سلام دوست عزیز
من خودم لپ تاپم dell ه و فکر می کنم برای تمام لپ تاپ های dell همینی باشه که بهت میگم
Dell QuickSet
موفق باشی/.![]()
سلام دوست عزیز
من خودم لپ تاپم dell ه و فکر می کنم برای تمام لپ تاپ های dell همینی باشه که بهت میگم
Dell QuickSet
موفق باشی/.![]()
سلام دوست عزیز
ببین به نظر من فرقی ندارن این به خودت بستگی داره که با کدوم راحت تری!
در مورد اینکه چجوری میشه باهاش مثل ماوس کار کرد بازم به خودت بر می گرده که اونقده باهاش کار کنی که راه بیفتی، اما یه پیشنهاد برات دارم و اونم اینکه از دست راستت برای چرخوندن پوینتر استفاده کن و از دست چپت برای کلیک راست و چپ.ایشالا بتونی بهش عادت کنی/.
در مورد سئوال سوم من میگم برای نمایششون توی هر پنجره ای که بهشون احتیاج داشتی کلید Alt رو بزن تا به اون بالا اضافه بشن مثل ویستا که تا وقتی که دوباره این کلید رو نزنی میمونه/.
بهترین رزولوشن فکر می کنم 1440×900 و 1280 ×800 (یکی از این دوتا)
برای بلوتوث هم اگه کامل نصبش کرده باشی موقعی که روشنش کنی آیکنش در قسمت ناتیفیکاشن میاد که اگه روش راست کلیک کنی تمام گزینه های ممکنه رو برات نشون میده/.
در مورد روشن کردنشم خب حتما لپ تاپت یه دکمه ای ، چیزی براش داره/.
موفق باشی/.
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
سلام دوست عزیز
معلومه که تغییر میکنه چون بر اساس امکانات سخت افزاری برای سیستمت Rate در نظر میگیره.
موفق باشی/.![]()
عزیزم ، مشکل من همین نصب کردنشه دیگه !!!!
شما تاپیک رو خوندی ؟ بخونی می فهمی قضیه چیه ؟!!
ممنون...
ولی سایت سونی درایور لپ تاپ منو نداشت و کلا تو نت پیداش نکردم حالا باید چه کار کنم؟
واسه نصب ویندوز جدید حتما باید درایورارو داشته باشم؟
بازم ممنون...
با سلام دوستان عزیز یه مشکلی یکی از آشنایان ما با لپتاپ سونی خودش پیدا کرده آخرین با خیلی عادی آن را خاموش کرده بعد که میخواد روشن کنه سرعت بالا آمدن ویندوز آن به شدت کم شده حدود 40 دقیقه طول میکشه تا وارد ویندوز بشه و با سرعت کم کار میکنه روش دو تا وینودز سون و ایکس پی نصبه هر دو این مشکل رو داره
سلام به همه دوستان
من یک لپ تاپhp=dv4 دارم ام ویندوز 7 نصب کردم بعدآ دراویرش را نصب کردم دراویر را از سایت hp دانلود کردم یکی از دراویر در حال اجرا بود در نصب شد در آخر یک پیام اومد donot power off بعدآ finish بعدآ log off شد دیگر هیچ از دسپلی hp جلو نمیآد بایوس هم باز نمیشود همینطور 1ساعت ماندم فقط تو دسپلی مارکhp مانده لطفآ یکی کمک کنه ممنون میشم
کسی برای رفع مشکل این بلوتوٍث لپ تاپ ما راهی پیدا نکرده یا همچین مشکلی نداره؟!!
اینم لینک پستم هست:باید جای دیگه ای مطرح کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من lenovo u350 دارم
من از سیستم دیسک ریکاوری یا پشتیبان تهیه کردم
الان میخوام ویندوزش رو عوض کنم یعنی به روز اول برگردونم (روز تهیه دیسک پشتیبان)چه شکلی باید این کار رو انجام بدم ؟؟؟
مدل لپ تاپتون چیه؟اگه ویندوز 7 نصب بکنین اکثر درایورهای ضروری نصب میشه فقط میمونه گرافیکش که اونم فکر کنم ویندوز رو آبدیت بکنین نصب بشه ولی شما مدل رو بگین ببینم میتونم پیدا بکنم یا نه گرچه من تمرکزم بیشتر رو لپ تاپهای دل هستش ولی بازم در خدمتتون هستم
سلام بر دوستان حرفه ای من الان به دوتا مشکل عمده واساسی بر خوردم
1-وقتی وارد سایتYou tube میشم و یک کلیپ رو میذارم برای نمایش صفحه LED لپ تاپم کلاً سیاه میشه وهنگ میکنه هیچ کاری نمیشه انجام داد و باید دکمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه وقتی هم یک کلیپ با فرمت MP4 هم دانلود میکنم و میزنم برای پخش دقیقاً همین مشکل پیش میاد من گرافیک نصب هستش و حتی کدک رو هم نصب کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم
راستی بعضی مواقع هنگ میکنه ولی دوباره بر میگرده و این Error رو میده
2-این مشکل من رو حل بکنین ممنون میشم من میخوام بایوس لپ تاپ Dell 1558 آبدیت کنم فایلش رو از سایت Dell گرفتم .لپ تاپ قبلیم 1555 بود فیل بایوس اون فقط یک گزینه بود ولی این 1558 وقتی اکسترکت میشه دوتا فایل داره کدوم رو بزنم؟اگه دوتاش باید اجرا بشه اول کدوم یکی در اولویته؟وباید چیکار بکنم؟اگه میشه دوستانی که بلدن کاملاً توضیح بدن
![]()
Last edited by saam_metal5; 25-09-2010 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)