردم اما لطفا در مورد چیز هایی که نمیدونید اظهار نظر نکنید و وقت بقیه رو الکی نگیرید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرنده محض هست شما هیچ وقت نمیتونی با wireshark میزان ترافیک مصرفی رو اندازه بگیری ؛ حوصله تکرار حرفامو ندارم
    حالا ما که دبستان رو تموم نکردیم ؛ اما امیدوارم بلاخره شما یک روز تموم کنی و بفهمی این برنامه برای مشاهده محتویات داده ها ساخته شده و نه برای اندازه گیری میزان ترافیک مصرفی
    شما از اون مقدار Bytes نمیتونی مقدار ترافیک کلی مصرف رو بسنجی . حالا ما هی بگیم باز شما حرف خودتو بزن.
    جالب اینجاست که اومدی روی یه فرم عمومی و ساده داری این حرف ها رو میزنی ؛ خنده دار تر اینه که من دارم راهنمایی به بزرگترین و متخصص ترین افراد سازنده سیستم های شبکه , isp ها و مهندسین مخابرات میدم , روی فرم مخصوص شبکه .
    من با شما اینجا سر ساده ترین مسائل مانیتور مقدار ترافیک این همه بحث الکی و چرند کردم بعد اون طرف این همه انسان باسواد و فرهیخته پاسخ منو فقط با تشکر میدن .
    این تفاوت بین فرم ها و کاربرهای اونا رو نشون میده.
    اگه واقعا چیزی بارته یک سیستم خیلی خیلی خیلی خیلی ساده اکانتینگ راه بنداز یکم فقط یه ذره بررسی کن و بعد نتایجش رو اینجا بگذار بگو به این دلیل ترافیک من خورده شده!

کاری نداره که در مورد اینکه میگی در نمایش گر کنتور پارس اینجوری زده شما برو بگرد دقیقا همون سیسشنی که مدت زمانش 5 ساعت هست و 29 گیگ دانلود خالص روش ثبت شده و در خط بعدی اون هم که شماره سرویس شما رو نوشته ؛ شات کن بگذار اینجا تا ما بفهمیم حجم ترافیک جنابعالی اینجوری مصرف شده و درضمن لطف کن برای تائید صحت شات گذاشته شده نام کاربری خودت رو هم بگذار تا من از طریق پشتیبانی پارس آنلاین صحت تصویر شما رو بررسی کنم.
    راه دیگش هم اینه که یوز و پس صفحه کانکتت رو بدی و تاریخ این سیسشن مصرفی که میگی ، من برم خودم ریز مصرفت رو ببینم بیام اعلام کنم بله درست میگی .

اما اگه ندی یا حرف مفت زیادی زده باشی و شات اون ریز گزارشت رو اینجا نذاری دیگه مشخص میشه چه وضعیتی داری .
    من نمیدونم تو که انقدر نگران ترافیکت هستی چطور ممکنه هیچ دستگاه کنترلی برای دیدن ترافیک خودت نداری !
    من که میدوم شما از هر isp هم اینترنت بگیری وضعت همینه و فقط میای اینجا حرفایی میزنی که دوزار نمی ارزه.
    برو خجالت بکش پسر خوب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من گفتم این برنامه برای نشون دادن ترافیک مصرفی ساخته شده؟ اینقدر سواد نداری که بتونی پستی که من دادم رو درست بخونی! استاد با سواد این برنامه یکی از ابتدایی ترین کار هاش همین نشون دادن میزان ترافیک مصرف شده تو مدت مشخص کپچر هست. پارس آنلاین گفت ازین برنامه تست بگیریم که اگه مشکلی بود بتونم ببینم از کجاس پکت ها رو بتونم پیگیری کنم که آخرش هم نتونست مشخص کنه از کجاس!
    آقای فرهیخته بدبخت اونایی که میان از شما مشاوره میگیرن. شما هنوز ساده ترین ویژگی برنامه مهم wireshark رو نمیدونی بعد میری به افراد متخصص مشاوره میدی؟ همین مملکت به انگل هایی امثال تو دچار شده که خیلی فکر میکنن متخصص هستن اما از کوچکترین چیزی سر در نمیارن!
    جناب متخصص لطفا به من بگو اون مقدار Bytes چی رو نشون میده ما رو هم مستفیض کن!! امیدوارم سوادت در حدی باشه بدونی که هر بسته یه حجم مشخصی داره که اینجا مجموع حجم بسته های کپچر شده رو نشون میده. خود کارشناس پارس میاد این رو ملاک قرار میده برای محاسبه حجم بعد استاد میگه نه از رو این نمیشه! همه بی سوادن فقط شما با سوادی.
    میگم متاسفانه شما فقط یه سیستم اکانتینگ مثل اینکه راه انداختی سوادت در همین حد هست هر چیزی میشه میگی اکانتینگ.
    بعدش شما کی هستی که من بخوام به شما چیزیو اثبات کنم؟ آنچنان میای میگی که یوزر بده برم خودم تو پنل ببینم فکر کردی رئیس جمهوری و حتما من الان باید بگم چشم استاد لطفا اعلام کن که بنده راست میگم. اصلا در حدی نیستی که بخوام به بی سوادی مثل تو چیزیو ثابت کنم. همین که میای یه سری چرندیات میگی و هیج سوادی نداری و خودتو به عنوان متخصص جا میزنی معلومه که چه آدم مریضی هستی.
    برای اینکه تاپیک بیشتر از این منحرف نشه جواب متخصص بی سواد رو دیگه نمیدم.
    Last edited by hotman1234; 07-06-2017 at 01:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان دیدین ؟
    هیچی برای ثابت کردن نداشت ؛ حتا یک شات نمیتونست بگیره که نشون بده توی 5 ساعت 29 گیگ دانلود خالص براش کنتور انداخته شده .
    برای همینی هم که حرف مفت و ادعای پوشالی هم کرده ؛ پارس آنلاین بهش وعده سر خرمن داده ؛ مثلا احترام مشتری حفظ شه .
    از من به تو نصیحت هیچ وقت تو زندگی ادعایی نکن که نتونی ثابتش کنی .

چون شک نکن بلاخره با انسان هایی برخورد خواهی کرد که تو زندگی براشون هیچ چیزی بجز واقعیت مهم نیست و شده باشه همه زندگیشونم میدن واسه دونستن واقعیت و تا آخر خط میرن .
    یا حداقل اگه میخوای فریب کاری کنی سعی کن خودت رو طرف این مدل آدم ها نکنی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •