واقعا بعضی وقتا افسوس میخورم که چرا یه شرکت درست و حسابی که به فکر دزدی نباشه نباید تو شهرمون باشه!!!!
دلمون به مخابرات خوش بود که افتاد دست کثیف ترین و دزدترین شرکت کرمانشاه(صبانت)
نمیدونم این پول کثیف چجوری از حلقومشون پایین میره!!!!
واقعا بعضی وقتا افسوس میخورم که چرا یه شرکت درست و حسابی که به فکر دزدی نباشه نباید تو شهرمون باشه!!!!
دلمون به مخابرات خوش بود که افتاد دست کثیف ترین و دزدترین شرکت کرمانشاه(صبانت)
نمیدونم این پول کثیف چجوری از حلقومشون پایین میره!!!!
اخه مشکل اینجاست مخابرات پشتیبانی رو بده کی !!!!!حسابگر
من از 4 شرکت اینترنت داشتم همشون بی سوادن ،همشون با پارتی بازی رفتن دارن کار میکنن
Last edited by behnam-k; 05-12-2012 at 16:00.
5گیگ 1024
به نظرم خیلی خوب هستش
اوایل که دست خود مراکز مخابراتی بود خیلی عالی بود! کاش فقط پشتیبانی رو بدن به حسابگر، قبول دارم دزده ولی از نظر پشتیبانی خیلی بهترن
صبانت بجز ریسیت هیچی بلد نیستن یکی از خانوماش هم فوق العاده بی ادبه
من از همشون داشتم بجز آسیاتک
حسابگر روزایی که مشکل وجود داشت اصلاً گوشی رو بر نمی داشتند!
صد رحمت به همین دخترای بی سواد مخابراتی ...حداقل یه جواب بی ربطی میدن ... خیلی بهتره تا اینکه بدونی هستن ولی گوشی رو بر نمی دارن!
در مورد صبانتب ها تجربه اشتراک من برای سال 85 هست و خوب الان ممکنه فرق کرده باشه .... شبها هم یه بار به 2020 زنگ زدم یه پسره بود نهایتاً گفت پنل ندارن ..همین!
یه وقت گول این نداشتن پنل رو نخورید چون دسته خود بی سوادشونه
والا من حسابگر که بودم اگه فقط یه نقطه قوت داشته باشه اونم پشتیبانیشه! یموقع فقط حسابگر نماینده adsl کرمانشاه بود
من امروز زنگ زدم پشتیبانی نفر بیست و دوم تو صف بودم!!!! این یعنی اینکه نمیتونن مشکل رو حل کنن
شک ندارم مثل من 2 سومشون همون قبلیا بودن که دوباره زنگ زدن
خب عزیز من پشتیبانی 2020 مخابرات دست صبانته!
آره، یا اینو میگن یا میگن مشکل از مرکزه!!!!
یه مسئله جالبی که در مورد پشتیبانی شبها هست اینه که وقتی یه مرد زنگ میزنه هیچ کاری براش نمیکنن.ولی وقتی یه زن زنگ میزنه هر کاری که بتونن براش میکنن.خودتون امتحان کنید که ببینید اوضاع از چه قراره![]()
تقریبا هیچ کدوم!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)