تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 463 از 1746 اولاول ... 3634134534594604614624634644654664674735135639631463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,621 به 4,630 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

rune page برای Tryn باید full critical damage بری پسرم نه اتک اسپید.....

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

من که گفتم اون آیتم های که گفتی رو بیا با من تک به تک بزن من هیچ مشکلی ندارم، اگر فکر می کنی آیتم های تو بهتره بیا....
    اینکه میشه 1ب1
    باید ایتم 1ب1 بست

3. 3 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

تاپیک پُر نوب شده

5. 2 کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

rune page برای Tryn باید full critical damage بری پسرم نه اتک اسپید.....
    من که گفتم اون آیتم های که گفتی رو بیا با من تک به تک بزن من هیچ مشکلی ندارم، اگر فکر می کنی آیتم های تو بهتره بیا....
    بعد 12 سال wardcraft بازی کردن 1000 جور تجربه تو این جور بازیا لطفا حداقل جلوی این champ به این خوبی رو خراب نگن (Tryn) برو گیر بده به یه champ ایکه باهاش 20-30 تا penta نداشته باشم پسر جان...
    ID رو بده می خواهم برم match history تو رو ببینم.
    من که Ali ParLouS ام.
    بابا نمیخوری به ما...آخه تو چرا مطلب رو نمیگیری، اینم مثله دوران بلید کردی ؟ گفتم من واسه Ashe از ران پیج attack speed استفاده میکنم ، چرا بحث رو قاطی میکنی...دقت کن
    آخه ادم وقتی میتونه ایتم های مختلف ببنده چرا باید یه ایتم رو دوبار بگیره ؟؟؟ بجای 2تا bloodthrister میتونی یدونه BT و Ravenous Hydra بگیری که تاثیرش خیلی بیشتره
    ID : NeverEverDown
    برو امارمو تو Rank USA ببین چون من اونجا بازی میکردم
    چرا همه مشتاق 1v1 هستن اینجا !!!
    NewEvil صحیح فرمودن تو 1v1 باید ایتم 1v1 بست،که اگه من جلوی یه Trynd بازی کنم،حتما اول Thornmail و Randouin's Omen میگیرم،خریدای بعد هم با توجه به حریف میبندم

7. 2 کاربر از nevereverdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش همه از بدو تولد پرو که نبودن ما هم یاد میگیریم به پای شما انشا ال.. میرسیم(در ضمن جایی از تاپیک ننوشته که اینجا مال پرو هاست)بعد اقا کی گفته جکس چاقه عکس تو امضا رو نگا کلا بادی بیلدینگی همش عضله خالص می باشداز تو سوراخ کلید رد میشهدیگه نبینم بهش توهین بشه
    Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 13:31.

9. 3 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

راستی اگه برای tryn هیدرا ببندی بهتر نیست چون یکی از قدرت های ایتم اینه که به مقدار که دیمیج میزنی بهت جان میده برای خالی کردن لین از مینیون ها هم خیلی بدرد میخوره با لست ویسپر و اونی که قدرت کریتیکال رو بیشتر میکنه(دوتا استک نمیشه) و فانتوم دنسر .قوی ترین tyraکه تو بازی ها دیدم اینطوری ایتم بسته بود

11. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

بابا نمیخوری به ما...آخه تو چرا مطلب رو نمیگیری، اینم مثله دوران بلید کردی ؟ گفتم من واسه Ashe از ران پیج attack speed استفاده میکنم ، چرا بحث رو قاطی میکنی...دقت کن
    آخه ادم وقتی میتونه ایتم های مختلف ببنده چرا باید یه ایتم رو دوبار بگیره ؟؟؟ بجای 2تا bloodthrister میتونی یدونه BT و Ravenous Hydra بگیری که تاثیرش خیلی بیشتره
    ID : NeverEverDown
    برو امارمو تو Rank USA ببین چون من اونجا بازی میکردم
    چرا همه مشتاق 1v1 هستن اینجا !!!
    NewEvil صحیح فرمودن تو 1v1 باید ایتم 1v1 بست،که اگه من جلوی یه Trynd بازی کنم،حتما اول Thornmail و Randouin's Omen میگیرم،خریدای بعد هم با توجه به حریف میبندم
    پیشنهاد می کنم یه سر برو ببین attack speed رو برای tryn نوشتی یا ashe.
    دوما یاد بگیر هر هیرویی یک وضیفه داره، adc که می دونی چیه؟؟؟؟ اگه نمی دونی به معنی اینکه که باید دمج سنگین داشته باشی برای تیمت نه تانک بری. می خواهی تانک بری garen وردار اقا جان.
    سوما من اصلا دوست ندارم با کسی تک به تک بزنم ولی شما خیلی ادعا tryn می کنی راستشو بخواهی خیلی بهم بر خورده.
    با اون آیتم هایی که تو پیشنهاد دادی baron هم نمی تونی solo بزنی که پسر چه برسه به penta.
    توی پست های که گذاشتی همش حرفات ضد و نقیضه آخر سر هدفت چیه بابا جان؟؟؟ Attack speed؟ Critical؟

من احمقم. من خرم که وقت گذاشتم دارم اینجا با یه مشت نوب بحث دری وری می کنم. والا....

آقا من با شما دیگه کاری ندارم هر چی هم می خوای پیشنهاد کن این تازه کارای بنده خدا هم این خودت unskilled کن
    خواهشا دیگه نقل قول نکن

13. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا پرو
    تو چند تا گیم آنلاین پرو هستی ؟

15. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    من فقط یک نکته بگم ، اون هم این که هر کس که بهخودش مغرور بشه ، زمین خواهد خورد ، لطفا دوستان تواضع پیشه کنند.

17. 7 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

راستی اگه برای tryn هیدرا ببندی بهتر نیست چون یکی از قدرت های ایتم اینه که به مقدار که دیمیج میزنی بهت جان میده برای خالی کردن لین از مینیون ها هم خیلی بدرد میخوره با لست ویسپر و اونی که قدرت کریتیکال رو بیشتر میکنه(دوتا استک نمیشه) و فانتوم دنسر .قوی ترین tyraکه تو بازی ها دیدم اینطوری ایتم بسته بود
    hydra هم بد نیست برای tryn نه برای life steal باری دمیج area که به enemy میده ولی اگر tryn رو سولو کیلر کنی میشه مثل vayne ولی 10 برابر قویتر رو یکی focus می کنی 2 ثانیه بعد میری یکی دیگه
    مخصوصا خوراک adc هستش می پری رو adc و ,mage تیم دشمن تموم. بعضی هیرو ها رو باید solo بازی کرد نه multi.

19. 2 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •