ایرانسل سرعت دانلودش 10 کیلوبایته !
قبلا خیلی خوب وبد اما الان![]()
ایرانسل سرعت دانلودش 10 کیلوبایته !
قبلا خیلی خوب وبد اما الان![]()
بنظر میرسه بعضی شهرها و یا مناطق یه شهر، قراره ایرانسل خوب سرویس بده و باقی شهرها و مناطق همراه اول!
یه جورایی تقسیم کردن انگار
اینجا ایرانسل خیلی خویه ولی هیچ خبری از همراه اول نیست
تازه اومدن تجهیزات دکل همراه اول نزدیک خونه مارو برداشتن بردن!
کجا بردن؟
کل دکل رو کامل جمع کردن؟
حاجی مساله اینه که ایرانول داره پسرفت میکنه به جای پیشرفت اون هم با سرعت زیاد
همراه اول نه با سرعت زیاد داره پیشرفت میکنه من اصلا انتظار نداشتم همراه اول این کیفیت رو ارایه بده
منم اصلا از همراه اول انتظار نداشتم اینجوری کیفیتش خوب بشه
حیف سیم کارت ایرانسلمو 8 ساله دارمش نمیشه عوض کنم وگرنه یه لحظه هم این ایرانسل رو تحمل نمیکردم
2 ماه هست حتی نسل دومش قطع شده چیزی به عنوان نت رو گوشیم ندارم اصلا
فکر نکنم واقعا اینطور باشه
مشکل ایرانسل اینه که هدفش رو روی کمیت گذاشته نه کیفیت. متاسفانه توی همون کمیت هم مونده. تو هر منطقه یه دکل زده رفته شهر بعدی. الان اهواز اون مناطقی که جمعیت زیاد بوده مثل منطقه ما سرعت افت کرده ولی یه منطقه دیگه که محل کار من هست و جزء مناطق کم جمعیت هست همچنان سرعت بالاست
شاید ایرانسل سرعتش زیاد نباشه ولی با توچه به تبلیغات و افزایش کاربر سرعت افت داره
سابقه نشون داده که هیچ اپراتورها دلش برای مردم نسوخته. همشون دست شون تو یه کاسه است فقط روش هاشون فرق می کنه
تا یکماه پیش ایرانسل خوب و به به بود همراه اول اخ. حالا سرعت رو ازاد کرده 4تا دکل بیشتر راه انداخته جاشون عوض شد. کلا ما ملت همه عضو حزب بادیم.
Last edited by arash59b; 13-10-2014 at 15:16.
چه میدونم!
پایه دکل سرجاشه ولی کانکس و تجهیزاتی که روی دکل بود دیگه نیستن!!!
جالبه چند وقت پیش اومده بودن نسل 3 و 4 راه بندازن رو دکل ولی انگار برنامه شون عوض شد!
البته منم قطعی نگفتم که اینطوریه!
الان اینجا ایرانسل خیلی خوبه ولی همراه اول اصلا فعال نیست! واسه همین گفتم شاید منطقه بندی کرده باشن وگرنه به نظر خودمم مطقی نیست
از کجا بفهمم ایرانسل در محمود آباد و آمل 3g آنتن داره ؟؟ تو سایتی جایی زدن کجاها آنتن داره ؟؟
وضعیت انتن 3G تو مازندران افتضاحه من از نوشهر تا رامسر تست کردم هیچ جا انتن نمیداد .
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این چه مدلیه که هر وقت خودش خواست 3جی میشه هر وقتم نه 2جی تنظیماتم با *130*3*6# گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)