تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 602 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام هدفون energy sistem dj 310 بهتره یا philips shl 3000 مرسی راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت pkarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام هدفون energy sistem dj 310 بهتره یا philips shl 3000 مرسی راهنمایی کنید
    سلام
    من از هدفون‌ها چیز زیادی سرم نمی‌شه. دوستان قطعا می‌تونن تو این بازه قیمتی محصولات خوبی رو پیشنهاد بدن، ولی اگه بین این دو مورد مردد هستید قطعا می‌گم که SHL3000 بهتره. جدا از بحث معتبر و باسابقه بودن فیلیپس، این هدفون‌اش بازخوردهای خیلی خوبی داشته و تو این بازه قیمتی از انتخاب‌های مناسبه (البته بدنه‌اش تمام پلاستیک و ظریف هست و باید مواظب‌اش باشید). ضمنا اون‌طور که می‌گن، خرید هدفون‌های انرژی سیستم (با وجود قیمت پایین و رو بورس بودن‌شون) اصلا پیشنهاد نمی‌شه، چون دوام کمی دارن
    Last edited by pkarash; 11-04-2014 at 18:24.

3. این کاربر از pkarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد مدل هایی که هم بی سیم هستند هم باسیم چیه؟چند مدل خوبشو میشه معرفی کنید؟تا 500
    Last edited by dav00d; 12-04-2014 at 00:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Audio-Technica ATH-M50
    Creative Aurvana Live
    Sony MDRV6 Monitor Series
    AKG K181DJ DJ-Style
    Sennheiser HD 518
    بین اینا که گفتم کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
    یه صدای با کیفیت،استفاده طولانی مدت

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Audio-Technica ATH-M50
    Creative Aurvana Live
    Sony MDRV6 Monitor Series
    AKG K181DJ DJ-Style
    Sennheiser HD 518
    بین اینا که گفتم کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
    یه صدای با کیفیت،استفاده طولانی مدت
    ببین انتخاب بین اینا به خیلی چیزا بستگی داره که فقط به استفاده طولانی مدت اشاره کردی..... در مورد سونی نظری ندارم اما Creative و AKG کاربرد پرتابل دارن... کیفیتشون بد نیست ولی با هدفون هایی مثل M50 یا HD518 قابل مقایسه نیستن. ریویو پرتابل ها رو اینجا میتونی بخونی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    M50 همین چند صفحه قبل در موردش بحث شده. بستگی به سورس داره... مثلا" با iPod 5 صداش خوب بود اما با Galaxy S3 یه خورده صداش کم بود.... اما زیاد واسه استفاده طولانی مدت راحت نیست....
    HD518 هم هدفون خیلی خوبیه و صدای شفاف و نسبتا سردی داره اما این هم به سورس بستگی داره.... iPod بدون آمپ خیلی راحت از پس بیسش بر نمیاد.... صدای گرم با بیس قوی داره...
    در کنار اینها باید در نظر داشته باشی HD518 هدفون پشت بازه و به تبع نشت صدا داره و Isolation خوبی نداره پس تو محیط پر سر و صدا نمیشه استفاده کرد... اما M50 پشت بسته است و از این نظر بهتره اما باعث گرم شدن لاله گوش و عرق کردن میشه....
    خلاصه فاکتور های زیادی وجود دارن که فقط با ذکر دقیق کاربرد و جنس صدای مورد نظرت میشه به نتیجه نهایی رسید.

7. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    من از هدفون‌ها چیز زیادی سرم نمی‌شه. دوستان قطعا می‌تونن تو این بازه قیمتی محصولات خوبی رو پیشنهاد بدن، ولی اگه بین این دو مورد مردد هستید قطعا می‌گم که SHL3000 بهتره. جدا از بحث معتبر و باسابقه بودن فیلیپس، این هدفون‌اش بازخوردهای خیلی خوبی داشته و تو این بازه قیمتی از انتخاب‌های مناسبه (البته بدنه‌اش تمام پلاستیک و ظریف هست و باید مواظب‌اش باشید). ضمنا اون‌طور که می‌گن، خرید هدفون‌های انرژی سیستم (با وجود قیمت پایین و رو بورس بودن‌شون) اصلا پیشنهاد نمی‌شه، چون دوام کمی دارن
    مرسی حالا غیر از اینا یه مدل که خوب باشه تو همین رنج قیمت شما چیو پیشنهاد میکنی؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببین انتخاب بین اینا به خیلی چیزا بستگی داره که فقط به استفاده طولانی مدت اشاره کردی..... در مورد سونی نظری ندارم اما Creative و AKG کاربرد پرتابل دارن... کیفیتشون بد نیست ولی با هدفون هایی مثل M50 یا HD518 قابل مقایسه نیستن. ریویو پرتابل ها رو اینجا میتونی بخونی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    M50 همین چند صفحه قبل در موردش بحث شده. بستگی به سورس داره... مثلا" با iPod 5 صداش خوب بود اما با Galaxy S3 یه خورده صداش کم بود.... اما زیاد واسه استفاده طولانی مدت راحت نیست....
    HD518 هم هدفون خیلی خوبیه و صدای شفاف و نسبتا سردی داره اما این هم به سورس بستگی داره.... iPod بدون آمپ خیلی راحت از پس بیسش بر نمیاد.... صدای گرم با بیس قوی داره...
    در کنار اینها باید در نظر داشته باشی HD518 هدفون پشت بازه و به تبع نشت صدا داره و Isolation خوبی نداره پس تو محیط پر سر و صدا نمیشه استفاده کرد... اما M50 پشت بسته است و از این نظر بهتره اما باعث گرم شدن لاله گوش و عرق کردن میشه....
    خلاصه فاکتور های زیادی وجود دارن که فقط با ذکر دقیق کاربرد و جنس صدای مورد نظرت میشه به نتیجه نهایی رسید.
    ممنون بابت جوابتون
    من بیشتر آهنگ پاپ گوش میدم،میخوام از هر نظر خوب باشه،حداقل حد وسط همه رو داشته باشه،باس،صدای با کیفیت،وزن،کیفیت بدنه،خوب با گوشی بتونه کار کنه(نکسوس 5)در کل کیفیت و شفاف بودن صدا خیلی برام مهمه
    ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه کلمه جا افتاد ، منظورم آمپ Desktop بود.
    شما اگر حتی تا هدفون های 300 اهمی مثل hd650 هم بخواین استفاده کنین، e12 مناسبه. ولی اگر اصرار روی دسکتاپ دارین، مدل e09 فیو هم احتمالاً تا خرداد میاد.
    یکی از کاربران هم یدونه آمپ ساختن که تاپیکش موجوده.

11. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان آیا هدفون دالبی زیر 200هزار تومن هم پیدا میشه؟
    دوستانی که تجربه هدفون چندکاناله دارن لطفا توضیح بدن که یه هدفون چقدر میتونه صدای دالبی رو ایجاد کنه
    یه هدفون واسه گوش دادن به موسیقی و فیلم نگاه کردن میخوام
    حداکثر هم 200 هزار میخوام هزینه کنم.
    متشکرم

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان

ایرفونی که الان دارم ازش استفاده میکنم Cx300II هست بیس خوبی داره ولی به نظرم تفکیکش زیاد جالب نیست

حالا میخام عوضش کنم و یه ایرفونی بگیرم که تقریبا نزدیک به ie80 باشه بودجمم 200 دلار هست . ایرفون اگه داخل ایران هم موجود نباشه مشکلی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •