چیزی که شما می بایست انجام دهید ، ساختن مفهوم است . پس به مفهوم نزدیک شوید و آن را بسازیدWhat you should try to accomplish is built meaning.So get close to the meaning and build!
دوستان اگر ایرادی بود متذکر شوید
چیزی که شما می بایست انجام دهید ، ساختن مفهوم است . پس به مفهوم نزدیک شوید و آن را بسازیدWhat you should try to accomplish is built meaning.So get close to the meaning and build!
دوستان اگر ایرادی بود متذکر شوید
Built گذشته هست و جمله اول به نظر من اینطور بهتره:
چیزی که باید به ان دست پیدا کنید، مفهموم ساخته شده است...
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
sky imagination غلطه باید بگین imagination sky
فکر کنم بجای with باید از حرف اضافه on استفاده کنید یعنی اینجوری:
fly on the imagination's wings
چیزی که باید سعی کنید تا به ان دست پیدا کنید، مفهوم (معنی) ساخته شده است.پس به معنی دقت کنید و بسازید.
What you should try to accomplish is built meaning.So get close to the meaning and build!
یاعلی![]()
دوستان من مفهوم قسمت قرمز رو متوجه نمیشم.
The secondary breakup of drops is important because primary breakup yields drops that are
intrinsically unstable to secondary breakup, while secondary breakup often is the rate
controlling process within dense sprays in much the same way that drop vaporization often is
the rate controlling process within dilute sprays
یعنی داره مقایسه می کنه که شکست اولبه ناپایدارتر از شکست ثانویه هست؟
یا انیکه میگه شکست اولیه ناپایدار هست و به شکست ثانویه ختم میشه؟ آخهto امده....
Last edited by afshin b; 02-03-2014 at 10:00.
سلام دوستان
خواستم ببینم تو رشته شبکه، Path Finding با Routing تفاوت داره؟
یه متنیه در مورد مسیریابی سلسله مراتبی
حالا هم Hierarchical Routing داریم (که در ویکی هم مدخل داره) هم Hierarchical Path-finding
نتایج جستجوهام نشون میده Routing پرکاربرد تره، اما نرم افزاری که برای مسیریابی طراحی شده، اسمش PathFinder هست
اگه فرقی ندارن با هم، همین Path finding رو استفاده کنم
این مشکل رو با "رأس" هم دارم. هم Vertex ترجمه میشه و هم Record
یه جا دیدم نوشته a graph with 17 vertices
یه جا دیگه هم از Records استفاده شده بود
لطفا ترجمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا اولی...!
منظور اینه که (قطرات/ تنزلهای) اولیه، ثبات لازم برای مرحله دوم رو ندارن.. نمی تونن برای ریزش (breakup) مرحله دوم ملاک قرار بگیرن.. در اون حد نیستن.. برای ارزیابی مناسب نیستن چون مرحله دوم مهمتره ( پروسه کنترل نرخ انتشار ) .....
والا کورش جان بنظرم مشکل از اون نرم افزاره که این اسمو گذاشته !!! آخه از قدیم مسیریابی Routing بوده و دیوایسمون هم router ...
البته شاید هم میخواسته اسمش با سخت افزار تو این قضیه قاطی نشه !!
Vertex هم فقط تو مبحث هندسی و گرافیک دیدم و بجز راس هیچ معنی دیگه ای نباید بده ..
(Vertex shader و pixel shader در بحث امکانات و قدرت کارتهای گرافیک )
همانطوری که معلومه ، افراد ؛ورژن وارز (غیر قانونی (منظور کرک شده) )بازی های رو دانلود می کنند چون قیمتشون مضحک /مسخره است .
اسم نرم افزار های زیاد ملاک نیست تا جایی که من توی گرافیک بودم اسم نرم افزار های با کاری که انجام می دن در ظاهر ربط داره ، بعضی مواقع استفاده از اسم اون نرم افزار برای اون روش مضحک هست .
اینجا هم فکر کنم - البته به نظر من- routing هست
و ورتکس رو مطمئن هستم که غلطه ، کلا اون مال گرافیک هست ، توی نرم افزار های گرافیکی سر و کار ما همش با ورتکس هست مخصوصا مدلینگ .
امروز همش شد گرافیک
موفق و پیروز باشین
یا علی![]()
he started to
understand the difference between getting what you “want” and allowing things to unfold for a higher
purpose.
او شروع به درک تفاوت های بین آنچه "می خواهی" شدن و اجازه دادن به چیزهای اطراف برای مقاصد والاتر شود
این درسته؟ برای من که گنگ بود!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)