سلام دوستان.من میخوام معافی پزشکی بگیرم ولی نمیدونم کدوم فرم هاشو باید پر کنم؟ بعد اون قسمت تاریخ شروع تحصیل رو چی بزنم؟ من الان پیش دانشگاهیم تموم شده و کنکور دادم.
سلام دوستان.من میخوام معافی پزشکی بگیرم ولی نمیدونم کدوم فرم هاشو باید پر کنم؟ بعد اون قسمت تاریخ شروع تحصیل رو چی بزنم؟ من الان پیش دانشگاهیم تموم شده و کنکور دادم.
معافیت پزشکی بعدا برای گرفتن گذرنامه گواهینامه بیمه و ..... مشکل ساز میشه.
من نیمه اول 71 هسم.پارسال قبول نشدم پشت کنکوری موندم ولی امسال قبول شدم آزاد.
دفترچه باید ارسال کنم یا با خیال راحت برم ثبت نام کنم؟
در کل خدمت وظیفم چی میشود؟
با سپاس
کی میگه مشکل ساز میشه؟؟نهایت یه معاینه میکنن.هر چی باشه بهتر از 18ماه خدمته.دوست خود من معافیت پزشکی داره پارسال تو بانک استخدام شد.
بچه ها تو دوران آموزشی اگر دو سه تا بالش هم بخوایم بهمون میدن؟!
من عادت دارم با دو تا بالش میخوابم!!
اینقدر خسته ات میکنن که همچین بخوابی صبح با صدای نگهبان بیدار بشی !
برو شکر کن ، بهترین دوران خدمت همین آموزشی هست ، میری یگان قدرش رو میفهمی
ای بابا شما که راضی بودی از یگانت داش پیام. الان بهت خوش نمیگذره؟ مشکل از کجاست با فرمانده ها مشکل داری یا حجم کار بالاس؟
کلا همه میگن همه نکبت سربازی همون آموزشی هست و یگان بهتر هست به ویژه اگر جای خوبی باشی.
کسی که الان در حال اعزام به خدمت است و از دانشگاه انصراف داده ایا می تواند در ازمون فراگیر پیام نور شرکت کند؟چون تو دفترچه ازمون فراگیر نوشته با ارایه برگ اماده به خدمت یا گواهی اشتغال به خدمت می توان تبت نام کرد(تحصیل همزمان با خدمت)(پذیرش سپاه شده ام) ایا واقعا همچین چیزی است؟
ممنون
من جام عوض شد و تقسیم جدید انجام دادن ، فعلا راضی نیستم ، کارم سخته و استرس زیاد و مسئولیت سنگین
تایم اداری هم ظاهرا نیستیم و تا 4-5 باید باشیم اونجا
اینطوری فقط روز به روز خسته تر میشم
فکر نمیکنم مشکل ساز باشه میتونی بری دانشگاه ثبت نام کنی.....البته برای اینکه خیالت راحت تر بشه بازم یه پرس جو کن!!
شوخی جالبی بود!!!بچه ها تو دوران آموزشی اگر دو سه تا بالش هم بخوایم بهمون میدن؟!
من عادت دارم با دو تا بالش میخوابم!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)