نفرمایید قربان...
شما تاج سرید.
نفرمایید قربان...
شما تاج سرید.
برادر ، مگه شما فیبر نیستی؟
آخه من موندم شماکه حداقل چندساله تو همین مخابرات هستی! چطوری داری در مورده شرکتایه دیگه قضاوت میکنی؟ لابد دوستات داشتن رفتی یه روز خونشون تسته پینگ گرفتی!
بیخیال توروخدا ! انقد سنگه شرکتایه خصوصیرو به سینه نزنید!
آدم لجش میگیره وقتی میبینه کسی که اصلا از شرکتایه خصوصی سرویس نگرفته هی میاد از اونا تعریف میکنه !
شماکه n تا سرویس مخابرات داریو هرشبم میزاری رو داون ! آخه کدوم شرکته خصوصی میتونی انقد دانلود کنی؟
من چندبارم گفتم کسی که دانلود نداره و بازی هم نمیکنه به هیچ وجه نباید مخابرات بمونه اما در غیراینصورت با همین وضعیته داغون هم سگش به خیلی از شرکتایه خصوصی میرزه !
خیلی دوست دارم شما فیبریایی که دانلود و بازی تو برنامتون هست یه روز تبدیل به مسی شید ، بعد برید از این شرکتایه خصوصی نت بگیرید ، اونوقت ببینم چی میگید !
دوست عزیز حرفه شما تایید میشه ،من تا الان از پارسو شاتلو صبانتو مخی نت داشتم منتهی بهترین پینگو صبانت و مخابرات داشتنو دارن (صبانت تایم اوتش کمتره)
البته تو این چندوقته هم timed outهایه مخابرات زیاد شده ، اما بازم در مجموع پینگه مخابرات مثلا نسبت به شاتل قابل مقایسه نیست !
من که کلی ایمیل زدم وزیر تمام مشخصاتمو گذاشتم بی فایدهست
با اینا هرجور هم حرف بزنیم اینا یه راهکار و روشی دارن
اگه کسی بخواد شارژ کنه دیگه که شبانه نداره هزینهارو هم که به صورت اسمون خراش اوردن بالا ( واقعا مخم هنگ کرده که به این بیشرف ها چی بگم )
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا از شما تشکر میکنم برای پست های روشنگرانه و پیگیری هاتون.
یعنی قراره دیگه هیچ طرحی شبانه نداشته باشه؟اینطوری که خیلی ستمه .ما که فیبریم چیکار کنیم ؟باز دوباره هزینه مودم وایمکس و قیمتای نجومیو مشکلات آنتن دهی و..... ای خدا یه روز تو این مملکت آب خوش از گلوی ما پایین نرفت همش استرس و.....خدا لعنتشون کنه.
بفرمایید تحویل بگیرید دوستانی که مچکریم مچکریم راه انداخته بودید اینم همون دولت جدید که براش نامه مینوشتید اینترنت 20مگ بهتون بده.همونی که داشتیمو داره میگیری.
شما یک طرفه پیش قاضی نرو عزیز دل برادر
تو این خونه که شما می گی 5 تا دانشجو هست
که هر کدوم هم بخوان یک نرم افزار دانلود کنند یا صندوق پستیشون رو چک کنند روزانه 500 مگ مصرف میشه این حداقلش تازه آپدیت همه ی آنتی ویروس ها و خود ویندوز به کنار
میدونی من ماهی چه قدر به خاطره همین اکانت مزخرف پول می دم؟
چه قدر باید شارژ کنم
اگه میدونستی این حرف رو نمی زدی من حاضرم یک اکانت 128 داشته باشم که دانلودش نامحدود باشه که انقدر پول نگیرن تازه بماند که از من هی حجم می دزدیدن که هر چی هم زنگ میزنی جواب درست و حسابی به آدم نمی دن
در ضمن یک مثل قدیمی هست میگه : نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دسته مردم
حتما دیدم که میگم
شما هم الکی طرفداری مخابرات رو نکن
بحث و سیاسی نکنید بابا
مطمئن باش هر کدومشونم میومدند کاری نمی تونستند بکنن چون مخابرات بیش از 50% دسته سپاهه که به این راحتی ها هم ازش دل نمیکنه
خودم هم بحث رو سیاسی کردم![]()
یه نامه هم بنویسیم واسه امام زمان شاید فرجی شد /![]()
چطور اون زمان که مجکریم مچکریم میکردین بحث سیاسی نبود حالا بحث سیاسی شد؟
چرا دچار خودسانسوری شدی؟
برو تو تاپیک تهران ببین دارن فحش زیرو بالای همرو میدن.
معلومه وقتی از این چیزا اینقدر بترسیم حقمونم بخورن نمیتونیم پس بگیرن حتی اینجا جرات حرف زدن هم نداریم نباید وضعمون از این بهتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)