حسود از فربه شدن دیگران لاغر می شود . . .
" هوراس "
حسود از فربه شدن دیگران لاغر می شود . . .
" هوراس "
هر معرفتی برای انسان اگر به دست آید بنابر این برای همگان قابل دسترسی است . پس اگر خدایی وجود دارد باید من بتوانم آن را تجربه کنم . چطور کشیشان به این راحتی به خدا نزدیکند ولی دیگران آن قدر دور که باید کشیش را واسطه قرار دهند تا به آن برسند
هیوم
اینکه من چیزهائی خوبی آموختم که هیچ جوابی برآن پیدا نمی شود!" . هلگه توُروُند
همگی ما نسبت به بیشتر خدایانی که مردم تا کنون باور داشته اند بی خدا هستیم.برخی از ما تنها یک خدا فراتر میرویم
ریچادر داوکینز
یک ابله تحصیل کرده از یک ابله بی سواد ابله تر است. مولیر
---------------------------------------------------------------
عشق چنان شیفتگی در نهان خود دارد که سخت ترین دلها نیز ، گاهی هوس شنا در آن را می کنند . ارد بزرگزندگی ات را قربانی چیزی مکن،همه چیز را قربانی زندگیت کن . اشوبا ازدواج، مرد روی گذشته اش خط می کشد و زن روی آینده اش. (سینکالویس)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان برای نخجیر دشمنان چون تیر و پیکان اند. بزرگمهخودت باش شاید بدترین پندی باشد که به بعضی ها می توان داد . تام سامسونابله
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- همیشه به دنبال بزرگ تر از خود می گردد ، که او را تحسین کند. بوالو
بهترین چیزهائی که همیشه منظور من بوده است, آرزو می کردم که مد نظرم نبود!!!" . فرانس ویندر بررگ![]()
هيچ مي داني فرصتي که از آن بهره نمي گيري، آرزوي ديگران است؟! . جک لندن
تجربه نامی است که تمام افراد بر روی اشتباهات خود می گذارند.اسکاروایلد
يک ساعت زندگي با افتخار و شکوه به يک قرن گمنام زيستن مي ارزد . سر والتر اسکات
هر چه بيشتر عمر مي کنم بيشتر اطمينان پيدا مي کنم که تفاوت عمده انسانها ، تفاوت بين انسان ضعيف و قوي ، بين انسان بزرگ و کوچک ميزان توانايي يا اراده استوار و خلل نا پذير آنهاست . به اين معني که انسان قدرتمند هنگامي که هدفي را براي خود مشخص مي کند دو راه بيشتر پيش رو ندارد : يا مرگ يا پيروزي. توماس فاول باکستون
آدمي شاگردي است که درد و اندوه او را تعليم مي دهد و هيچکس بدون احساس اين معلم قادر به شناسايي خود نيست . آلفرد دوموسه
پشيماني، اولين گام براي پوزش است. ارد بزرگ
بيهوده گويان پند آموزند ، زيرا هشياران عيب ايشان را به ديده مي نگرند و از بيهوده گويي مي پرهيزند . بزرگمهر
مطمئن ترین راه به فساد کشاندن یک جوان این است که به او بیاموزند:
برای کسانی که مانند هم می اندیشند، بیش از کسانی که متفاوت می اندیشند، احترام قائل باشد.
فردریش نیچه
Last edited by B3HZ@D; 30-04-2011 at 10:58.
زن مانند شيشه ظريف و شکستني است . هرگز توانايي مقاومت او را نيازماييد . زيرا ممکن است شيشه ناگهان بشکند . سروانتس
زندگي ايده آل خود را طرح ريزي کنيد . براي ايجاد آن چه کارهايي را بايد و چه کارهايي را نبايد انجام دهيد ؟ . برايان تريسي
طول کشيدن معالجه را دو سبب خواهد بود : ناداني پزشک ، يا نافرماني بيمار . زکرياي رازي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)