با تشكر از شما من هم خودم به همين نتيجه رسيده بودم ولي در حل اين تست توسط يكي از موسسات آموزشي گزينه 1 درست بوده كه درستي آن را نفهميدم
تابع تحليلي است پس انتگرال با تغير پارامتر جديد صفر است اين راه حل دقيقا به همين شكل ميباشدكه آن را نوشتم
با تشكر از شما من هم خودم به همين نتيجه رسيده بودم ولي در حل اين تست توسط يكي از موسسات آموزشي گزينه 1 درست بوده كه درستي آن را نفهميدم
تابع تحليلي است پس انتگرال با تغير پارامتر جديد صفر است اين راه حل دقيقا به همين شكل ميباشدكه آن را نوشتم
Last edited by kvhsade; 24-07-2012 at 00:12.
سلام طاعات قبول
میخواهیم از این نسبت به y مشتق بگیریم
ایا راهی هست که انتگرال رو حساب نکنیم و بعد ازش مشتق نگیریم
یعنی یه رابطه ای مثله رابطه ای که برای مشتق انتگرال معین داریم برای این هم هست.
در درستی گزینه 3 تقریبا شکی نیست، حتی نرم افزار متمتیکا هم، چه به روش تحلیلی و چه به روش عددی، همان پاسخ را می دهد. اما راه حل بالا، به نظر خیلی نامربوط می آید. کدام موسسه بوده حالا؟
مشتق را میتوانید داخل انتگرال ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببینید. البته برای انتگرال معین است، اما برای انتگرال نامعین هم میتوانید نتیجه را بدست آورید.
موضوع را ديشب به موسسه گفتم الان كه نگاه كرده هنوز جوابي دريافت نكردم اگر جواب دادند خدمت شما عرض خواهم كرد
تست 73 توابع مختلط تابع f با ضابطه
1)در z=0 تكينگي اساسي دارد 2)در z=0قطب دارد 3)در z=0 تكينگي برداشتني دارد 4)در همسايگي محذوف 0 كراندار است
در اين سوال آيا گزينه هاي 3و4 معادل نيستند؟
سلام دوستان،من 7تا سوال از ریاضی 2 دانشگاه داشتم که به دلیل اینکه فرصت نمیکنم حلش کنم ازتون ممنون میشم جوابشو با راه حل بهم بدین:
![]()
Last edited by hichkasx40; 24-07-2012 at 22:23.
برای هر تابعی خیر. مثلا برایگزینه 3 نادرست، و گزینه 4 درست است. اما برای توابعی که در در 0 یک تکینگی منزوی دارند، بله. از آنجا که با یک نگاه می توان دید تابع داده شده در این تست، چنین شرطی را دارد، میتوان فهمید که گزینه 3 و 4 معادل بوده، پس هر دو نادرستند. (کلک تستی!) اما به گمانم از همان ابتدا ساده تر است که ببینید 0 یک تکینگی اساسی برای f است.
فعلا حل سوال 5 از رياضي 2:مقادير x,y,z خط را كه پارامتري شده در معادله صفحه جاگذاري ميكنيم
![]()
حل سوال1 رياضي 2
![]()
البته ميتوان با بسط دترمينان زير هم معادله صفحه را نوشت
![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)