خیلی نامردیه مفت مفت با pc دی ال سی هارو دان کنیم اونقت یکی دیگه با Xbox باید 800 میاکروسافت پوینت بده تا بگیره
خیلی نامردیه مفت مفت با pc دی ال سی هارو دان کنیم اونقت یکی دیگه با Xbox باید 800 میاکروسافت پوینت بده تا بگیره
برو بابا این همه صبر کردیم و بازی رو نصفه و نیمه رفتیم . حالا بعد از کنکور ارشد تازه میخوام محبوب ترین بازی عمرم رو به صورت کامل و با بهترین مودهاش تا خون توی بدنمه برم . هنوز زوده از نسخه بعد تعریف کنیم . از ابلیویون چند سال گذشت هنوز ملت واسش مود میساختن . اینکه دیگه شاهکاره واسه خودش .
نامردی که زیاد میشه . یکیش مثلا اینکه باید چندین برابر خارجی ها بیایم پول بازی ارجینال + اینترنت رو بدیم و از اخر ذره ای از امکانات انلاین بازی ها رو به خاطر تحریم و سرعت پایین اینترنت نچشیم .
والا ادمی که وضعش خوب نیست احمقه بره کنسول بگیره![]()
یادش بخیر ابلیویون بسیار آهنگهای رویایی داشت چند ساله که من موزیکش رو تو ماشین گوش میکنم ،
ولی گرافیک این یکی خیلی خوبه
NORTHWATCH
مخالف امپریال هستن ؟
اگه تو گروهی عضو بشید میشه بیرون اومد ؟
اگه هم گروههای مخالف داریم لطفا بگید؟
Last edited by greena; 19-09-2013 at 22:53.
روی xbox 360 هم الان خیلی راحت میشه dlc ها ر ورگفت.من که بازی کردن دی ال سی هاش به دلم موند. اگه می شد سیو ایکس باکس رو بیارم رو پی سی خیلی خوب می شد.
یه بدیش هم این بود که تعداد پرک گرفتنش محدود بود. من دوست داشتم یه کارکتر بسازم که تو همه چیز حرفه ای باشه.
بتزدا همه dlc ها رو روی دیسک منتشر کرده.
TES V: Skyrim - Legendary Edition همه dlc ها رو داخلش داره که برای هر 3 پلتفرم هم منتشر شده.
ولی واقعا بازیه باحالیه.... من که هرچی بازی میکنم خسته نمیشم. من این بازیو از وقتی که نصب کردم تا حالا پاک نکردم...
راستی یه مودی چیزی نیست گرافیکش رو بهتر کنه؟؟؟؟گرافیکش خوبه ولی اگه مودی باشه افکت ها و ... رو بهتر کنه خیلی خوب میشه.
سلام
من مدت زیادی مشغول این بودم و بعد غفلت کردم و دنبال مود هاش نرفتم . الانم سیو های قدیم رو وقتی لود می کنم ارور میده شما میدونید چی شده و چی کار باید بکنم؟
ممکنه بخاط آپدیت باشه
Last edited by *Forgotten*; 16-09-2013 at 21:10.
هست ولی هم حجمش زیاده و هم اینکه به شدت فریم ریت رو میاره پایین . ولی واقعا چه کار میکنن این مودها با بازی . مخصوصا گرافیکی هاش .
اره واقعا خود بازی یه طرف مود هاش یه طرف...
من که حدود 20-30 تا مود دانلود کردم دارم با اونا بازی میکنم...![]()
دوستان سلام.پس از مدتی گفتم ببینم این مودهای اسکایریم رو دانلود کنیم ببینیم چی هست.دیدیم بله بازیو از این رو به همون رو کرد.بابا ایول.دوستان اگر مود میشناسن بگن از نکسوس هم نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)