تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 503 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوتا سوال :

ریو مدل 86 زیتونی سه تکه رنگ 163000 کارکرد چند باید فروخته بشه ؟ هزینه انتقال سند چند هست ؟
    +
    قصد فروش و ثبت نام یک ماشین توی ایران خودرو دارم حالا تندر یا 206 یا رانا هرچی بود فرقی نداره چون نمیخوام سوار اون بشم ... میفروشمش ... بعد من که میخوام بفروشم زمان تحویل باید پول رو بدم بعد بفروشم یا بدون اینکه پول رو هم بدم میتونم مشتری پیدا کنم و جوری که سودش نسوزه بفروشم ... ؟ چون من پولم بقدر فروش همین ماشین الانه و پول دیگه ندارم که بزارم روش ... نهایتش دیگه اگه نشه باید اون موقع از پدری ، برادری... قرض بگیرم و سریع بهشون برگردونم !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اگر پلیس خودرویی رو بگیره که راننده گواهینامه نداشته باشه جریمه میکنه یا منتقل میشه به پارکینگ ؟ برای دراوردن از پارکینگ فقط صاحب ماشین باید باشه یا دوستی آشنایی که مدارک لازمه رو داره حل میشه ؟

ببخشید اینجا پرسیدم تاپیک مربوط به گواهینامه بازدیدکننده نداره و جواب های ... هم میدن .

ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

اول این که چرا نو نمیخواین

خوب ماشین ها تو این رده کیفیت زیاد بالایی ندارن فقط ال90 و تا حدی 206 v8 کیفیت خوبی دارند و بقیه کیفیتشون پایینتره
    ولی به حر حال
    بستگی به کاربرد شما هم داره برای استفاده چند نفر و بیشتر استفاده در شهر یا جاده
    206 v8 گزینه خوبیه و رانا هم هست که اونم خوبه پارس lx هم بدک نیست ولی کیفیت پایین تری داره
    اگرم با سمند مشکلی ندارین مدل lx ef7 هم گزینه خوبیه
    هاچ بک چیزی نیست ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhantaktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من با 21 چی بخرم یکی راهنمایی کنه ، وقتی وارد نمایشگاه میشم میگن با این پول هیچی نمیتونی بخری ، پراید نمیخوام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من با 21 چی بخرم یکی راهنمایی کنه ، وقتی وارد نمایشگاه میشم میگن با این پول هیچی نمیتونی بخری ، پراید نمیخوام
    ریو 86 (که من دارم و میخوام بفروشمش )
    واقعا اگه تمایلی داشتید یک ندایی بدید

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تیبا ماشین خوبیه میتونی بهش فکر کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگر پلیس خودرویی رو بگیره که راننده گواهینامه نداشته باشه جریمه میکنه یا منتقل میشه به پارکینگ ؟ برای دراوردن از پارکینگ فقط صاحب ماشین باید باشه یا دوستی آشنایی که مدارک لازمه رو داره حل میشه ؟

ببخشید اینجا پرسیدم تاپیک مربوط به گواهینامه بازدیدکننده نداره و جواب های ... هم میدن .

ممنونم.
    تا الان که از خدا عمر گرفتم و بمدت یکماه بدون گواهینامه مسافر میزدم نشنیدم پلیس بدون گواهینامه ماشین کسو ببره پارکینگ.اگه همیچن اتفاقی هم بیافته باس صاحب خود ماشین بره ماشین بگیره

8. این کاربر از majidnewman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نظر شخصیمه ولی 206 مدل پایین از هر تیپی سراپا و با بادنه سالم بهترین گزینه اس.کم مصرف شیک و پولت نمیسوزه من خودم سمند ال ایکس 90 دارم ازش راضیم ولی گزینه بعدی قطعا 206 خواهد بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تیبا ماشین خوبیه میتونی بهش فکر کنی
    خیلی عذر میخام ولی تیبا حتی اخرین گزینه هم نمیتونه باشه حیف اون پول نیس که با زحمت کشی خرج یه ماشینی کنی که روت نشه باهشا برری بیرون واقعا این مردم ما اینقدر...ل شدن!!به همه چی نه نمیگن

11. 2 کاربر از majidnewman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با توجه به بودجه شما خودروی مناسب پزو 405 GLX مدل 87 هست
    که میتونی موارد تمیز و مناسبش رو هم پیدا بکنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •