تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 720 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

Cnet.com فقط پنلای آمریکای شمالی رو تست میکنه تو آمریکا VT30 فقط 55 و 65 اینچ داره و ST30 هم زیر 50 اینچ نداره باید ریویوهای اروپایی رو نگاه کنی مثلا Cnet اروپا که آدرسش cnet.co.uk هست یا Cnet آسیا asia.cnet.com البته پنلهای اروپایی تقریبا با پنلهای اکثر نواحی آسیا یکی هستن.

اگه کارت گرافیک شما خروجی HDMI داره حتما سعی کنید از خروجی HDMI تصویر بگیرید چون ورودی VGA در این پنلها محدودیت داره و خروجی تصویر رو روی 1080p قرار بدین و اگر گزینه ای برای گستره رنگها وجود داره روی sRGB قرار بدین.
    کانالهای ماهواره ای بسته به کیفیت خروجی کیفیتهای متفاوت دارن بعضی کانالها بی کیفیت هستن و نوع ----- هم در کیفیت تصویر تی وی شما تاثیر مستقیم داره رسیورهایی هستن که کیفیت خروجی جالبی ارائه نمیدن البته Setup کردن ----- هم مهم هست.
    در کل به نظر من پنل عالی ای هست کیفیت خارق العاده ای داره مخصوصا روی تصاویر HD با کیفیت کاملا مبحوت کنندس امیدوارم ازش لذت ببرید.
    ممنون اقا این st30 های ما چقدر تفاوت دارن از نظر پنل و کیفیت کرای نسبت به st30 های امریکایی؟ چه چیزایی کمتر دارن . به خشکی سانش گفتم به خیال خودم رفتیم چیزه تاپ خریدیم ؟
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

3بعدی والا یه چند کلیپ کوتاه 3 4 دقیقه ای دانلود کردم از نت بله ساید بای ساید هستش ولی با نرم افزارهای مختف چک کردم اصلا تفاوتی احساس نکردم . اصلن با تنظیمات کارت گرافیک سیستم رو به صورت 3 بعدی در اوردم ولی بارم حین پخش چیزه خاصب ندیدم حالا فعلن باید بگردم دنبال بلوری 3بعدی ببینم چیزی میشه که بشه .
    تشکر از حمایتتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

متاسفانه گندو زدن 42ST30 با 42VT30 کاملا یکسان هستن تنها تفاوتی که دارن این هست که VT30 صفحه نمایش یک دست داره و منوی تنظیمات گسترده تر در عوض 42ST30 فیلتر کنتراست بهتری داره ولی مدلهای 50 اینچ و بالاتر VT30 از پنلهای متفاوت استفاده میکنن.
    سلام
    میگم حالا این 42vt30 با 50vt30 چه تفاوت محسوسی در تصویر دارن؟

من تصویر 50vt30 و 42vt30 رو دیدم و تفاوتی درش ندیدم و 42vt30 تو تصاویر sd بهتر عملکردش از نظره من هست بخاطره کوچکتر بودنش و کلا اگه تفاوتی هم داره چشم ما خیلی قادر به تشخیصش نیست و حالا اون فیلتر کنتراستش بهتره یا بدتره هم خیلی تاثیر نداشته و بیشتر بدرد همین سایتهای امتیاز دهی میخوره و حتی همون st30 هم انچنان تفاوتی نداره با vt30 مگر در تنظیمات تصویر که اونم از کج سلیقگی و سیاست پاناسونیک برای گرونتر انداختن vt30 هست.

اینم که نمایندگی میگه 50 از 42 بهتره میخواد جنسه خودش رو بفروشه و این نمایندگیها اصلا هیچی بارشون نیست و روزی که رفته بودم tv بخرم نمایندگی میگفت st30 بهتر از vt30 هست و اگه من اطلاعات از قبل نداشتم حتما روی خریدم تاثیر داشت و هر چی باشه خیلی از ماها خودمون رو تو این تابیک کشتیم که بگیم 50 اینچ بهتره و همین باعث شد تقاضا برای 50 بالاتر بره و گرونتر بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    چرا نقل قولها بعضی وقتها تایید مدیر میخواد؟
    حالا کو پست من؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون ازتون اقا . از کجا باید به این نوشته ها برسم ؟
    راستی فکر کنم زدم بلندگوهاشو ترکوندم صدای غر غر میده وقتی جایی باس ناجور داره در بقیه حالات خوب صدا رو ادا میکنه ولی بعضی موقع ها به غر غر میفته ؟ ببرم گارانتی شامل گارانتی میشه ؟

راستی تو بعضی از حرکت های سریع توصویر البته به صورت نه قابل محسوس یه کوچولو پر میفیته هم تصابر با کیفیت هم بی کیفیت !!!! البته خیلی کم مثه حرکت دست تو فاصله تقریبا زیاد بیشتر از 30 سانت مثلا از این تی وی بعدیه ؟ انت که بهش وصب کردم سبکه های ایران رو بعی موقع ها اینطوری نشون میشه . دق اصلیم هم بلندگوهاشه که نمیدونم چی کارش کردم سریعا باید برم سینما خانگی بگیرم براش..تشکر

ببخشید از اینکه این حرف رو می زنم ها شما نوار پلاسیتکی دور قاب پایینش رو کندید؟ چون من روز اول نکنده بودمش و جلوی اسپیکر ها رو گرفته بود وقتی صدای بیس دار می اومد صدای تلوزیون گز گز می کرد
    Last edited by hooraman; 25-02-2012 at 02:32.

6. 2 کاربر از hooraman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

نه آقا خواهش میکنم . نه ولا من یه روزه هنوز گرفتمش . نکندم از این بایت که خیلی گنده بود به اصرار خانواده قرار بود پسش بدیم .بهش دست نزدیم بهش . ممنونم از لطفتون . اقا بعید میکنم نواز پلاستیکی دوره قاب به این صدای گزگز مربوط باشه ؟ من یادم نمیاد صدا رو طوری زیاد کرده باشم که بلندگوهاش اسیب ببینه ولی مقه اینکه هر وقت صدای بیس زیاد میشه به جوری اعجاج پیش میاد که بلندگوها جواب میکنه و صدای گز گز مثه پارگی بلندگو میده . این کار رو میکنم ببینم درست میشه . ولی خیلی چیز عجیبیه اخه صدای تی وی از پشتش پخش میشه و این یه لایه پلاستیک 5 سانتی چجوری میتونه اینکار رو بکنه . بلندگوش سمت چپیم این جوری میشه اون یکی تا حدودی سالم هستش
    تشکر و ممنون از لطفتون

ادیت :

اقا خیلی ممنون از راهنماییتون الان رفتم تو تاریکی شب نور گوشی رو انداختم قسمت پایینی تی وی ددیم بله شما درست میگید پاینه پایینه انگار محلی برای خروج صدا به صورت توری بسیار ریز وجود داره که از قرار معلوم همون لایه پلاستیکی مانع خروج صدای بهتر و همچنین اعجاج و گز گز میشه . بازم تشکر ممنون . خودم تا حالا دوروبرش نپلکیده بودم .
    راستی همین روزی اوای اثرات جا موندگی ارم های شبکه های روی پنل دیدم و امیدوارم مشکلی نباشه . البته زیاد نبود . چون اخر شب داشتم تی وی نیگا مرکردم و چراغ ها همه خاموش بود طبیعتا این جا موندگی رو راحت تر میشه تشخیص داد البته اون قدری نبود که هر کسی متوجه بشه چون این مسله برام مهم بود همش از اول صبحی دنبالش میگشتم که دیگه اخر شب به علت خاموش بودن چراغ رو پنل زوم کردم و پیداش کردم .
    اقا من تا چند ساعت روی همین حالت معمولی تی وی نیگا کنم . تا حالا روی مد مغازه یا همون داینامیک نزدمش و قصد هم ندارم به همین زودیا بزنم . همین تصویرشم منو اندکی راضی نگه داشته تا حالا .
    بازم زیاد شد . تشکر فراوان از دوستان
    Last edited by TATU_TATY; 25-02-2012 at 03:13.

8. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام
    میگم حالا این 42vt30 با 50vt30 چه تفاوت محسوسی در تصویر دارن؟

من تصویر 50vt30 و 42vt30 رو دیدم و تفاوتی درش ندیدم و 42vt30 تو تصاویر sd بهتر عملکردش از نظره من هست بخاطره کوچکتر بودنش و کلا اگه تفاوتی هم داره چشم ما خیلی قادر به تشخیصش نیست و حالا اون فیلتر کنتراستش بهتره یا بدتره هم خیلی تاثیر نداشته و بیشتر بدرد همین سایتهای امتیاز دهی میخوره و حتی همون st30 هم انچنان تفاوتی نداره با vt30 مگر در تنظیمات تصویر که اونم از کج سلیقگی و سیاست پاناسونیک برای گرونتر انداختن vt30 هست.

اینم که نمایندگی میگه 50 از 42 بهتره میخواد جنسه خودش رو بفروشه و این نمایندگیها اصلا هیچی بارشون نیست و روزی که رفته بودم tv بخرم نمایندگی میگفت st30 بهتر از vt30 هست و اگه من اطلاعات از قبل نداشتم حتما روی خریدم تاثیر داشت و هر چی باشه خیلی از ماها خودمون رو تو این تابیک کشتیم که بگیم 50 اینچ بهتره و همین باعث شد تقاضا برای 50 بالاتر بره و گرونتر بشه.
    تو سایت پاناسونیک نوع تکنولوژی پنلهای 42 اینچ رو متفاوت اعلام کردن و تست بعضی سایتها که همه سایزها رو تست کردن تائید میکنه که کنتراست و عمق رنگ مشکی پنلهای 50 و بالاتر در مدل VT30 بهتر هست البته در محیطهای تاریک و کم نور اگه شما دو پنل رو بقل هم ببینید متوجه میشید.
    در مورد فیلتر دودی رنگ که باعث افزایش کنتراست در محیطهای پرنور میشه 42ST30 برتری داره و عمق رنگ مشکی رو در محیطهای پرنور بهتر حفظ میکنه فیلتر 42VT30 به نظر من کمی به سمت رنگ سبز تمایل داره.

10. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kayhanm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    ببخشید اینجا درخواست قیمت میدم
    آقا vt30 65 اینچ و 55 اینچ اصلی که پانلش ژاپنی باشه کسی اطلاعی نداره چنده؟من گیج شدم در رابطه با قیمت
    سپاس

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

3بعدی والا یه چند کلیپ کوتاه 3 4 دقیقه ای دانلود کردم از نت بله ساید بای ساید هستش ولی با نرم افزارهای مختف چک کردم اصلا تفاوتی احساس نکردم . اصلن با تنظیمات کارت گرافیک سیستم رو به صورت 3 بعدی در اوردم ولی بارم حین پخش چیزه خاصب ندیدم حالا فعلن باید بگردم دنبال بلوری 3بعدی ببینم چیزی میشه که بشه .
    تشکر از حمایتتون
    حالت سه بعدی رو فعال کردین دوتا تصویر یکی بشه؟ دکمه viera tools رو بزنید 3D رو فعال کنید موقع پخش تصویر ساید بای ساید تا دوتا تصویر یکی بشه.

نه آقا خواهش میکنم . نه ولا من یه روزه هنوز گرفتمش . نکندم از این بایت که خیلی گنده بود به اصرار خانواده قرار بود پسش بدیم .بهش دست نزدیم بهش . ممنونم از لطفتون . اقا بعید میکنم نواز پلاستیکی دوره قاب به این صدای گزگز مربوط باشه ؟ من یادم نمیاد صدا رو طوری زیاد کرده باشم که بلندگوهاش اسیب ببینه ولی مقه اینکه هر وقت صدای بیس زیاد میشه به جوری اعجاج پیش میاد که بلندگوها جواب میکنه و صدای گز گز مثه پارگی بلندگو میده . این کار رو میکنم ببینم درست میشه . ولی خیلی چیز عجیبیه اخه صدای تی وی از پشتش پخش میشه و این یه لایه پلاستیک 5 سانتی چجوری میتونه اینکار رو بکنه . بلندگوش سمت چپیم این جوری میشه اون یکی تا حدودی سالم هستش
    تشکر و ممنون از لطفتون

ادیت :

اقا خیلی ممنون از راهنماییتون الان رفتم تو تاریکی شب نور گوشی رو انداختم قسمت پایینی تی وی ددیم بله شما درست میگید پاینه پایینه انگار محلی برای خروج صدا به صورت توری بسیار ریز وجود داره که از قرار معلوم همون لایه پلاستیکی مانع خروج صدای بهتر و همچنین اعجاج و گز گز میشه . بازم تشکر ممنون . خودم تا حالا دوروبرش نپلکیده بودم .
    راستی همین روزی اوای اثرات جا موندگی ارم های شبکه های روی پنل دیدم و امیدوارم مشکلی نباشه . البته زیاد نبود . چون اخر شب داشتم تی وی نیگا مرکردم و چراغ ها همه خاموش بود طبیعتا این جا موندگی رو راحت تر میشه تشخیص داد البته اون قدری نبود که هر کسی متوجه بشه چون این مسله برام مهم بود همش از اول صبحی دنبالش میگشتم که دیگه اخر شب به علت خاموش بودن چراغ رو پنل زوم کردم و پیداش کردم .
    اقا من تا چند ساعت روی همین حالت معمولی تی وی نیگا کنم . تا حالا روی مد مغازه یا همون داینامیک نزدمش و قصد هم ندارم به همین زودیا بزنم . همین تصویرشم منو اندکی راضی نگه داشته تا حالا .
    بازم زیاد شد . تشکر فراوان از دوستان
    جا موندگی رو همون طور که همه ادیتورها میگن بین 100-200 ساعت اول بیشتر باید مراقب باشید چون گازهای فسفر تازه هستن و احتمال سوختنشون بالاتره. یه کم که کهنه تر بشن به این راحتی جا نمیندازه. منم خودم تو 200 ساعت اول با VT30 این قضیه رو تجربه کردم و تأیید میکنم که حتی با کنتراست زیر 50 هم راحت جا مینداخت ولی الآن خیر.

درود
    آقا vt30 65 اینچ و 55 اینچ اصلی که پانلش ژاپنی باشه کسی اطلاعی نداره چنده؟من گیج شدم در رابطه با قیمت
    سپاس
    65 بالای 10 میلیون تومن هست. قبل گرون شدن قیمت ها 9 و خورده ای بود.
    55 تو ایران نیست. ژاپنی فقط 65 هست که قیمت غیر معقول و غیر قابل توجیهی داره.

13. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود
    سپاس
    درودبرشما
    55st30 قیمت 5میلیون........... made in japan
    Last edited by mzy; 26-02-2012 at 01:21.

15. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •