تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 645 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه m.shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

1

سلام دوست عزیز

من خودم لپ تاپم dell ه و فکر می کنم برای تمام لپ تاپ های dell همینی باشه که بهت میگم

Dell QuickSet

موفق باشی/.

داره خودمونی میشه m.shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

10

سلام دوست عزیز
    ببین به نظر من فرقی ندارن این به خودت بستگی داره که با کدوم راحت تری!
    در مورد اینکه چجوری میشه باهاش مثل ماوس کار کرد بازم به خودت بر می گرده که اونقده باهاش کار کنی که راه بیفتی، اما یه پیشنهاد برات دارم و اونم اینکه از دست راستت برای چرخوندن پوینتر استفاده کن و از دست چپت برای کلیک راست و چپ.ایشالا بتونی بهش عادت کنی/.
    در مورد سئوال سوم من میگم برای نمایششون توی هر پنجره ای که بهشون احتیاج داشتی کلید Alt رو بزن تا به اون بالا اضافه بشن مثل ویستا که تا وقتی که دوباره این کلید رو نزنی میمونه/.
    بهترین رزولوشن فکر می کنم 1440×900 و 1280 ×800 (یکی از این دوتا)

برای بلوتوث هم اگه کامل نصبش کرده باشی موقعی که روشنش کنی آیکنش در قسمت ناتیفیکاشن میاد که اگه روش راست کلیک کنی تمام گزینه های ممکنه رو برات نشون میده/.

در مورد روشن کردنشم خب حتما لپ تاپت یه دکمه ای ، چیزی براش داره/.

موفق باشی/.

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

سلام دوست عزیز

معلومه که تغییر میکنه چون بر اساس امکانات سخت افزاری برای سیستمت Rate در نظر میگیره.

موفق باشی/.

داره خودمونی میشه arsham_joon_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیزم ، مشکل من همین نصب کردنشه دیگه !!!!

شما تاپیک رو خوندی ؟ بخونی می فهمی قضیه چیه ؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرا بکاپ که میتونی بگیری ولی به درد نمیخوره شما باید همون اول که لپ تاپ رو خریداری کردی این کارو میکردی که متاسفانه نگرفتی خوب ببین اگه بگیری که الان به درد نمیخوره چ.ن این ویندوز کلاً داغون شده(به گفته شما)ببین با نرم افزار TuneUP Utilities 2010 سیستم رو چک کردی ؟ اگه نکردی حتماً بنصب بکن شاید یک فرجی بشه.ولی اگه ویندوزت ویشتا هست به نظرم عوضش بکن ویک 7 نصب بکن البته از همین ویندوز یک بکاپ بگیر شاید دوباره دلت واسش تنگ شد.
    راجب درایوراشم لازم نیشت بکاپ بگیری بعد نصب ویندوز جدید از سایت مربوطه بگیری بهتره چون هم بروز شدن هم تازه نصبشون میکنی در کل مفیدتره
    ممنون...
    ولی سایت سونی درایور لپ تاپ منو نداشت و کلا تو نت پیداش نکردم حالا باید چه کار کنم؟
    واسه نصب ویندوز جدید حتما باید درایورارو داشته باشم؟
    بازم ممنون...

داره خودمونی میشه jobin_vm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام دوستان عزیز یه مشکلی یکی از آشنایان ما با لپتاپ سونی خودش پیدا کرده آخرین با خیلی عادی آن را خاموش کرده بعد که میخواد روشن کنه سرعت بالا آمدن ویندوز آن به شدت کم شده حدود 40 دقیقه طول میکشه تا وارد ویندوز بشه و با سرعت کم کار میکنه روش دو تا وینودز سون و ایکس پی نصبه هر دو این مشکل رو داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یک لپ تاپhp=dv4 دارم ام ویندوز 7 نصب کردم بعدآ دراویرش را نصب کردم دراویر را از سایت hp دانلود کردم یکی از دراویر در حال اجرا بود در نصب شد در آخر یک پیام اومد donot power off بعدآ finish بعدآ log off شد دیگر هیچ از دسپلی hp جلو نمیآد بایوس هم باز نمیشود همینطور 1ساعت ماندم فقط تو دسپلی مارکhp مانده لطفآ یکی کمک کنه ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی برای رفع مشکل این بلوتوٍث لپ تاپ ما راهی پیدا نکرده یا همچین مشکلی نداره؟!!
    اینم لینک پستم هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید جای دیگه ای مطرح کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من lenovo u350 دارم
    من از سیستم دیسک ریکاوری یا پشتیبان تهیه کردم
    الان میخوام ویندوزش رو عوض کنم یعنی به روز اول برگردونم (روز تهیه دیسک پشتیبان)چه شکلی باید این کار رو انجام بدم ؟؟؟

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

ممنون...
    ولی سایت سونی درایور لپ تاپ منو نداشت و کلا تو نت پیداش نکردم حالا باید چه کار کنم؟
    واسه نصب ویندوز جدید حتما باید درایورارو داشته باشم؟
    بازم ممنون...
    مدل لپ تاپتون چیه؟اگه ویندوز 7 نصب بکنین اکثر درایورهای ضروری نصب میشه فقط میمونه گرافیکش که اونم فکر کنم ویندوز رو آبدیت بکنین نصب بشه ولی شما مدل رو بگین ببینم میتونم پیدا بکنم یا نه گرچه من تمرکزم بیشتر رو لپ تاپهای دل هستش ولی بازم در خدمتتون هستم

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

سلام بر دوستان حرفه ای من الان به دوتا مشکل عمده واساسی بر خوردم
    1-وقتی وارد سایتYou tube میشم و یک کلیپ رو میذارم برای نمایش صفحه LED لپ تاپم کلاً سیاه میشه وهنگ میکنه هیچ کاری نمیشه انجام داد و باید دکمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه وقتی هم یک کلیپ با فرمت MP4 هم دانلود میکنم و میزنم برای پخش دقیقاً همین مشکل پیش میاد من گرافیک نصب هستش و حتی کدک رو هم نصب کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم
    راستی بعضی مواقع هنگ میکنه ولی دوباره بر میگرده و این Error رو میده

2-این مشکل من رو حل بکنین ممنون میشم من میخوام بایوس لپ تاپ Dell 1558 آبدیت کنم فایلش رو از سایت Dell گرفتم .لپ تاپ قبلیم 1555 بود فیل بایوس اون فقط یک گزینه بود ولی این 1558 وقتی اکسترکت میشه دوتا فایل داره کدوم رو بزنم؟اگه دوتاش باید اجرا بشه اول کدوم یکی در اولویته؟وباید چیکار بکنم؟اگه میشه دوستانی که بلدن کاملاً توضیح بدن
    Last edited by saam_metal5; 25-09-2010 at 13:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •