256 قدیم سرعت 380 تخت....
شب رایگان داره...
جدید هم دوستان دارن تست میکنن
256 قدیم سرعت 380 تخت....
شب رایگان داره...
جدید هم دوستان دارن تست میکنن
سلام دوست عزیز من طرح قدیم داشتم سرعت هم خیلی خوب بود هم شبانه رایگان داشت ولی الن 3 روزه طرح جدید گرفتم مثل اینکه شبانه رو برداشتن برای یه دوست دیگه من هم همین طوری شده قرار فردا با هم بریم مخابرات حتما مینویسم در موردش فردا ولی الان بهترین حالت سرویس های نا محدود هستش!
سلام
من ديروز به شماره 2020 زنگ زدم. اون كسي كه پشت خط بود (و صداش از ته چاه در مي اومد) گفت سرويس هاي حجمي(محدود) طرح جديد فقط اگر بالاي شش ماه باشند دانلود رايگانه شبانه دارند. حالا اگر باقي دوستان خبرهاي تكميلي دارند ما رو هم در جريان بگذارند. چون من به احتمال زياد بعد از عيد مي خوام بيام از مخابرات سرويس بگيرم. پيغام ها رو كه مي خوندم مثل اينكه مخابرات قطعي زياد داره . همينطوره؟ ممنون ميشم يكي از دوستان توضيح مفصلي در باره ي رضايت يا عدم رضايت از سرويس هاي مخابرت بده.
512 محدود كسي داره "سرعت دانلود چنده؟
حجمی تعطیل شد پس...
دوستان من سه چهار روز پیش سرعتم خوب بود به خاطر یه مشکل کوچیک زنگ زدم پشتیبانی سیستم رو ری استارت کرد بعد از چند ساعت سرعت خیلیلیلیلی افت کرد به نظر شما ربطی داره یا تصادفی بوده (چون بعدش چند بار زنگ زدم گفتن ری استارت میکنیم درست بشه که نشد و دیروز هم میگفتن مثل این که مشکل کلیه)
شبانه رايگان براي سرويسهاي 6 ماهه و 1 ساله هستش.سرعت من 256 8" گيگ از 150 بيشتر نميره![]()
خوب دیگه به خاطر یه مشکل کوچیک زنگ زدی حالا باید بدوی
دقیقا برا من یه چیزی تو همین مایه ها اتفاق افتاد من رفتم مخابرات به خاطر قطع و وصل شدن مدام اینترنت، گفتن سیستم رو ریستارت میکنیم درست میشه
اما بعد از ریستارت کلا اینترنت منطقه قطع شده بودکل مخابرات افتادن تو دردسر که فکر کنم حدود 4 ساعت اینترنت قطع بود
من امروز رفتم پشتیبانی همین طور که دوستان فرمودند شبانه رایگان فقط برای سرویس های که 6 ماه و 1 سال تمدید کنی موجود هستش.من از پشتیبانی پرسیدم که میخام سرویس 512 نامحدود بگیرم پشتیبانی گفت نگیر سرویسشون خوب نیست سرعت به شدت پایین میاد ولی دوستان تو همین صفحات از سرویس های حجمی تعریف میکردن الان موندم چی کار کنم برم سرویس 6 ماه بگیرم یا نگیرم !!!دوستان به نظر شما سرویس های نا محدود آسیا تک چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)