'گارانتی دنون 1311xp شرکتی است؟ اگه آره چه شرکتیه؟
'گارانتی دنون 1311xp شرکتی است؟ اگه آره چه شرکتیه؟
تقریباً شش و دویست، از فروشگاه ارمغان پاساژ شرکا
تقریباً ۳۰۰-۴۰۰ تومن ارزانتر از راستین
در خصوص موردی که مطرح کردم راهکاری، پیشنهادی، راهنمایی نداشتین؟؟؟؟
سلام
چی گوش کردی با این درجه ؟
من تو یکی از پستهای قبلیم هم گفتم اصولا نباید زیاد از این سیستمها انتظاز بلندی صدا داشت
این سیستمها ساخته شدن برای تفکیک صدا
دوم اینکه بلندی صدا در این سیستمها رابطه مستقیم داره با کیفیت و فرمت صدا مثلا اگه با درجه -20 با فرمت mp3 به این حد صدا رسیدید با فرمت dts همون بلندی رو تو درجه -30 تا -40 خواهید داشت
یک نکته دیگه اینکه وقتی یک mp3 گوش می کنید و امپ داره مجازی سازی میکنه ( به غیر از حالت all chanal sterio ) چون در کانالهای 2 تا 7 چیز خاصی نمیبینه تا مجازی سازی کنه عملا صدا بسیار ضعیف پخش میشه در این حالت اگه بلندی صدا می خوای باید بزاری روی استریو ( با تشکر از رایان عزیز بابت تذکر این نکته )
ممنون بابت جواب .
این صدای 5.1 برای این ضبط دقیقا مثل سینمای خانگی هست ؟
و یه سوال دیگه :
میشه یه کم بیشتر راهنماییم کنید ، من واقعا بین خرید این ضبط و سینمای خانگی موندم . از یه طرف ابهت ضبطه خیلی جالبه و از طرف دیگه میترسم مثل سینمای خانگی کارائی نداشته باشه .
جناب رایان من الان با فروشگاه اکوستیک تماس گرفتم گفتم تا حدود قیمت سه میلیون تومان میخوام سیستم ببندم 5.1 گفتم میخوام امپم مارانتز 6005 یا دنون 3312 میخوام باند چی پیشنهاد میکنید. ایشون گفتند باند فوکال که 5.1 به بودجه شما نمیخوره اما ما تازگی باند مارانتز وارد کردیم که ست 5.1 حدود یک میلیون صد در میاد و گفت نسبت به جامو 606 بهتر با امپت ست میشه و چون گفتم بیشتر میخوام ر س ی و ر hd بهش وصل کنم گفت برای دیدن فیلم خوبه حالا نظر شما چیه؟ ایا در مورد باند مارانتز شنیدید؟ تو سایت مارانتز که اصلا باندی نیست
دوستانی که باندهای جامو 606 یا 426 دارن همراه با ساب ایا از تفکیک صدا و حجم صداش راضی هستند چون در پستهای قبل بعضی از دوستان این باندهارو خریداری کردن. راستش چون باند گارانتی نداره وامکان سوختنش زیاده نمیخوام زیاد بابتش هزینه کنم مثلا تو مایه های فوکال بردارم اگه از همین جامو هم دوستان راضی هستند بگید تا جامو یا همین مارانتز بردارم ممنون میشم سریعتر پاسخ دهید
بچه ها من تقریبا از خرید ضبط منصرف شدم و میخام سینمای خانگی بگیرم .
فقط میشه راهنمایی کنید از این دو مدل گدوم بهتره و کدوم full HD هست ؟
1 - SAMSUNG HT - D455K
2 - LG LH-870HTS
سامسونگه بهتره ،
دوستان میشه بگین این دو مدل سینما خانگی به غیر از اینکه ای970 4 تا اسپیکر ایستاده داره و ای 880 2 تا دیگه چه تفاوتی داره؟ (بیشتر کارایی منظورمه که مثلا قدرت هرتزش پائین تره یا ...؟) چون ای970 1300 هست و ای880 950 حدودا
عجب مسخرست این فروم یه لینک نمیشه کپی کرد،
مدل E970 sony و E880 sony
Last edited by REDALERT; 19-09-2011 at 19:22.
فکر کنم گارانتی شرکت جم هست
صدای بلندگوی مارانتز رو شنیدم.این شرکت اصلا بلندگوساز نیست.من موندم این یکی دوتا مدل رو هم برای چی تولید کرده.اصلا صدای جالبی نداره.
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
به نظر من LG رو بگیر.
هر دو قابلیت upscal به 1080P رو دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)