تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 752 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه بچه های خوب فروم
    میشه مشخصات یه هدفون خوبو بگین منظورم همین نوشته هائی که رو بروشور ها مینویسه با عدد و علامت های عجیب
    اگه میشه علامت هارو مشخص و اطلاع رسانی کنید که کدوم زیاد باشه هوبه کدوم کم باشه خوبه
    یه چندتا هدفون این ایر خوب هم بگین
    من از این خوشم اومده البته فقط واس خاطر قیافش
    کد:
    http://www.beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5933&cat=2
    سلام
    دوستان برای گوش دادن موسیقی زیاد میخوام راحت باشه جوری باشه که ادم دراز که میکشه اذیت نشه
    با ipod touch4هم هماهنگ باشه

Beats By Dr.DRE چطوره؟ اگه میشه قیمتاشو با فرق مدل هاش بگید و راه تشخیص اصل بودن یکی اورده قیمتاش یکم پایینه میخوام بینم چطوره
    در مورد هدفون مورد نظر پیشنهاد میدم این تاپیک رو بخونید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگه بودجه و نوع موزیکی که گوش میدهید رو تعیین کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.

2. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در مورد هدفون مورد نظر پیشنهاد میدم این تاپیک رو بخونید.

کد:
    اما اگه بودجه و نوع موزیکی که گوش میدهید رو تعیین کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.
    ممنون مرسی
    تاپیکو خوندم اتفاقا

من همه نوع موزیکی گوش میدم
    فرق نداره خالا چنتا معرفی کنید من نمیخواستم زیاد خرج کنم دیدم این یارو اورده قیمتاش پایینه تقریبا گفتم ببینم موضوع چیه
    تا 150 اینا کمتر بهتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون مرسی
    تاپیکو خوندم اتفاقا

من همه نوع موزیکی گوش میدم
    فرق نداره خالا چنتا معرفی کنید من نمیخواستم زیاد خرج کنم دیدم این یارو اورده قیمتاش پایینه تقریبا گفتم ببینم موضوع چیه
    تا 150 اینا کمتر بهتر
    اگه مدل تو گوشی میخوای و با توجه به اینکه برای استفاده همه جوره و همه سبک میخوای بهترین مدلی که فعلا میشه پیشنهاد داد ( که البته بیشتر مناسب سبک های الکتریکی است که بیس قوی دارند) یکی از مدل های klipsch هست که حداقل هیچی نداشته باشه اصله. و با توجه به اینکه از محصولان اپل استفاده میکنی پیشنهاد من S4i و یا S5i که سازگاری کامل با محصولات اپل داره.
    اگه دو سه صفحه آخر رو بخونی دوتا از بچه ها خریدند میتونی نظرشون رو بپرسی.
    من خودم مدل معمولی رو دارم و به نظرم برای استفاده روزمزه خیلی خوبه.
    قیمت هم حدود 125 باید باشه.

5. 5 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

گمان میکنم تو این پست گفته باشین!
    آره درسته اما کجاش؟

جواب میشه:
    متریال

به همین سادگی و در حقیقت سری جدید محصولات سونی بعد از چند سال رکود و عدم معرفی محصولات چشمگیر و قابل توجه تصمیم گرفته که یه خونه تکونی اساسی به هدفونهاش بده و چون هدفون هدفونه و فقط باید کیفیت خوبی داشته باشه که این کیفیت هم دو قسمته که یکی کیفیت در صدا که اولویت بیشتری داره و کیفیت در متریال که اولویت بعدی رو داره
    سونی برند کم تجربه ای در ساخت هدفونهای بسیار با کیفیت نیست اون تجربه ساخت مدلهای بسیار مطرح و حرفه ای رو داره که متاسفانه چندسالی هست که دیگه تولید نمیشه مثلا:
    Sony MDR-R10 که قیمت حال حاضر دست دومش حدود 6000 دلاره
    Sony Q010-MDR1 که این هم به سرنوشت قبلی دچار شده و دیگه تولید نمیشه و قیمت دست دوم این یکی هم حدود 3000 دلاره

R10 محال ممکنه از خاطر بابا بزرگهای دوستدار هدفون پاک بشه اونا از این هدفون به خاطر داینامیک رنج فوق العاده و کیفیت صدای میدش حسابی به وجد میومدند به هر حال لقب King لقبی نیست که الکی به هدفونی داده بشه به خصوص اینکه همچنان بعد از گذشت این همه سال باز هم King خونده میشه و یکی از موفق ترین هدفونهای سونی هست که اطلاع دارم و بعد از اون هم MDR1 معرفی شد که این مدل هم دست کمی از قبلی نداشت ولی خوب دیگه هیچ شرکتی حتی بزرگترین برندهای متخصص هم نمی خواهند بازار تجاری رو مملو از نبوغ و استعداد خودشون بکنند اونها ظاهرآ با تولید محدود فقط دوست دارند که استفاده کنند های حرفه ای صاحب این محصولات بشن نه یک آماتور و همینطوره که بعد از گذشت این همه سال شما می تونید صاحب یکی از این هدفونها اون هم به شکلی که انگار تازه تولید شده اند بشید

تجربه نه چندان زیادم هم در حدی نیست که بتونم نظر درستی به شما بدم اما برای اینکه با متریال مورد استفاده اون هم سالها پیش در R10 آشنا بشید بد نیست یه سری به اینجا بزنید به خصوص قسمت دیافراگم:
    کد:
    حالا احتمالآ دستتون اومده که اون سالها سونی از چه تکنولوژی استفاده میکرده و حالآ هم اومده یه چیزی توی مایه های همون کار رو با محصولات تازه معرفی شده خودش کرده که در حال حاضر بهترین مدل از بین چند مدل معرفی شده بی اغراق و بزرگ نمایی بی منطق، EX1000 هست اون هم به دلایلی فقط ورژن ژاپنی اون.
    سالها میگذره و شما باز اسم این هدفون رو خواهید شنید نه به این خاطر که صاحب یکی از این هدفونها شدم بلکه به دلیل قابلیت هایی که سونی درون اون گنجانده مثلآ:
    جنس دیافراگم این هدفون برخلاف سایر هدفونها از LCP ساخته شده که بد نیست اینجا رو یه نگاه بکنید:
    کد:
    به طور خیلی خلاصه این ماده ترکیبی با فرمول شیمیایی خاص خودش به کیفیت و استقامتی رسیده که با قطر مشابه یک ورق استیل حداقل، برابری میکنه مثلآ اگر فرض کنیم یک ورق از LCP و یک ورق از استیل که همونطور که خاطرتون هست استیل ترکیبی خیلی ساده از آهن و کربن هست اما بسیار بسیار مقام ، و با یک ضخامت باشند ورق LCP میتونه فشار بسیار بیشتری تحمل کنه یعنی اینکه دیافراگم بسیار نازک EX1000 از یک ورق استیل قوی تره یعنی اینکه جایگزین ورق های پلیمری چند لایه(معمولآ تا 32 لایه) که الان توی هدفونهای گران قیمت استفاده میشه شده
    و این علت اصلی عدم پاسخ سریع به Burn in بود چون این لایه بسیار بسیار مقاوم به راحتی تغییر فورم نمیده یعنی اینکه بعد از Burn in اگه چند وقتی از هدفون استفاده نکنید دیگه نیازی به Burn in مجدد نداره یعنی ثبات کیفیت و در عین حال سبکی اون در مقابل استیل باعث میشه که کوچکترین جزییات صدا هم شنیده بشه چون دیگه لزومی نداره سیم پیچ بلندگو مجبور باشه وزن سنگین یک دیافراگم فلزی (که توی هدفون خیلی کم بکار گرفته میشه) یا چند لایه رو به سختی تحمل کنه با این کاربرد سونی عملآ یک تیر و دو نشون زده یکی اینکه تکنولوژی توسعه یافته تر اسپیکرهای High End رو در هدفون پیاده سازی موفقیت آمیز کرده و یکی خاطره R10 رو دوباره زنده کرده همچنان که اون زمان هم کابل 6N-OFC یک شاهکار بود الان سونی از 7N-OFC برای EX1000 استفاده کرده و این یعنی کیفیت بسیار بالای انتقال هر آنچه در صدا هست به سمت درایورهای غول پیکر EX1000 و هم اینکه سالهای سال بدون افت کیفیت برای شما کار خواهد کرد مثل R10 و قسمت بعدی بدنه بسیار بسیار مقاوم EX1000 هست که از جنس منیزیم ساخته شده که بد نیست یه نگاهی هم به اینجا بکنید:
    کد:
    و به طور خلاصه منیزیم فلزی به سبکی آلومنیوم ولی با مقاومت آهن هست که این باعث میشه EX1000 با اون جثه بسیار بزرگش حکم یک پر رو توی گوش شما داشته باشه وزن درایورش 8 گرمه این یعنی اگه بخواهیم یه حساب سر دستیو ملموس بکنیم EP630 با بدنه تمام پلاستیکی اون هم از نوع غیر فشرده و درایور 9 میلیمتری وزنی معادل 9 گرم داره یعنی به ازاء هر میلیمتر 1 گرم وزن پس EX1000 باید با توجه به درایور غول پیکر 16 میلیمتریش، 16 گرم باشه و چون از فلز ساخته شده باید بیش از 25 گرم باشه ولی وزنش کمتر از 1/3 هست این به نظر شما چطوره؟

بحث درباره اینکه چرا و به چه دلیل این هدفون رو انتخاب کردم زیاده اما مطمئنن این نبوده که یه چرخی توی نت زده باشم که ببینم کی چه ریویوی ازش داده بیرون و یا اینکه توی رنکینگ چه رتبه ای اورده و . . .

شما هم موفق باشید.

7. 11 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان برای گوش دادن موسیقی زیاد میخوام راحت باشه جوری باشه که ادم دراز که میکشه اذیت نشه
    با ipod touch4هم هماهنگ باشه

Beats By Dr.DRE چطوره؟ اگه میشه قیمتاشو با فرق مدل هاش بگید و راه تشخیص اصل بودن یکی اورده قیمتاش یکم پایینه میخوام بینم چطوره
    مانستر بیت اصلش اینجا گیر نمیاد یا فیک هست که از ظاهرش تابلوه و یا High Copy که تشخیصش از اصل خیلی سخته ولی خوب تو صدا اون کجا اصلش کجا! بهتره نصف اون هزینه رو واسه برندایی بدی که هم اصلش گیر میاد هم صدای خوبی دارند،اگه چند صفحه از تاپیک رو بخونی مدل های زیادی توسط دوستان معرفی شده که میتونی انتخابت رو از اونا انجام بدی

9. 4 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشکر کردن از حتی یک کار کوچولو نشون دهنده قدرشناسی هست حالا یک کار بزرگی که شما انجام دادید که حداقل توی این چند مدتی که اینجا هستم نمونه ش رو ندیدم بسیار جای تشکر از شما داشت
    منم خودم قدری شک داشتم اما هرچه بیشتر میگذره بیشتر مطمئن میشم که اصله
    از شما هم بابت زحماتتون ممنونم راستی یه بار دیگه با HJE350 موزیک گوش دادم به نظرم براحتی EP-830 رو جا میذاره،حیف که تو ایران اینقدر محجوره!
    حالا شما هم هی دل ما رو آب کن (:
    آخه نصف شبی پاناسونیک از کجا پیدا کنم (:

من فقط یک سوال داشتم چرا هزینه ی کمر شکنی برای هدفونی دادید که صرفا یک برند همه چیز سازه نه یک برند حرفه ای هدفون ساز
    توی این مورد که سونی برند هدفون ساز نیست چندان با شما زیاد موافق نیستم چون می تونید خیلی ساده گذشته سونی به خصوص در زمینه هدفون رو بدست بیارید که تا اندازه زیادی با نظر شما فاصله داره

(مثل بی اند دبلیو که تو خیلی از رویوو ها یک ابر سازنده ی محصولات حرفه ای صوتی محسوب میشه که متاسفانه نه نمایندگی داره اینجا نه فرضا که داشت با اون قیمت های بالا حتی میتونستم بش فکر کنم!) من از قدیم که واکمن و سی دی من تو بازار غالب پلیرهارو تشکیل میداد از محصولات مختلف سونی،پاناسونیک،مرحوم آیوا و... چون علاقه داشتم مدلهای زیادی رو تست میکردم خودم راجب سونی این نظرو داشتم که کیفیت خوب اما بی خودی گرون(نه به اندازه ی کیفیت) داره و بیس قوی و تفکیک معمولی رو از واکمن ها و سی دی من هاش گرفته تا مینی های فای کامپوننت هاش داشت به عبارت بهتر فقط واسه ترکوندن مناسب بود، واسه تکنو عالی بود ولی مید خوبی هیچ وقت نداشت(نظر شخصی خودم)
    درباره کیفیت مید با شما موافق هستم این ایراد سونی شاید باشه اما جنس صدای سونی هست دیگه
    به هرحال برام سواله که چرا باید یک و خورده ای برا سونی بپردازید؟ آیا صرفا جهت یک تجربه ی شنیداری این اقدام رو کردید و یا علت دیگه ای داشته،خوش حال میشم پاسخ یوزر حرفه ای چون شما رو برای انتخاب و این هزینه ی سنگین برای برندی چون سونی رو بدونم! با تشکر
    کمی درباره این هدفون توی پست قبلی توضیح دادم اما قیمت اولویتم نیست بلکه اول کیفیت صدا و دوم کیفیت ساخت و در آخر قیمت، اون هم معمولآ پرداخت میشه

به هر حال سورس خوب دارم + چند تایی آمپ که Rezaomido زحمت ساختشون رو از چندین سال قبل کشیده بود تا به امروز (متخصص طراحی مدارات میکرو الکترونیک هست ایشون با بیش از یک عدد دو رقمی سال تجربه مفید و عملی هر چند که از نزدیک ایشون حدود 27 سال بیشتر نداره ولی سن واقعیش یه کوچولو بالاتره) + یک عالمه هدفون خوب و بد، بی کیفیت و با کیفیت، سوخته و نیمه سوخته ، شکسته و سالم، حتی آکبند و حتی هدفونهایی که 1 ساعت هم ازشون استفاده نکردم حتی هدفونهایی که ارزش گفتن ندارند که اونها رو دارم یا پول بابتشون دادم حتی هدفونهایی که اسم ندارند حتی هدفونهایی که چند سال پیش از رده خارج شدن + یک جفت گوش خوب آموزش دیده تخصصی + یک علاقه به شنیدن واقعی صداها و هر آنچه صدا اسمش هست + یه عالمه امید و آرزوی رویایی که توی ذهنم باهاشون زندگی میکنم

حالا به نظر شما جمع اینا ارزش 1 میلیون رو ندارند پس هدفون بعدیم رو چی میگید که هزینه اون . . .

در آخر روش انتخاب و خریدم اینطوره:
    1. تمام برندهای هدفون ساز رو جستجو میکنم که محصولات آینده اونها چه مشخصاتی داره و کی قراره وارد بازار بشه و زمان معرفی اونا کی هست و قیمت تمام شده اولیه چند هست
    2. بهترین محصولات فعلی همون برندها رو نگاه میکنم از هر نظر که چه مشخصات صوتی دارند پارامترهای مختلف اونها چی هست
    3. برندهایی که نزدیک به تاریخ معرفی هستند سمتشون نمیرم (بعدآ میگم)
    4. برندهایی که بیش از چند ماه از تاریخ تولید اونها گذشته به ترتیب برای انتخاب مدل مناسب جستجو میکنم
    5. برندهایی که مدل تازه معرفی شده دارند اونها رو هم نگاه میکنم
    6. حالا از بین این اطلاعاتی که بدست اومده تصمیم میگیرم که حالا:
    a. آیا وقت مناسب خرید هست؟
    b. آیا هدفون مناسب برای خرید وجود داره؟
    c. محصولات آینده مشخصات بهتری نسبت به موجودی دارند؟
    d. مدلهای Limited برای فروش وجود داره؟
    e. از بین هدفونهای موجود آیا با هدفونهایی که دارم صداشون همخوانی داره یا در یک رده هستند؟
    f. سورس مناسب برای اون هدفون رو دارم؟
    g. هدفون جدید صرفآ جایگزین یک هدفون دیگه خودم باید باشه یا مکمل؟
    H. دوست یا آشنایی هست که برام تهیه کنه؟
    i. نمایندگی توی اون کشور مورد نظر که دوست یا آشنا هست وجود داره؟
    j. موجودی نمایندگی رو ازشون از طریق ایمیل سوال میکنم همینطور هزینه مجموع مثل کرایه رفت و امد و فاصله دقیق محلی که آشنا اونجا ساکنه تا محل فروشگاه رو از توی گوگل پیدا میکنم تا بتونم کروکی به اشنا بدم و اگه خیلی دور باشه که توی یه کشور دیگه اینکار رو با دقت تکرار میکنم
    k. سعی میکنم تمام شماره های تماس رو به آشنا بدم تا بتونه با اونها تماس بگیره و روز قبل و همون روز خرید معمولآ همزمان با فروشگاه از طریق ایمیل هماهنگی رو انجام میدم تا با مشکلی برنخورم
    l. در صورتیکه نمایندگی موجود نداشت از نمایندگی آدرس فروشگاهی که موجود داشته باشه میگیرم و با اونها هماهنگی رو انجام میدم
    m. برای پرداخت معمولآ دو برابر مبلغ تمام شده رو به حساب آشنا واریز میکنم تا هم اینکه نوسانات کوتاه مدت ارز هزینه ها رو بالا نبره و هم اینکه آشنا رو به دردسر نندازم و اون با خیال راحت خرید کنه
    n. سعی میکنم صبر کنم و هزینه پست ندم تا اینکه هدفون رو آشنا با خودش بیاره ولی اگه خیلی فشار به مغزم اومد چاره ای نیست 100 دلاری هم بابت پست میدم
    o. موقع تحویل گرفتن هدفون تنها کاری که از دستم برمیاد تشکر از آشناست و این حکایتی هست که سالهاست همینطور ادامه داره و خواهد داشت آخه یه لذتی خاص داره استرس و نگرانیش و صبر عذاب آورش

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 13-11-2011 at 00:13.

11. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

ببخشید با اینکه ADSL با سرعت 1 مگ دارم اما شده 1/10 دیال آپ سعی میکنم امشب ادامه پستها رو جواب بدم
    البته برای اینکه اسپم نباشه همین پست رو در اولین فرصت به جهت پاسخگویی ادیت میکنم

در حال حاضر بهترین مدل از بین چند مدل معرفی شده بی اغراق و بزرگ نمایی بی منطق، EX1000 هست اون هم به دلایلی فقط ورژن ژاپنی اون.

آقا رضا وقتی جواب دوست گلمون mrm88 رو میدین میشه اینو هم توضیح بدین که چرا میگین فقط ورژن ژاپنی؟ به خاطر کیفیت سیم ورژن زاپنی هست؟
    یا کیفیت صدای ورژن آمریکایی پایین تره یا کیفیت ساختش یا هر دوش؟

یعنی اینقد تفاوت هست که بیخیال خریدن ورژن آمریکاییش بشیم؟

آخه آَشنای ژاپن رفته از کجا پیدا کنم ؟

13. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قیمت این هدفون Klipsch S4 که یکی از دوستان گذاشته بود چند صفحه قبل چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان قیمت این هدفون Klipsch S4 که یکی از دوستان گذاشته بود چند صفحه قبل چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حول و حوش 105 تومن با گارانتي.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب منم s4 i white گرفتم ۱۳۰ با گارانتی اواسان در کل بد نیست ولی اون چیزی که انتظار داشتم نبود شاید یه مفداری از ایرفون ها کریتیو بهتر باشه و کیفیت ساختش هم زیاد جالبن نیست با این قیمت ولی در کل خوبه و اصل هم هست در ضمن اون دوستمون که ۱۱۵ گرفت خیلی شانس داشت اون فروشنده جریانشو گفت چرا ۱۱۵ داده بهش ای خر شانس ( شوخی *،)

17. 7 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •