تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 860 اولاول ... 363413453459460461462463464465466467473513563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

در آغاز فعالیت abc2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

1

1-Emulator همون مبدل هستش که می تونی با اون بازی های پلی 1 را بازی کنی (البته مدل های مختلفی داره که مثلا اگه بازی های Xbox360 رو بخواهی ب این Emulator فرق داره)
    2-نرم افزار را میتوانی از این آرس دانلود کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3-ویا از این آدرس
    کد:
    4-اگه خود بازی با پسون Bin را خواست بگو تا برات آپ کنم
    سلام
    مرسي از توضيحات.
    ممنون از لطفتون ،فعلا اگه بتونم ،خود بازي را بيارم،بعد حتما ازتون كمك ميگيرم.

خواهش میکنم عزیز .
    البته که می تونی !
    آره نسخه ی قابل اجراش برای (PC (Personal Computer ( یعنی کامپیوتر شخصی ) نیست ، یعنی اونقدر که گشتم نبود .
    قبل از اینکه توضیح بدم ، فقط یه نکته بود که شما باید توضیح بدید ،
    مگه بازی های پلی استیشن 1 رو پلی استیشن 2 قابل اجراست ! ؟
    تا اونجایی که میدونم ، فقط پلی استیشن 3 این اختیار رو داره .
    ---------------------------------
    خوب ، Emulator یعنی مبدل ( مبدل = یعنی تبدیل کننده ) ، وقتی میگیم Emulator یعنی نرم افزار یا برنامه هایی که کنسول یا هرچیز دیگه ای رو روی رایانه تبدیل و شبیه سازی میکنند ؛ اون وقته که شما میتونید ، بازی را در رایانیتان اجرا کنید و حالشو ببرید .

برای اجرای سی دی های بازی های پلی استیشن 1 روی کامپیوتر میتونید از مبدل های استفاده کنید . بهترین مبدل برای کنسول پلی استیشن 1 ، مبدل (Emulator) با نام ePSXe است که تمامی بازی های پلی استیشن 1 رو اجرا میکنه .

ePSXe مخفف این عبارت هست : Enhanced PSX Emulator ، یعنی مبدل قدرتمند PSX ، حالا PSX مخفف چیه ؟ ، مخفف PlayStation X هستش و که این X چیه ؟، این X نسخه ی پلی استیشن هست که در این مورد به جای X عدد 1 قرار میدیم . در اصطلاح به کنسول ها به طور کلی یه X ای اضافه میکنند .
    پس به طور کلی این مخففات رو دونستیم .
    ePSXe یعنی مبدل قدرت مند کنسول پلی استیشن X

برای دانلود این مبدل به سایت رسمیش مراجعه کنید و دانلود . این نسخه برای مصارف عمومیه یعنی نسخه full هست ، نیاز به ریجستری ( ثبت ) نداره .
    سایت رسمی ePSXe :

کد:
    وقتی که دانلود کردید ، چندتا Plug-in رو به طور پیشفرض توی خودش داره . همین ها کفایت میکنه .
    خب ، منظورم از اینکه لازم نیست دانلود کنید این بود که چون حجم فایل مربوطه سنگینه ( حدود 204 مگابایت ) ، نیازی به دانلود فایل نیست ، در حالیکه در سی دی فروشی ها / بازی فروشی ها سی دی بازی رو میفرشن ( حدود 300 تومن ) ، و چون سرعت اینترنت در ایران خیلی کمه ، دانلودش در اینترنت طاقت فرسا خواهد بود ، و اگه هم به کافی نت برید ، دانلودش اگه 3 ساعت طول بکشه (اونم اگه سه ساعت طول بکشه)، میشه حدود 3 چار هزار هزینه ... حالا این بهتره یا 300 تومن ... من دقیقا نرخ الانش در دستم نیست ، ولی میدونم که خریدن دیسکش تو ایران بصرفه تر از دانلودشه ... مگر برای کسایی که از سرعت اینترنت بالایی برخوردارند .

خوبه ، شما که دیسک بازی رو دارید ... فقط کافی است که برید سر وقت رایانتون ، یه برنامه Image ساز ، مثل برنامه Alcohol 120% رو نصب کنید ، اگه دارید اجراش کنید و از دیسکـتون یه ایمیجی بگیرید و گر نه توی دیسک های Assistant ها هست . فرمت ایمیج رو یا CUE کنید یا IMG . چون این دو فرمت توسط اکثر پلاگین های Emulatorها قابل اجراست .
    حالا که ایمیج رو گرفتید در یه جایی از رایانتون نگه داری کنید .
    برنامه ePSXe رو اجرا کنید ، سپس در منوی File زیر منوی Run ISO رو کلیک کنید و فایل ایمیجی که از دیسکتون گرفتید را انتخاب کنید . همین .
    به این ترتیب ، بازی در رایانه اجرا میشود .

توجه کنید که :
    برای استفاده بهتر از بازی های کنسولی در رایانه حداقل از یک Game-Pad یا همون دسته استفاده کنید تا کیبورتتان در برخی موارد آسیب نبیند .
    Plug-in ها را در پوشه ی plugins دایرکتوری این برنامه (ePSXe) قرار دهید .
    برای اجرای بازی ها نیاز به یک واسط بین سخت افزار و نرم افزار یا همان Bios دارید . اگه در دانلود ePSXe در پوشه ی bios هیچ بایوسی نبود ، میتونید در google جستجو کنید .
    این قسمت بولد شده مهم هست ، اگه بایوسی نباشه ، بازی اجرا نمیشه ... این Bios با فرمت .bin هست و حجمی حدودا کمتر از یک مگابایت داره . اگه جستجو کنید ، پیدا میکنید . برای اطمینان دو تا بایوس دانلود کنید ، یکی ژاپنی و دیگری آمریکایی .
    وقتی برای بار اول برنامه ePSXe رو اجرا میکنید ، خود برنامه به طور خودکار یه جادوگر (Wizard) رو میاره که این قسمت برنامه رو پیکر بندی میکنه . مثلا انتخاب پلاگین ، انتخاب Bios و ... که این انتخاب ها با توجه به جستجو در دایکتوری مربوطه است یعنی برای امکان گزینش bios ها ، اون ها رو در فولدر bios جستجو میکنه و اگه فایل binای پیدا نکرد ، لیست خالی میماند .
    برای تنظیمات دسته ی خود به ترتیب به Config --> Game Pad برید و دسته ی خود را انتخاب کنید سپس برای هر دکمه که میخواهید با آن عمل خاص انجام شود ، ان را پیکربندی کنید .
    امیدوارم که این توضیحات شما را قانع کرده باشه ... اگه توضیحات اضافی میخواهید ،بگید .
    دوباره سلام
    واقعا تشكر.اصلا انتظارش را نداشتم اينقدر كامل باشه توضيحاتتون.
    با اين توضيحات كامل ديگه حتما درست ميشه.
    در مورد پلي استيشن دو ،بله ،اين امكان هست،يعني پلي استيشن دو قادر هستش كه علاوه بر خود بازي هاي دستگاه،بازي هاي پلي استيشن يك را هم بخونه،به اينصورت كه شما زماني كه بازي پلي استيشن يك را درون دستگاه قرار ميديد بايد دوبار دكمه ي روشن شدن دستگاه را بزنيد نه يكبار و بعد هم بازي قابل اجراست فقط يه مشكلي كه داره همونه كه ، مموري دستگاه قابليت سيو كردن اين بازي ها را نداره چون براي خود پلي استيشن دو هست ،حالا من تا بحال امحان نكردم كه اگه مموري پلي استيشن يك را در دستگاه قرار بديد اين امكان فراهم ميشه يا نه و يا اصلا اين مموري درون دستگاه آيا قرا ميگيره؟!!
    من اين كار ها را حتما در اسرع وقت انجام ميدم،باز هم ممنون.چشم،حتما،اگه سوالي داشتم بازم مزاحمتون ميشم.موفق باشيد.

2. این کاربر از abc2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که خودم با چشای خودم به شهر یا روستای دیگه نرفته بودم ... ولی این رو توی کتاب لوحه ی مربوطه بازی ها خونده بودم ... همین .
    می دونم دوست عزیز

نه اگه درست باشه که نمیدونم ... تو اواخر سال سوم ، اونم اگه درست بازی کنیم ( درست بازی کردن == حداقل دو سه تا از محصولات 999 ،خانه 100 درصد ، حداقل محبت یکی از روستاییان و دختران روستایی رو جلب کنید ( که در این مورد شما با کارن ازدواج کرده اید ) ، باید گاو ، گوسفند و مرغتون حداقل تو یه مسابقه برنده بشن ، اسب و سگتون هم سلامتی داشته باشه ! )
    تو این تاپیک به نظرم اگر کسی بتونه بره به شهر فقط آقای ایمان رضا ست... بازی ایی بهتر و کامل تر از بازیه ایشون نمیشه پیدا کرد

F1 سیو F3 لود هستش به بعقیش هم کاری نداشته باش
    وسط بازی اگر از f1 و f3 استفاده کنید ایرادی نداره ولی پیشنهاد میکنم که آخر هر روز بازی ، از اون کتابی که کنار تخت هست برای سیو بازیتون استفاده کنید ...

4. 3 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکلی نداره دوست عزیر البته یک سوال شما سال چندومین و چند تا توت فرنگی قدرتی دارید و چند تا کاعذ پرینت شده
    من الانیش توی سال سوم هستم ، 7 تا توتفرنگی قدرت (Power Berries) دارم .

ولی نه ، من برا شما یه ایده ی دیگه دارم ... فقط خوب بخون :

اگه بخواین ، من براتون یک بازی دیگه ای رو راه میاندازمش و شما هم ببازید (یعنی بازی کنید > امر به بازیدن )

1-شما اسم playerای که می خوایید همون باشه رو بگویید تا وقتی از اول بازی میکنم همون باشه ... یعنی اسمی که شما میخوایید روی بازیکنه ( شخصیت اصلی Harvest Moon ) باشه ، چی باشه ! ؟

2-کدوم دختر رو میخوایید که زنتون باشه!

3-اسم سگ و اسبتون چی باشه ! ؟

4-چه قدر پول داشته باشید ، بهتره ...

5-چند تا توتفرنگی قدرت میخواین ؟

البته ، من این کارا رو انجام میدم ، و اگه هم خیلی به مشکل برخورد کردم از code های GameShark برا بعضی کارا استفاده میکنم ...

ولی سعی میکنم طبیعی بازی کنم ...

در باره ی سوال آخری " چند تا توتفرنگی قدرت میخواین ؟ " باید بگم که بهتره خودتون برید اونا رو پیدا کنید و صرف .
    چون برای سفارشی کردن این مورد چاره ای جز استفاده از code نیست ، و وقتی از کد استفاده میشه ، یعنی مقداری از توتفرنگی های قدرتی که به صورت غیر طبیعی نمایش داده میشن ( با کد تقلب ) همون مقدار صفر در بازی طبیعیه ( امید وارم منظورمو دونسته باشی ) .
    مثلا من توی کد تقلب براتون 5 تا توتفرنگی قدرت نوشتم ، یعنی شما 5 تا توتفرنگی قدرت دارید ولی که هیچ توتفرنگی قدرت رو به طور طبیعی در بازی نخوردید .و این باعث میشه ، هنگامی که میرید اون ده تا توتفرنگی ای که تو بازی هست رو میخورید ، توتفرنگی قدرت شما میشه 15 تا و از اون ور صفحه ی Start میزنه بیرون که این یه مشکله ! ...

راستی ، به سوالات بالایی به ترتیب پاسخ بدید ، و کمی هم با سرعت (یعنی امروز )!!

در دو سه پست بعدی ، مکان هایی که توتفرنگی قدرت وجود داره رو مینویسم ، تا به طور طبیعی پیداش کنید و مصرف .

تاريخ عضويت
    Dec 2008

12 مکان های Power Berryهای بازی Harvest Moon : Back to Nature

در این پست ، من مکان همه ی توت فرنگی های قدرت - Power Berryها رو برای شما نوشته ام . امیدوارم مفید واقع بشه .

توجه : تپه ی مادر یا همان Mother's Hill را در این پست به عنوان کوه معرفی کردیم ... چون کوه در یک مکان ، یه چیز مرتفعیه و چون تو این بازی از همه جا مرتفع تره ، نوشته ام کوه مادر

========================
    1 - اولین مکان ، که خیلی تابلوست و فک کنم همه میدونن کجاست ، داخل غار معدن کنار آبشار است .(البته منظورم این نیست که برید داخل غار و بهتون مفت مفت Power Berry (توتفرنگی قدرت) بدن ، نه ... باید چندین بار داخل غار رو حفر کنید .)

2 - دومین مکان ، اینم تابلوست ، داخل غار معدن در زمستان در دامنه تپه ی مادر ، همون جایی که آبگیره یخ میبنده ، اگه اوجا رو بگردید ، یه غار دیگه ای رو میبینید .

3 - کنار رودخانه ای که کنار دامنه ی کوه هست ، همون رودخانه ی ای که در زمستون خشکش میزنه و میشه یخ . فقط تو فصل زمستون میتونید در اون قسمت بگردید و در گوشه ی پایین یا چپ دکمه ی X را بزنید از داخل اون قسمت ، بعد از چندین بار تکرار ، می تونید Power Berry رو بگیرید .(پیدا کنید ) ، اگه پیدا نشد ، این کار رو چندید روز تکرار کنید ، چون جاش همونجاست .

4 - کنار ساحال دریا ، اون گوشه ی چپ پایین که تو فصل های متفاوت چادر قرار دادن ، بازم اگه ماهیگیری کنید ، به مدت مدید ، یک توتفرنگی قدرت رو بدست میارید .

5- از طریق خرید لوازم خانگی ، درست آخرین وسیله همونه . قیمتش هم ( 5000 طلا )

6 - درخت بالای کوه (همون تپه مادر - Mother's Hill )، یک درختی هست ، که تو بالای کوه در فصل های غیر از زمستون دور و برش گل فراوونه ! ... اگه به کنار درخته برید و با تبر چند تا ضربه بهش بزنید ، درخته لب به سخن در میاره و میگه من ال و بل هستم و من 100 سال عمر کردم ، آیا میخوای منو بشکنی ، اگه جواب منفی ( یعنی نخوایید که بشکنید) رو بدید ، اون درخت بهتون یک توتفرنگی قدرت میده !

7- توی مسابقه ی شنا روز اول ماه تابستان ، اگه نفر اول شید .

8 - توی مسابقه ی اسب سواری ، اگه شرط بندی کنید و حدود 1001 مدال از شرط این مسابقه بدست بیارید ، اون وقت میتونید یک توت فرنگی قدرت بخرید .

9 - پنج تا محصول خودتون رو داخل آب گرم طبیعی بندازید . هر روز میتونید امتحان و تکرار کنید ... بعدش یه اله خانم براتون یک Power Berry میده ...

10 - بیش از 90 تا گل در مزرعتون بکارید ، بعد از یه مدت که این گل ها رشد کردن ، دختره Anna میاد و با هم کل کل میکنید ... سپس اگه شما بهتش بگید که شما میتونید هر چه قدر که دوست داشتید بردارید ، اون وقت اون دختره به شما یک Power Berry میده !

خوب دوستان ، بفرمایید ، اینا هم تمامی مکان ها و روش های بدست آوردن ، Power Berryها در این بازی ... برید و حالشو ببرید

حالا امیدوارم Power Berry شما همیشه بتپه :

اگه بخواین مکان یازدهمینش هم بگم ...
    =========

7. 2 کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد پلي استيشن دو ،بله ،اين امكان هست،يعني پلي استيشن دو قادر هستش كه علاوه بر خود بازي هاي دستگاه،بازي هاي پلي استيشن يك را هم بخونه،به اينصورت كه شما زماني كه بازي پلي استيشن يك را درون دستگاه قرار ميديد بايد دوبار دكمه ي روشن شدن دستگاه را بزنيد نه يكبار و بعد هم بازي قابل اجراست فقط يه مشكلي كه داره همونه كه ، مموري دستگاه قابليت سيو كردن اين بازي ها را نداره چون براي خود پلي استيشن دو هست ،حالا من تا بحال امحان نكردم كه اگه مموري پلي استيشن يك را در دستگاه قرار بديد اين امكان فراهم ميشه يا نه و يا اصلا اين مموري درون دستگاه آيا قرا ميگيره؟!!
    راستی ، شما هم دستتون درد نکنه ... من کنسول PS2 رو دارم ، ولی نمیدونستم که واقعا میتونه بازی های PS1 رو بخونه یا نه!
    حتی یه بارم تست کردم ، یعنی یه دیسک PS1 رو داخل کنسول قرار دادم ولی نشد . شاید با روشن شما یعنی دوبار روشن کردن بشه ... قبل از اون هم بازی های کنسول SEGA ، رو توی PS2 اجرا کرده بودم ، واقعا آدم ضایعش میومد

نه مسلما ، مموری PS1 با PS2 می تونه متفاوت باشه ، منم تستش نکردم ... مال PS2 بر اساس حجمه ولی مال PS1 بر اساس Slot هست ( یعنی قسمت بندی شده (یعنی هر بازی تعداد مشخصی از Slot ها رو میگیره )) ...

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

محتوای مخفی: تمام 

Last edited by بی باک بی بال; 25-07-2009 at 09:48.

10. 5 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

من الانیش توی سال سوم هستم ، 7 تا توتفرنگی قدرت (Power Berries) دارم .

ولی نه ، من برا شما یه ایده ی دیگه دارم ... فقط خوب بخون :

اگه بخواین ، من براتون یک بازی دیگه ای رو راه میاندازمش و شما هم ببازید (یعنی بازی کنید > امر به بازیدن )

1-شما اسم playerای که می خوایید همون باشه رو بگویید تا وقتی از اول بازی میکنم همون باشه ... یعنی اسمی که شما میخوایید روی بازیکنه ( شخصیت اصلی Harvest Moon ) باشه ، چی باشه ! ؟

اسم خودم(Jak)

2-کدوم دختر رو میخوایید که زنتون باشه!

(Karen)

3-اسم سگ و اسبتون چی باشه ! ؟

اسم سگم(Fox) اسم آسبم(Rex)

4-چه قدر پول داشته باشید ، بهتره ...

دوست عزیز تاجایی که میتوانی زیاد ولی بدون گیم شارک چون اصلا نمی خواهم بازی گند بخوره

5-چند تا توتفرنگی قدرت میخواین ؟

خوب معلومه 10 تا در ضمن تا جایی که می توانی خودت بگیر بعقیش با من از گیم شارک استفاده نکن

البته ، من این کارا رو انجام میدم ، و اگه هم خیلی به مشکل برخورد کردم از code های GameShark برا بعضی کارا استفاده میکنم ...

ولی سعی میکنم طبیعی بازی کنم ...

در باره ی سوال آخری " چند تا توتفرنگی قدرت میخواین ؟ " باید بگم که بهتره خودتون برید اونا رو پیدا کنید و صرف .
    چون برای سفارشی کردن این مورد چاره ای جز استفاده از code نیست ، و وقتی از کد استفاده میشه ، یعنی مقداری از توتفرنگی های قدرتی که به صورت غیر طبیعی نمایش داده میشن ( با کد تقلب ) همون مقدار صفر در بازی طبیعیه ( امید وارم منظورمو دونسته باشی ) .
    مثلا من توی کد تقلب براتون 5 تا توتفرنگی قدرت نوشتم ، یعنی شما 5 تا توتفرنگی قدرت دارید ولی که هیچ توتفرنگی قدرت رو به طور طبیعی در بازی نخوردید .و این باعث میشه ، هنگامی که میرید اون ده تا توتفرنگی ای که تو بازی هست رو میخورید ، توتفرنگی قدرت شما میشه 15 تا و از اون ور صفحه ی Start میزنه بیرون که این یه مشکله ! ...

راستی ، به سوالات بالایی به ترتیب پاسخ بدید ، و کمی هم با سرعت (یعنی امروز )!!

در دو سه پست بعدی ، مکان هایی که توتفرنگی قدرت وجود داره رو مینویسم ، تا به طور طبیعی پیداش کنید و مصرف .

در ضمن اگه مسگلی ناره می خواستم سیو خودت را هم ببینم البه جدید ترینشو راستی لطف کن چند تا از برگه های پرینت شده را هم بده

با تشکر
    Last edited by Sepehr Rezamand; 25-07-2009 at 10:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

در این پست ، من مکان همه ی توت فرنگی های قدرت - Power Berryها رو برای شما نوشته ام . امیدوارم مفید واقع بشه .

توجه : تپه ی مادر یا همان Mother's Hill را در این پست به عنوان کوه معرفی کردیم ... چون کوه در یک مکان ، یه چیز مرتفعیه و چون تو این بازی از همه جا مرتفع تره ، نوشته ام کوه مادر

========================
    1 - اولین مکان ، که خیلی تابلوست و فک کنم همه میدونن کجاست ، داخل غار معدن کنار آبشار است .(البته منظورم این نیست که برید داخل غار و بهتون مفت مفت Power Berry (توتفرنگی قدرت) بدن ، نه ... باید چندین بار داخل غار رو حفر کنید .)

2 - دومین مکان ، اینم تابلوست ، داخل غار معدن در زمستان در دامنه تپه ی مادر ، همون جایی که آبگیره یخ میبنده ، اگه اوجا رو بگردید ، یه غار دیگه ای رو میبینید .

3 - کنار رودخانه ای که کنار دامنه ی کوه هست ، همون رودخانه ی ای که در زمستون خشکش میزنه و میشه یخ . فقط تو فصل زمستون میتونید در اون قسمت بگردید و در گوشه ی پایین یا چپ دکمه ی X را بزنید از داخل اون قسمت ، بعد از چندین بار تکرار ، می تونید Power Berry رو بگیرید .(پیدا کنید ) ، اگه پیدا نشد ، این کار رو چندید روز تکرار کنید ، چون جاش همونجاست .

4 - کنار ساحال دریا ، اون گوشه ی چپ پایین که تو فصل های متفاوت چادر قرار دادن ، بازم اگه ماهیگیری کنید ، به مدت مدید ، یک توتفرنگی قدرت رو بدست میارید .

5- از طریق خرید لوازم خانگی ، درست آخرین وسیله همونه . قیمتش هم ( 5000 طلا )

6 - درخت بالای کوه (همون تپه مادر - Mother's Hill )، یک درختی هست ، که تو بالای کوه در فصل های غیر از زمستون دور و برش گل فراوونه ! ... اگه به کنار درخته برید و با تبر چند تا ضربه بهش بزنید ، درخته لب به سخن در میاره و میگه من ال و بل هستم و من 100 سال عمر کردم ، آیا میخوای منو بشکنی ، اگه جواب منفی ( یعنی نخوایید که بشکنید) رو بدید ، اون درخت بهتون یک توتفرنگی قدرت میده !

7- توی مسابقه ی شنا روز اول ماه تابستان ، اگه نفر اول شید .

8 - توی مسابقه ی اسب سواری ، اگه شرط بندی کنید و حدود 1001 مدال از شرط این مسابقه بدست بیارید ، اون وقت میتونید یک توت فرنگی قدرت بخرید .

9 - پنج تا محصول خودتون رو داخل آب گرم طبیعی بندازید . هر روز میتونید امتحان و تکرار کنید ... بعدش یه اله خانم براتون یک Power Berry میده ...

10 - بیش از 90 تا گل در مزرعتون بکارید ، بعد از یه مدت که این گل ها رشد کردن ، دختره Anna میاد و با هم کل کل میکنید ... سپس اگه شما بهتش بگید که شما میتونید هر چه قدر که دوست داشتید بردارید ، اون وقت اون دختره به شما یک Power Berry میده !

خوب دوستان ، بفرمایید ، اینا هم تمامی مکان ها و روش های بدست آوردن ، Power Berryها در این بازی ... برید و حالشو ببرید

حالا امیدوارم Power Berry شما همیشه بتپه :

اگه بخواین مکان یازدهمینش هم بگم ...
    =========

دوست عزیر مفید واقع شد ولی اینم بگم همشو می دونستم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

دوست عزیز،اینجا چت روم نیست که!

بزار بنده خدا آنلاین بشه تا جوابتون رو بده.

زدن این همه پست پشت سر هم که دردی رو دوا نمی کنه!

دوست عزیز ممنون از یاد آوریتون؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

Sepehr Rezamand
    ای به چشم ...

ولی اون اسمت که Jak نوشتی اگه منظورت جک هست املاش اینجوریه : Jack ، ولی شما کدومشو میخوای ، همون Jak خودت !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •