rune page برای Tryn باید full critical damage بری پسرم نه اتک اسپید.....
rune page برای Tryn باید full critical damage بری پسرم نه اتک اسپید.....
اینکه میشه 1ب1من که گفتم اون آیتم های که گفتی رو بیا با من تک به تک بزن من هیچ مشکلی ندارم، اگر فکر می کنی آیتم های تو بهتره بیا....
باید ایتم 1ب1 بست
تاپیک پُر نوب شده![]()
بابا نمیخوری به ما...آخه تو چرا مطلب رو نمیگیری، اینم مثله دوران بلید کردی ؟ گفتم من واسه Ashe از ران پیج attack speed استفاده میکنم ، چرا بحث رو قاطی میکنی...دقت کن
آخه ادم وقتی میتونه ایتم های مختلف ببنده چرا باید یه ایتم رو دوبار بگیره ؟؟؟ بجای 2تا bloodthrister میتونی یدونه BT و Ravenous Hydra بگیری که تاثیرش خیلی بیشتره
ID : NeverEverDown
برو امارمو تو Rank USA ببین چون من اونجا بازی میکردم
چرا همه مشتاق 1v1 هستن اینجا !!!
NewEvil صحیح فرمودن تو 1v1 باید ایتم 1v1 بست،که اگه من جلوی یه Trynd بازی کنم،حتما اول Thornmail و Randouin's Omen میگیرم،خریدای بعد هم با توجه به حریف میبندم
داداش همه از بدو تولد پرو که نبودن ما هم یاد میگیریم به پای شما انشا ال.. میرسیم(در ضمن جایی از تاپیک ننوشته که اینجا مال پرو هاست)
بعد اقا کی گفته جکس چاقه عکس تو امضا رو نگا کلا بادی بیلدینگی همش عضله خالص می باشد
از تو سوراخ کلید رد میشه
دیگه نبینم بهش توهین بشه
![]()
Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 13:31.
راستی اگه برای tryn هیدرا ببندی بهتر نیست چون یکی از قدرت های ایتم اینه که به مقدار که دیمیج میزنی بهت جان میده برای خالی کردن لین از مینیون ها هم خیلی بدرد میخوره با لست ویسپر و اونی که قدرت کریتیکال رو بیشتر میکنه(دوتا استک نمیشه) و فانتوم دنسر .قوی ترین tyraکه تو بازی ها دیدم اینطوری ایتم بسته بود![]()
پیشنهاد می کنم یه سر برو ببین attack speed رو برای tryn نوشتی یا ashe.
دوما یاد بگیر هر هیرویی یک وضیفه داره، adc که می دونی چیه؟؟؟؟ اگه نمی دونی به معنی اینکه که باید دمج سنگین داشته باشی برای تیمت نه تانک بری. می خواهی تانک بری garen وردار اقا جان.
سوما من اصلا دوست ندارم با کسی تک به تک بزنم ولی شما خیلی ادعا tryn می کنی راستشو بخواهی خیلی بهم بر خورده.
با اون آیتم هایی که تو پیشنهاد دادی baron هم نمی تونی solo بزنی که پسر چه برسه به penta.
توی پست های که گذاشتی همش حرفات ضد و نقیضه آخر سر هدفت چیه بابا جان؟؟؟ Attack speed؟ Critical؟
من احمقم. من خرم که وقت گذاشتم دارم اینجا با یه مشت نوب بحث دری وری می کنم. والا....
آقا من با شما دیگه کاری ندارم هر چی هم می خوای پیشنهاد کن این تازه کارای بنده خدا هم این خودت unskilled کن
خواهشا دیگه نقل قول نکن![]()
بابا پرو
تو چند تا گیم آنلاین پرو هستی ؟![]()
سلام
من فقط یک نکته بگم ، اون هم این که هر کس که بهخودش مغرور بشه ، زمین خواهد خورد ، لطفا دوستان تواضع پیشه کنند.
hydra هم بد نیست برای tryn نه برای life steal باری دمیج area که به enemy میده ولی اگر tryn رو سولو کیلر کنی میشه مثل vayne ولی 10 برابر قویتر رو یکی focus می کنی 2 ثانیه بعد میری یکی دیگه
مخصوصا خوراک adc هستش می پری رو adc و ,mage تیم دشمن تموم. بعضی هیرو ها رو باید solo بازی کرد نه multi.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)